ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מועדון טריפל A

פורום צפון אמריקה
    12
    23
    8072
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dhz
      dhz נערך לאחרונה על ידי

ללא אפשרות ביטול?

מסכים איתך לגמרי לגבי הימים הראשונים של הטיול.   יש להניח שברוב המקרים לפחות לילה אחד או שניים יהיו קבועים מראש.  זה הגיוני (ממילא צריך לתת כתובת בארה"ב, למרות שכמובן ניתן לתת סתם כתובת של מלון).  צריך להתאושש מהטיסה, להצטייד להמשך הטיול, להתארגן וכו'.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עודד
        עודד נערך לאחרונה על ידי

מועדון טריפל A

לפני שנה עשינו את הכרטיס שעלה 200 ש"ח לאחר ניכוי רישיון בינלאומי אחד.

החיסכון היה 400 ש"ח  + הרבה מפות וספרים חינם שלקחנו בסניף בארה"ב.

מסקנה, עשירים גדולים לא נייהיים מזה אבל לפחות יש הרבה מפות.

• dafna589
          dafna589 נערך לאחרונה על ידי

מועדון טריפל A

אנחנו עשינו את המנוי,  כיוון שעוד לא נסענו אני לא יודעת אם המנוי הצדיק את עצמו. בתי מלון הזמנתי דרך hotels.com ולדעתי קיבלתי מחיר טוב יותר מהמחיר שהייתי מקבלת עם הנחת AAA. ההנחה הזו היא ממחיר המחירון, והרבה פעמים יש דילים שווים שנותנים הנחה גדולה יותר.

חוץ מזה, השרות של ממסי, לנסיוני לפחות, ממש גרוע בארץ. נאמר לנו שרק בסניף תל אביב ניתן לקבל ייעוץ. לי זה בעיה כי אני גרה בגליל העליון. יש סניף בטבריה אבל כנראה לא נותן ייעוץ.

השרות שלהם בטלפון גרוע ולא מקצועי. לשאלות פשוטות כגון איך מזמינים מלון דרך האתר שלהם, ואיך משתמשים בקוד החבר כדי לקבל את ההנחה, לא הצלחתי לקבל תשובה. הם גם לא עמדו במילה שלהם לגבי המחיר הזול ביצור להשכרת רכב - הוכחתי להם ששכרתי רכב יותר זול ממה שהם מציעים, והם התחמקו מההתחייבות למחיר הזול ביותר (טענה שולית שהצעת המחיר נראית אחרת מהצעת המחיר שלהם).

בקיצור - ההוצאה של ה- 200 ש"ח זניחה ביחס לכול הוצאות הטיול, אבל אני לא חושבת שהיא מצדיקה את עצמה.

• 1
          • 2
          • 2 / 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון