ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עבודה+נופש בתאילנד- בני 18

פורום תאילנד
    11
    17
    7223
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tom3304090
      Tom3304090 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.

אנחנו שני בחורים בני 18 לפני קורס טייס.

יש לנו כרטיסים לתאילנד מה14 ביולי עד ה26 בספטמבר.(75 ימים בערך)

אנחנו הולכים לעבוד בבנגקוק כחודש וחצי, ולאחר מכן נשארו לנו בערך שלושה שבועות כדי לטייל בתאילנד (קצת פחות אולי).

מכיוון שאנחנו בני 18, שני בחורים, אתם בטח מבינים שהמסלול שלנו לא יהיה כמו בירח דבש. עיקר העניין שלנו הוא בדברים של צעירים. מסיבות, בחורות, מסאג'ים, וגם להנות מנופים ומאטרקציות  כיפיות שמתאימות לצעירים.

השאלה הראשונה שלי היא האם לשני חבר'ה בני 18 יש מה לחפש בצפון או שזה נוגע יותר לזוגות ולמשפחות?

השאלה השנייה נובעת מכך שאנחנו מבינים שקיימים המון מסלולים ועזרות באינטרנט, אבל לא ראינו עדיין כאלו שיכולים להיות ספציפים לבחורים בגילנו. באילו איים כדאי לנו לבקר? על איזה מסלול אתם ממליצים?

המלצות וטיפים כלליים יתקבלו בברכה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ongo1965
        ongo1965 נערך לאחרונה על ידי

1.-יש לכם ויזה ל-75 יום?

2.-סתם מתוך סקרנות...במה תעבדו חודש וחצי? אתם יודעים מה הסיכון?

3.-אם באמת תעבדו חודש וחצי בבנגקוק,אז מה אתם שואלים לגבי טיולים ל-3 שבועות אחרונים? הרי אתם תהיו שם בעבודה ובטח יספרו לכם איפה מבלים,איפה יש מסיבות,כמה עולה מלון וטיסות ואחרי חודש וחצי תהיו מספיק ותיקים שלא תצטרכו עזרה מכאן..

4-אניממליץ לכם לקרוא פה בפורום כמה דפים אחורה,ואז תקבל מסלולים ואטרקציות על פי נסיונם של אחריפ.

5-תעשו חיים ואל תשתו חשיש...

• nati544
          nati544 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

הצפון יכול להתאים אם אתם מחפשים גם נופים , אטרקציות , טיולים וטבע. כמובן שהכוונה היא גם לצעירים לכן מומלץ לשלב את הצפון לפחות ל 5 ימים. 

שאר המסלול שלכם צריך להתמקד בחלק מהמקומות :

בפאטייה,קו סמוי, קו פאנגן  ובנגקוק.

נתי 

• Tom3304090

תודה על התגובה.

1. יש לנו אשרת עבודה של חצי שנה.

2. הולכים לעבוד בעגלות בקניונים, מכירת מוצרי קוסמטיקה. עסק די משגשג בתאילנד בזמן האחרון. אין סיכון כי אנחנו חוקיים. אנחנו באים עם כרטיס הלוך חזור לחודש, מנפיקים לנו ויזה רגילה לחודש, תוך כמה ימים מונפקת לנו ויזת העבודה לחצי שנה ואז משנים את תאריך כרטיס הטיסה חזור.

3. אני יודע שיש הרבה מידע באינטרנט. אני פשוט מחפש, כמו כל אחד שמפרסם בפורום הזה אני מניח, עזרה שהיא יותר ספציפית לי. 

4. האמת שאנחנו סחים מתים ולא מתקרבים לסמים. לא עושה לנו את זה.

• Tom3304090

תודה רבה Smile

• meninblack
                meninblack נערך לאחרונה על ידי

תבדוק שוב לגבי הויזת עבודה בתאילנד

תוודא שאכן יהיה לכם ויזת עבודה ושלא תעזו לעבוד בלי ויזת עבודה.

אפילו אם יגידו לכם שיש לכם ויזה ותתחילו לעבודה בלי - שלא תעשו את הטעות הזאת.

