הודו בנובמבר
-
היי, אני מתכננת בנובמבר טיול להודו, בערך 5 חודשים ועוד חודש תאילנד בסוף, בתקופה זו עדיף לי לנחות בבומבי או בדלהי? אשמח לקבל המלצות למסלול טיול בתקופה זו . תודה! -
הודו בנובמבר:Reעכשיו עדיף לך בדלהי שנמצאת יותר קרוב לצפון, בדרום פשוט חם מדי. תהני... -
מה פתאום??נובמבר זו בדיוק תחילת העונה לדרום הודו. כל מה שדרומי לדלהי - מתאים. מבחינת נחיתה - תלוי במסלול. נחיתה בדלהי - יתרונות - יותר נעים מבומביי, ומשם אפשר להדרים לראג`יסטן ודרומה. נחיתה בבומביי - יתרונות - די באמצע הדרום. יותר קרובה למדינות הדרום כמו טאמיל -
הודו בנובמבר:Reהמלצה שלי... נחיתה בדלהי-נחשבת נחיתה יותר רכה, משם,עוד אפשר לעלות מעט צפונה ולתפוס את רישיקש לפני תום העונה (יש ממש טיפונת גשם,לא משמעותי בכלל) היא מצויינת בתור תחנה ראשונה בהודו אחרי דלהי,וצריך לבדוק,יש גם רכבת אקספרס שנוסעת ב-4 שעות במקום נסיעת לילה ב -
אופס, פספסתי את ה-''בנובמבר''מצטער... -
הודו בנובמבר:Reאיזה כיף לך אני נוסעת עכשיו עוד חודש לצפון ושאת תסעי אני כבר אהיה באמצע לימודי את תצטרכי לנחות בבומביי ולטייל בדרום הודו המדהימה אל תפספסי את גואה, האמפי, בשום פנים ואופן לא את MUNNAR וKODAIKANNAL ולא את גוואקרנה ואום ביץ ורגסטן מדהימה בתקופה זו. תהני