Wizzair
-
Wizzairשלום,
תודה על התשובות.
התשובות לא כ"כ מספקות אותי כך שארגיש בטוח ב-100 אחוזים ביטחון בקשר לתשובות.
אשמח לתגובה דל ReeF. תודה רבה לעונים על כל פנים, אני בטוח שהתשובות נכונות
אבל אני לא מוכן להגיע עם ביטחון בתשובות של 90 אחוזים אלא רק 100, ובדברים הללו צריך להרגיש בטוח. ד"א, התאריכים למלון בבודפשט הם בין ה-28.7-30.7.
-
Wizzairאתה צריך להרגיש בטוח בתשובות שהחברים נותנים. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאנשים משיבים כי הם רוצים לעזור. מי שמונע מתוך אינטרנס אישי, זה בד"כ ניכר בתשובה.
מה שאני יכול להוסיף מניסיוני ש- 2 מזוודות של 32 ק"ג זה המון מטען גם לחמישה נוסעים. קח בחשבון שיש לך גם 5 תיקי יד/גב קטנים
אם אתם מגיעים לצ'ק אין בטרמינל 1 בזמן, כלומר כשעתיים לפני הטיסה, תהיה לכם יותר משעה לדיוטי פרי. זה מספיק זמן לביזבוזים.
אני גם יכול להוסיף שהמחירים בבודפשט זולים, אלכוהול (גם יוקרתי) בסופרמרקטים בבודפשט הרבה יותר זולים מאשר בדיוטיפרי הישראלי או ההונגרי. תכוונו את הקניות שלכם למרכז בודפשט, או לאחד מהאאוטלטים שיש בסביבת העיר.
כאשר אני נוסע לתקופה של פחות מ-14 יום אני עושה את הצ'ק אין להלוך וגם לחזור כאן בארץ. כפי שציין ידידי LBD לכל צ'ק אין תהליך נפרד, זה אומר שעושים פעמיים.
גם אם יש עומס תיירותי, אני חושב שתצליחו למצוא מלון או דירה במחיר סביר.
אנחנו לנו בדירות של גז'ודו קורט
כתבתי שכדאי לסמוך על החברים שמשיבים מכיוון שאת ההמלצה ללינה הזו קיבלתי מחבר שהשיב לך קודם - המטייל המתמיד, היקר שהוא ו-LBD היקר תרמו מידע שערכו לא יסולא בפז בכל הקשור לטיול בודפשט/וינה שלנו מלפני מס' חדשים.
אם בכל זאת לא תמצאו מקומות ליה, אשמח לסייע בחיפוש באתרים השונים.
בהצלחה!
-
Wizzairמומלץ מאד לא לעשות צ'ק אין 14 יום לפני הטיסה. אמנם זה אפשרי אבל אין בזה שום רווח. או כמו שאמר לי הנציג של וויזאייר בטלפון כשהתעוררו בעיות (בגללם!) אחרי שעשיתי צ'ק אין: "אני לא מבין למה אנשים ממהרים כל כך לעשות צ'ק אין".
-
Wizzairאם יש לי אפשרות לעשות צ'ק אין לטיסה חזור כבר בארץ, אני עושה זאת במקום לנסות להסתדר בחו"ל על הדפסות.
-
Wizzairבהחלט כדאי לעשות אישרור לחזרה מהארץ אם אפשרי על מנת לא לךהתעסק עם הדפסות בחו"ל
חשוב לא לשכוח את הניירות !!!
-
Wizzairאת הטיסה חזור שווה לאשרר מהארץ. כוונתי היתה לא לעשות צ'ק אין לטיסה הלוך שבועיים לפני. יום-יומיים לפני הטיסה הלוך כדאי לעשות צ'ק אין לשתי הטיסות (בהנחה שחוזרים תוך פחות משבועיים) ולסגור עניין.
אחרי צ'ק אין אי אפשר יותר לעשות שינויים בטיסה (כן אפשר להוסיף מזוודות וכד'). לי בוטלה הטיסה חזרה מה שאיפשר לי לשנות אותה כמובן, אבל מכיוון שזה קרה אחרי שעשיתי צ'ק אין לטיסה הלוך נאלצתי להלחם על כך שיתנו לי לשנות גם את ההלוך. הצלחתי במלחמה, אבל אם לא הייתי עושה צ'ק אין שבועיים מראש לא הייתי צריכה לעבור את המלחמה הזאת.
-
Wizzairתודה רבה לכל אחד ואחת מכם/מכן.
לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם!
-
Wizzairתודה, גם אני לא יודע מה היתי עושה בלעדי.