שקעי חשמל בסין
-
שלום חברים, אני ממש אובד עצות בנוגע לשקעי החשמל המצויים בסין.
מה צורת השקעים בסין? יש צורך לקנות מתאם ? (אם אני מסתמך על העובדה שכל השקעים שלי הם עם 2 פינים ולא 3)?
בנוסף יש תקע של מטען לפלאפון (הנייד נקנה בהונג קונג) בצורה הזו
http://www.travelessentials.com/grounded-gud-plug---united-k ingdom-and--hong-kong.aspx
האם צריך בשבילו מתאם לסין? מתאם להונג קונג?
תודה רבה
-
שקעי חשמל בסיןכל התשובות כאן בצד שמאל: "כלים ועזרים למטייל" = > "חשמל בעולם"
-
שקעי חשמל בסיןתודה על ההפניה לקישור.
ראיתי באתר כי ישנם 3 סוגי שקעים בסין, האם אין הדבר מהווה בעיה כי בכל מלון שאשהה יכולים להיות לי שקעים אחרים?
ידוע לך אם ניתן להכניס תקע מסוג שני פינים (כמו בארץ) - הבנתי שבתקעים כאלו אין בעיה בסין
כמו כן מתאם מומלץ לרכוש בארץ או כבר שם?
בתודה
-
שקעי חשמל בסיןממליץ להגיע עם מתאם מהארץ זה לא שאין כאלו בסין יש אבל זה אומר לחפש במיוחד כלומר בזבוז זמן טיול על חיפוש מתאם ולך תסביר בסינית מה אתה צריך לקנות
-
שקעי חשמל בסיןpapkin תודה על התוגבה , אבל לא ברור לי איזה מתאם עלי לקנות (הרי כפי שציינו לי בקישור הראשי יש 3 סוגי שקעים בסין ואני עובר מספר יעדים ולבסוף מסיים בהונג קונג)
תוכל להפנות אותי לסוג מתאם (תמונה מאוד תעזור)
תודה רבה
-
שקעי חשמל בסיןטוב, אז אני אסכם לך את העניין:
דבר ראשון המתח בסין הוא 220V כמו בארץ. וגם לרוב המכשירים החשמליים הקטנים (טלפונים ומחשבים) יש שנאי מובנה כך שדאגת הזרם ממך והלאה.
בסין, עד כמה שאני יודע (סין גדולה לא הייתי בכל המקומות) עיקר השקעים הם מהסוג ה"אמריקאי" (סוג A בטבלה) ולזה אתה יכול לקנות מעביר פשוט בחנויות חשמל בארץ.
גם לסוג C אפשר להשיג בארץ מעביר משלושה פינים לשניים.
בהונג קונג זה התקע האנגלי (G) ולזה אתה צריך את העצה הבאה:
אם אתה מתכוון להמשיך לטייל בעולם, יש צבר מעבירים עולמיים שמכסה את כל האפשרויות. אפשר להשיג קופסא כזו ברוב חנויות המטיילים. זה סט של מתאמים מחוברים אחד לשני ויוצרים קופסה קטנה ונוחה. זה יתן לך מענה כמעט לכל העולם.
ולבסוף, תמיד אתה יכול למצוא פיתרון בחנויות המקומיות ואל תבהל מפפקין

-
שקעי חשמל בסיןדווקא ברוה המקומות שאני ישנתי (בעיקר אכניות של YHA) השקעים היו כאלה שאפשר להכניס אליהם את כל סוגי התקעים. לא זוכר אפילו פעם אחת בחודשיים שהייתה לי בעיה עם השקעים הישראלים. כמובן אני לא יכול להתחייב