WAZE האם ניתן לתפעל בארהב
-
אני נוסעת עם סמסונג 4 , האם ה- WAZE יכול לשמש לי כ- GPS? תודה
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהב -
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבאת צריכה חבילת DATA אצל ספקי הסלולר בארץ (יקרים) או בארה"ב. כ"כ, יתכן והתוכנה לא תעבוד לאורך כל הדרך, בעיקר מחוץ לערים, כיוון שארה"ב ענקית ולא בכל מקום יש קליטת DATA.
אפשר לרכוש מפות של SYGIC בהתאם למינות בהן תבקרי בארה"ב, להתקין בנייד והתוכנה עובדת OFF LINE, לא צריכים DATA וזה אמור לתפקד כ-GPS רגיל.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבתודה ראובן...כרגיל..אתה עוזר לי.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבלאה, waze עובד מצוין (לפחות בפלורידה)
אנחנו למשל העדפנו לנווט בעזרת google Navigation אפלקציה חינמית לאנדואיד מעולה וממלצת!!!!
לקחנו חבילת דטה 1G מאורנג' ב 100 שקלים
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבתודה.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבהחבילה באורנג' עולה כעת 139 ש"ח, וגוגל כ-WAZE זקוקות ל-DATA.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבברור שגוגל זקוק לדאטה (בעצם כל אפלקציה )
מאיתנו גבו 100 שקלים באפריל האחרון, אבל לדעתי 140 עדיין בגדר הסביר
השימוש שלנו בדאטה היה נרחב החל מנווט, התקשרות עם הביית ועד המלצות (טריפאדוויזר...ועוד)
השתמשנו גם ב waze וגם google לנווט לדעתי ה google לוקחת בגדול מבחינת חווית משתשמש (קל, נוח ברור והכי חשוב מדויק בלי אינפורמציה לא רלונטית וסתמית)
לאחר שבוע שימוש מקביל בשתי התוכנות מחקתי את waze
דרך אגב, שמחתי לגלות שgoogle Navigation עובד גם בארץ
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבאני חוזר ואומר: SYGIC עובד OFF LINE. אין צורך ב-חבילת DATA. פשוט צריך להוריד את המפות של המדינות הרלוונטיות. יש שבוע ראשון חינם, אח"כ צריך לשלם, אפשר לבדוק מחירים בגוגל פליי או בחנות של APPLE המקווונת.
ולגבי WAZE, לעניות דעתי אתה צודק, בארה"ב אני משתמש בגוגל מאפס, יש גם הנחייה קולית.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבראובן שלום,מה אתה יודע על סים שלAT AND T על השני דולר ליום שכולל הכל גם דטה וגם שיחות והודעות?פשוט מחליפים סים וזה עובד?
תודה
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבתוכנית ה 2$ ליום ממש לא כוללת DATA.
ולסמרטפון יש תוכניות נפרדות ממכשירים פשוטים.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבGOOGLE NAVIGATION לא זקוק לחיבור אינטרנט אם מורידים את המפות מראש.
יש עוד תוכנת ניווט חינמית שעובדת OFF LINE והיא OSMAND.
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבאנחנו השתמשנו ב-WAZE עם חבילת גלישה ושיחות שעשינו אצל רמי לוי תקשורת בצפון מזרח ארה"ב. עבד מצוין! אני לא זוכרת את המחיר, את יכולה לבדוק באתר https://mobile.rami-levy.co.il/ADefault.aspx
-
WAZE האם ניתן לתפעל בארהבבדקתי. שמוש ב-500M ( זה לא הרבה) יעלה 500₪.