• אייל28נתניה
                  אייל28נתניה נערך לאחרונה על ידי

איזו חברה הציעה לכם לעבוד בעגלות בתאילנד ואם אפשר לשאול באיזה שכר ?

• יוסי ל
                    יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

תבדוק שוב לגבי הויזת עבודה בתאילנד - זה מסריח

אני חושב שיש לכם בעיה עם ויזת עבודה. מישהו עובד עליכם.

כשאתם בתאילנד אתם לא יכולים לקבל ויזת עבודה. ויזת עבודה מקבלים לפני הכניסה למדינה ולא במהלך השהות בה.

אל תקנו את הסיפור ממי שמנסה לגייס אתכם. נשמע מסריח.

קורס טייס לא יחכה לכם 

אני אולי נשמע חריף - אבל למה לכם להסתכן

• ad100
                      ad100 נערך לאחרונה על ידי

תבדוק שוב לגבי הויזת עבודה בתאילנד - זה מסריח

בזהירות ולא רוצה להכנס לכם לכיס , אני לא זוכר תושב חוץ שעובד בעגלות בתאילנד ומוכר מוצרים ועוד מרויח על זה כסף , בכלל למי אתם יכולים למכור שם ? נראה לי משהוא אפס 

בלי לפגוע אני לא רואה אתכם מרויחים שם גרוש ,תזהרו לא לעשות קורס טייס בכלא התאילנדי , והלוואי אני טועה ותצחקו עלי בגדול , מוכן לאכול תכובע 

והייתי במספר מקומות יוקרתיים בתאילנד שהם פוטנציאלים למכירות כאלה , .... 

• thaiboy
                        thaiboy נערך לאחרונה על ידי

מוצרי ים המלח...

הי

יצא לי לראות ח'ברה ישראלים בקניון ESPLANDE בראצ'דה.(2 בנות צעירות להערכתי גיל 20-22)

די מגוחכת שיטת המכירה האגרסיבית שלהם המלווה "בקפיצה" על הלקוחות אשר ממש לא מתאימה לתאילנדים.

זה לא הפתיע אותי לראות שאף אחד/אחת לא הסכימו לנסות,מה גם שיש את מחסום השפה...

לגבי אישור העבודה...כנראה שימרחו אתכם שטוטוטו האישור מוכן ופתאום יחלפו להם 3 שבועות בעבודה לא חוקית...ועוד תירוצים של יומולדת למלכה או בירוקרטייה ותגלו שחודש וחצי אתם עובדים לא חוקי...לא מומלץ בכלל במיוחד כשאתם בקניונים חשופים לגמרי לקהל הרחב ואתם "בולטים בשטח"...

תגיעו לטייל ולהנות,הכסף שתרוויחו  לא יעשה אתכם עשירים ולא שווה את הסיכון...

• Amir Bangkok
                          Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

מוצרי ים המלח...

ללא כל קשר של בעד או נגד, אני חייב לציין כאן שאני מכיר לא מעט ישראלים שעובדים בעגלות במכירת מוצרי ים המלח. הם מועסקים בלפחות שלוש חברות שונות (לא אציין שמות כדי שלא לפרסמן).

כל העגלות ממוקמות בקניונים המפוארים והגדולים ביותר, כולל ה-Siam Paragon, ה-Emporium, וכן בקניוני Central השונים.

שיטות המכירה קצת אגרסיביות גם לדעתי, וכוללות הצעות "מפתות" לדילים שונים.
                          חלק מן המוכרים מצליח לעשות כסף רב וחלק לא מצליח כלל. לדעתי הדבר קשור בהרבה נסיון וגישה לשיווק ומכירות - יש כאלו שזה ממש לא מתאים להם.

כמן כן ידוע לי כי לאחר תקופת נסיון קצרה בה מוכיח העובד את יכולותיו וכישוריו במכירות - בעלי החברה אכן מסדרים לו אישור עבודה כנדרש.

דברי אלו נכתבים לשם מתן אינפורמציה מתוך הידוע לי ואין בהם משום המלצה כלשהי לבוא ולעסוק כאן בשיווק ובמכירות מכל סוג שהוא.

שבת שלום indecision

• or31288
                            or31288 נערך לאחרונה על ידי

המלצות לגבי העבודה בתאילנד

אני חזרתי לא מזמן מעגלות בבנגקוק אחרי כשנה של עבודה שם. בעיקרון אני לא ממליץ לכם להגיע לעבוד בשביל תקופה כל כך קצרה, מה גם שזמן ההתאקלמות בעבודה לוקח זמן,שהוא יביא בסופו של דבר למכירות והישגים. הפוטנציאל הכלכלי למכירות בעגלות בבנגקוק הוא גדול. אני ממליץ לכם לבחור בצד מסויים של הדרום,קוסמוי קופנגן או פוקט קופיפי ששם תבלו את שהותכם בחופשה אדירה של מסיבות שמש ים מסגים ופשוט הכל...Smile

• ad100
                              ad100 נערך לאחרונה על ידי

סבבה , אם אמיר אומר כנראה שיש ,מן הסתם  איבדתי את החוש לגילוי ישראלים , אבל מבטיח לנסות לזהות עגלות , כי אני ממש לא ראיתי אותם בשום קניון לא בסיאם ולא בסנטרל ולא בראצדה באף קניון 

• ongo1965
                                ongo1965 נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי דבר אחד...בתאילנד מותר לעבוד? איך המשטרה רואה את העניין?

עד מה שאני יודע הויזה היא לתיירות בלבד.אז אם אתה עובד 3 שבועות בעגלות זו הפרה של אשרת התייר.

לא שווה את הסיכון שם.

• nat34
                                  nat34 נערך לאחרונה על ידי

רב העבודות של המכירות מהסוג הזה אצל הישראלים השכר על אחוזים בלבד,אם גם אצלכם זה המצב מציע לכם לוותר על התענוג,כי יש מצב שתעבדו חודש וחצי בחינם או שאפילו תיהיו במינוס בסוף חח(עד שתיכנסו לעינינים תצטרכו כבר לחזור לארץ)גם קשה לי להאמין שמישהו ישקיע בשבילכם וישלם על ויזת עבודה,שאתם באים רק לחודש וחצי,ואם במיקרה יתפסו אותכם בזמן הזה עובדים(מספיק שלקוח לא מרוצה יתלונן עלכם וגמרתם את הסיפור שלכם)אז במיקרה הטוב תקבלו גירוש עם חותמת שחורה,ויכול להיות גם יותר גרוע(מעצר)נישמע לי רעיון גרוע,תהנו מהזמן שיש לכם עד הקורס טיס,ועל תתעסקו בשטויות,בהצלחה,תעשו חיים

• Amir Bangkok
                                    Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

Ad - שכחתי לציין שיש אפילו ב-Terminal 21 הקניון החביב עליך. שם הם ממוקמים בקומת הקרקע ליד המדרגות הנעות הרחוקות יותר. נכון, לרוב קשה לזהות שמדובר בחברות ישראליות היות ולא מדובר באותן החברות הגדולות המוכרות כאן.

לגבי ויזת עבודה - הסיפור עולה לא מעט כסף וזה די יקר למעסיק.

מסכים עם אריק, לא נראה לי שמישהו יטרח להוציא עליכם סכום גבוה כל כך לסידור ויזת עבודה במיוחד אם ברור לו שבאתם לחודש וחצי בלבד...

כפי שכתבתי לעיל, סידור ויזת עבודה אפשרי אך נעשה בדרך כלל רק לאחר שהמעסיק מתרשם מכם שאכן אתם עובדים חרוצים וטובים המייצרים הכנסות לעסק.

בהצלחה בכל מקרה Smile

• thaiboy
                                      thaiboy נערך לאחרונה על ידי

CENTRAL RAMA 9

הי

יצא לי לראות אתמול בקניון CENTRAL RAMA 9.

בקומת קרקע יש חנות,ויש גם דוכן באחת מהקומות העליונות.

כמובן מה שמשך את העיניים זה הכיתוב מוצרי ים המלח(כיתוב שהופיע באנגלית),

ו2 ח'ברה צעירים שנראים די בולטים לנוכח העובדה שכל האוכלוסייה בקניון היא מקומית...

דרך אגב מומלץ בחום להגיע לקניון לביקור.

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון