איסלנד - אהבה ממבט ראשון
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי - אין לך לב. השילוב של ג'יפ/אוהל/גזיה, ועוד באיסלנד, גורם לי להפסיק לעבוד ולהתחיל לבהות בחלל.
נו טוב, תמשיך...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאני די סובלנית לכל סטיה או שריטה ואין לי בעיה עם אנשים שנהנים לישון באוהל
אבל רציתי לדעת אם זה כורח המציאות כי אין צימרים באיסלנד או שזה הכיף הפרטי שלכם? -
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי הי
אז אני מבינה שאתם בענייני קמפינג, אז כשאתה ממשיך אנא פרט גם על הקמפינגים שהייתם אם הם מותאמים לקראוונים
האם ראיתם אם יש חיבורים לחשמל, מקלחות ושירותים וכל השירותים לקמפ
מחכה להמשך, אתה גם כותב נפלא
אגב אצלי טבלת הספירה לאחור ירדה את ה-60 ואנחנו כבר עם קידומת 50+
רוית
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי מ. א. (מלך איסלנדי),
הקהל וגם המורה אמרו כבר את דברם- אתה כותב נפלא! גם קישון היה מתגאה בך, לו ידע...

אפשר כמה תמונות לפני השינה, כדי שיהיה לנו על מה לחלום???
נילי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןיובל - אין כמו טורקי קטן או חצי בקבוק יין באוהל בסיומו של יום טרק. הרי לא ניתן להסביר את ההרגשה הזו למי שלא חווה אותה.התמכרות.
ובכל זאת -
כיף לדעת תמיד שאלונה תקבל את הסטיות שלי עד הסוף אפילו אם זה חוצה גבולות בדמות לינה באוהל . אלונה את נשארת פה עד הסווווףףף.הכל פה התחיל בגללך ושהאוהל שלי לא יהיה עילה לבריחה
ובכל זאת - אני ידוע ביכולת הביזרית שלי ל"התחפשות" ומצד שני נהנתן מטורף.
פריק של אוכל טוב ולינות מעניינות.גם באיסלנד הפיצול אישיות הלא ברור הזה עבד מצויין.פרטים בהמשך הסיפור .
רוית - בכל חור יש אתרי קרוואנים וניתן לעמוד איתם בכל מקום באיסלנד.
נילי - את חברה אמיתית ולכן קבלי תמונות המתאימות ליום שסופר.
ליל מנוחה וחלומות איסלנדים
מוטי.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןכמעט שכחתי
כבשה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי,
איזה כתיבה מרתקת!!! קבל
ותחזור לכאן בבקשה מהר 
נראה שאפילו הכבשים באיסלנד מיוחדות... ראיתי המון כבשים בעולם אך כזאת עדיין לא

רובי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי - וולקאם חזרה!
כמה שבאה לי טוב עכשיו איסלנד שלך...

וללא ספק, איסלנד זו אהבה. אמיתית כזו, מהפופיק. בדיוק כמו אורה, ברור לי שעוד אחזור.
אל תחסוך במילים ובתמונות. פשוט תענוג.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןויתרתי על איסלנד השנה מהרבה סיבות. בדגש על המילה האחרונה. אבל לפחות אני נהנית מהאשכול שלך כהקדמה, אולי לשנה הבאה...
רבקה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהו, הנה גם ציירת לי כבשה. למרות שזה לא באמת כבשה, זה סוג של לברדור מעורב, נכון?
לידיעתך אני רושמת בפנקס את כל ה-"ועל כך יסופר בהמשך" שלך. אחר כך אבדוק אחד לאחד.
א"א, הקפה של הבוקר מזמן כבר לא היה נעים כל כך.
שיהיה יום נפלא!
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןרובי - תודה. האמת שאין שם כמעט דבר מאלו שאנחנו רגילים.
קטי - כדאי להקים אירגון נפגעי איסלנד. אולי מישהו יחוס עלינו ויישלח את החברים פעם בשנה להרפייה קבוצתית.
רבקה - לאור האמור לעיל תשקלי היטב אם כדאי לך להכנס לבוץ הזה.
אלונה - שלחתי גם נסיך אבל יצא לי נמוך , קירח,שמנמן ועם משקפיים. סחתיין על קפה בוקר ב 11:00.
האור ב 7:00 בבוקר והאדרנלין הגבוה מאז הגעתנו אמש גורמים לנו ליקיצה מוקדמת.
מניעים שחור "נחלה" ושמרים קינמון שקנינו בערב מרמי לוי האיסלנדי,אורזים בית ומיטות לרכב ויוצאים לכיוון אתר הפרלמנט הראשון בעולם, ת'ינגוואטליר.
על הדרך המפל הראשון אליו עולים בגיל וצהלה , יפה בטח יפה רק לא קולטים עדיין שזה קטן מיני רבים וטובים . בלגונות דייגים ששנתם נדדה ואנחנו מתארגנים לארוחת בוקר ראשונה.איזו שלווה , אי אפשר לתאר. על דשא שולחן אל מול הלגונות, ברווזים בכל פינה ,שיחרור קריאת "מה רבו"....ופתיחת הציידנית . ......השם ישמור סירחון המחץ. הגבינות ביאושים שהבאנו מפריז שיחררו לחץ. איזה פסטורליות...... ברווזים מתים בכל פינה , הכרזה על איסלד כדיקטטורה ותיכף אלינו כפרסונה נון גרטה.
בדיוק מגיעים כמה אוטובוסים עם קבוצות תיירים ואנחנו מזדרזים לארוז מטלטלינו , לסיים אשכבה לגבינותינו, מזדהים כיורדי ים יוונים ( בכדי לא להכפיש אומה שלמה שגם כך מצבה לא משהו ) וממשיכים לעבר התופעה הביזארית הבאה .....גייזרים.
האמת, יפה.ראיתי כבר כאלה בנקורו (קנייה) וציפיתי לקצת יותר מקרקע שנראית כל רגע כעומדת להתפוצץ (וגם מבצעת בתדירות גבוהה) אבל בסילון הראשון גם אני השמעתי קול משונה.
מפה הדרך למפל גולפוס קצרה. על הכביש הראשי 10 דק' עד החנייה
או......פה זה כבר שונה. מיני ניאגרה מדהים שמאלץ אותנו לשלוף פק"ל ולהוכיח לגויים שאין על הקפה בישראל.
נסיעה קצרה בדרך קיולור ( 5 שעות חוצה את איסלנד מדרום לצפון) שביל עפר בנוף שמיימי בין 2 קרחונים ונהרות אין ספור (או שאולי אותו אחד שמתפתל) ושחיית התרעננות באתר הגיאותרמי קווראווטליר מביאה אותנו מותשים ומאושרים למקום הלינה שלנו מעט מעל אקרויירי בירת הצפון. bjarnargerdi guesthouse
הוזמן מבעוד מועד מבוקינג 65 יורו לחדר מדהים. כל המבנה יפיפה עם מקלחות ושירותים משותפים ומטבח מאובזר עד הפרט הקטן ביותר. הכל נקי ומצוחצח ביותר. סיומת סוף ליום הטיול הראשון .
למראה השקיעה ולמגע שמיכת האווזים (ונחירותיי הרמות) נרדמה הנערה.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשון -
קצת קריאות בינייםמוטי,
כמה אני מזדהה עם המסורת של לשלוף פינג'אן בכל חור. ככה בדיוק טיילנו (למעט הרכב...) והקולמן שלנו היה שחקן ראשי בהצגה.
סטרוקור חביב ועצבני, לעומת עמיתו גייזר העצלן. אנחנו אהבנו אותו, ובכלל את כל האיזור המבעבע שם...
אני מתפעלת מהשמיים הכחולים שתפסתם. זוכרת את איסלנד אפרורית וגשומה רוב הזמן. דבר שהעיק עלינו לא מעט, אם כי לא הפחית מיופיה!
אורה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןתמונות מדרך קיולור ( למעט הסוס לאלונה)
תהנו
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןעוד קיולור.....עד שיימאס לכם
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןעוד מדרך קיולור (האתר הגיאוטרמי), המשך הדרך לאקרויירי (ירוק) ומבט על מקום הלינה.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןא"א
קודם כל שמחתי לקרוא שהשתדרגת מאוהל לשירותים משותפים במסדרון.
תודה על הסוסים, הג'ינג'י ממש מזכיר את הגולדן שלי.
הנופים האלה מטורפים ומשכרים לגמרי. לא מבינה בשביל מה הם צריכים אלכוהול. אבל בעיקר לא מבינה איך הצלחת לחזור משם. אני הייתי נשארת.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןברוך הבאה- גםאני פה, נחנקת עם הריר, הפסקתי לעבוד, - פשוט חלום של מקום, חלום של ביצוע, תכנון, אביזרים, אההההח.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות