ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בורמה,פיליפינים,יוגה ועוד..

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    9
    1460
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • rotemshani
      rotemshani נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם... אז ככה, מתכננת 3 חודשים במזרח ויש לי כמה שאלות: 1. יוגה בתאילנד? שמעתי שיש קורסים בפאי? אשמח לשמוע ממי שהיה... בנוסף הבנתי שיש אשרמים של יוגה אשמח לשמוע גם עליהם...איפה? איך? וכל פרט מעניין אחר... 2.רציתי לשמוע על מצב הדרכים בלאוס, וייאטנם
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

הי
        בנוגע לנסיעות דווקא לא הייתי ממליצה לך לוותר על לאוס כל עוד את נשארת בטווח של ואנג ויאנג ולואנג פרובנג, הכביש הוא סלול ואת יכולה להוסיף עוד כדולר וחצי למחיר הנסיעה ולנסוע בואן חדיש ונוח. מעבר לשתי הערים האלה באמת כדאי לוותר במיוחד בעונה הגשומה. בורמה - ה
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ויאטנם
          לא ראיתי ששאלת גם עליה. אני לקחתי רכבת (קרון שינה) לכל מקום והיה נהדר אמנם יותר יקר אך שווה. אני יודעת שיש כאלה שיחלקו עליי פה אבל אני נהנתי יותר מהרכבות בוויאטנם מאשר אלה שבתאילנד בקיצור - מומלץ נעמי
          • rotemshani
            rotemshani נערך לאחרונה על ידי

ויאטנם:Re
            קודם כל שלום ותודה... ועכשיו לגבי וייאטנם, לפי מה שסופר לי הבנתי שכולם קונים מאין ''פס'' לאוטובוס שניתן לעלות ולרדת היכן שרוצים, אשמח אם תספרי יותר על וייאטנם ברכבת, האם ניתן להגיע לכל המקומות, ועד כמה העניין מייקר את הטיול? כמה בערך $ לחודש? וחוץ מזה אשמ
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תראי
              אני נסעתי לכל מקום בויאטנם ברכבת בגלל שיש לי רגישות בנסיעות. הפאס של האוטובוס עולה בערך 25 $ הרכבת לכל אורך ויאטנם (כולל ספא שהנסיעה יחסית יקרה) צריכה לעלות בערך 80 $ אני לא זוכרת בדיוק כמה. באופן אישי אנחנו לא נהנו בלאוס כי היה גשום כל הזמן (ספטמבר) והי
              • gilbardi
                gilbardi נערך לאחרונה על ידי

בורמה,פיליפינים,יוגה ועוד..:Re
                בורמה - דרכים די מחורבנות ... הדרך לקלאו ממש מצ`וקמקת וקופצנית . בהנחה שתתניידי באוטובוס תירות הרי שהתרשמתי ( חיצונית ) שהם סבירים . אפשר להשקיע בטיסות פנימיות יאנגון בגאן למשל במגמה ל''חסוך נסיעה של 600 ק`מ . וכמובן להגיע למנד
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תראי:Re
                  מעוניין לקבל פרטים על בורמה נא להתקשר ל-0523997125
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

בורמה,פיליפינים,יוגה ועוד..:Re
                    אם ברצונך לנדב פרטים על מנת שהטיול שלי לבורמה יצליח נא להתקשר ל-0523997125 תודה
                    • alisoko
                      alisoko נערך לאחרונה על ידי

ויאטנם:Re
                      לגבי הפיליפינים : הדרכים בלוזון, האי הראשי, הן סלולות, לפחות בחלקים המתוירים. לבורקאי במילא לוקחים טיסה. באיים אחרים יש תערובת של דרכים ראשיות סלולות ודרכי עפר משניות. זוהי מדינה נפלאה ואותנטית לגמרי, עם תרבות מאד מיוחדת, מין תערובת מזרח-מערב שאין במקומו
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון