שאלות למומחי טירול
-
שאלות למומחי טירולתודה. עזרת לי להחליט שלא.
לפי התאור שלך הפארק בלאוטוש קצת קטן על הילדים שלי.
זה לא שהם לא יהנו שם, אבל במבחר הקיים ובהתלבטות על מה לוותר ניראה לי שעל הפארק הזה בהחלט אפשר לוותר. -
שאלות למומחי טירולמעולה - גם לעזור בלהחליט שלא זו עזרה. אין לי מניות בפארק הזה

-
שאלות למומחי טירולבהחלט עזרה כי המקום היה ברשימות שלי , משום מה התרשמתי שהוא מתאים יותר.
מהתאור שלך מתברר שהוא מתאים לקטנים יותר משלי. -
שאלות למומחי טירולאיילת את אראה 47 את מכירה?
יתאים לכם?
רבקה
-
שאלות למומחי טירולהיי איילת,
פיס – אני מניחה שאת מתכוונת ל SUMMER-FUN PARK FISS – ממולץ מאוד !!! האטרקציה העיקרית זה הדאון שרק בן ה 10 שלך יוכל לעלות. (אם אני זוכרת נכון ילדייך בני 7 ו.10, נכון?) אבל יש שם עוד דברים נחמדים וגם מגלשות הרים מאוד טובות. שימי לב לטיפים באתר לגבי לקיחת מספרים למגלשות. חשוב מאוד ונכון מאוד.
לא ברור לי באיזה יום את מתכוונת לשלב אותו.
רק כרעיון, את יכולה את אימסט לשלב בבוקר של אחד מהימים של עמק האוטץ ואת פיס עם הקאונרטל. מאוד קרובים גיאוגרפית. אנחנו לא שילבנו כך אבל קראתי בזמנו על כאלו שכן.
בקשר לפארק בלאוטש – אכן לא משהו ששווה לנסוע במיוחד. אם את בסביבה אז אולי שווה לעבור. לא משלמים כניסה אלא רק יורויים בודדים למה שרוצים. המגלשות שם לפי מה ששמעתי לא הכי בטוחות. אנחנו עשינו שם עצירה קלה כי זה היה בדרך אז שווה. המגלשות לא נראו משהו. לא עשינו.
אראה 47 לפי מה שהבנתי מתאים לילדים גדולים יותר. כך לפחות התרשמתי מהמעט סיפורים שהיו טרם נסיעתינו. מקום חדש יחסית. אולי מאז היו עוד ...
ביי
לימור
-
שאלות למומחי טירולואנחנו דווקא נהננו בפארק בלאוטש - היה זול ואטקטיבי לכל הילדים (היו בני 11, 8, 4.) ואם אתם בסביבה - אני ממליצה.
לגבי סירפאוס - גם הילדה שהייתה בת 8 עלתה על הדאון וגם על נדנדת השמים הסכימו לעלות אותה רק שהיא לא רצתה (ובצדק! המתקן הכי מפחיד שעשיתי בחיים ואני עשיתי הרבה אטרקציות כולל צניחה חופשית...)
הנוף שם מקסים, ומגלשת ההרים שמורידה מההר הכי שווה מהמגלשות שאי פעם גלשנו בהם (וגלשנו בדי הרבה מגלשות בחיים...
) -
שאלות למומחי טירולאויש אחווה עד שהצלחתי להחליט משהו בילבלת אותי שוב .
אנחנו נהיה באיזור בוודאות (פסטיבל הפרחים)...ניראה איך יתקדם היום וכמה הילדים יהיו זקוקים להפסקת מתקנים.
לגבי FISS אין לי שום כוונה לעלות על מתקני העינויים. ולא ניראה לי שהילדים יעלו (הם לא כל כך אמיצים. הגדולה היתה מסוגלת אם היתה איתה חברה אמיצה שיכולה לעלות איתה, אבל במקום זאת יש לה אמא פחדנית ואח קטן די פחדן)
הסיבה לביקור שם היא בעיקר המגלשה שעליה קראתי ניפלאות.
ובתור תוספת הילדים ישמחו להשתעשע באבובים למעלה ובמתקנים הנוספים ואני אשמח לטעום את הכופתאות שתוארו פה בכזה פרוט (שאני פשוט חייבת גם
) -
שאלות למומחי טירולהיי איילת
גם אנחנו ביקרנו בתערוכת הפרחים והיה מדהים. ביום זה התחלנו בקניון לאוטש - טיול נפלא ומומלץ ובצהריים הגענו לסיפלד התמקמנו יחד עם כל הצופים והיה נפלא.
לגבי היום של הקאונטרל הייתי ממליץ לכם להתחיל במגלשות ההרים בומסט ולאחר מכן להמשיך לקאונטרל ולסיים אחה"צ. משם אנחנו המשכנו באותו יום למרחצאות באקווה דום שפתוחות עד שעה 2300. יום מושלם. -
שאלות למומחי טירולהי
זה לא שלא נהננו בלאוטש – זו היתה עצירה נחמדה. (ירד לנו גשם...). התכוונתי שזה לא משהו ששווה לנסוע מרחקים במיוחד. הרעיון לחבר אותו לאחר פסטיבל הפרחים שלא רחוק מזייפלד דווקא רעיון די נחמד.
אחווה, בקשר לדאון, אני ידעתי (כנראה בטעות) על מגבלת גיל 10 והבן שלי היה בן 10 והאמת אף אחד באמת לא בדק ושאל אותנו לגילו...
-
שאלות למומחי טירולאכן חיברנו את פארק השעשועים בלאוטש מיד אחרי פסטיבל הפרחים בזיפילד.
הפסטיבל יפה ,ומה שהיה יפה במיוחד היו האנשים שבאו לצפות בפסטיבל בתלבושות המסורתיות.
אחוה