ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

פורום אירופה
    4
    6
    1831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaelqes
      yaelqes נערך לאחרונה על ידי

בכוונתנו ללון יומיים בנפולי ואח"כ לנסוע וללון בסורנטו. אני מבינה שהמרחקים אינם גדולים אך כדי לתכנן את הזמן ביעילות אשמח לקבל ייעוץ. כמה זמן דרוש לביקור בהר וזוביו וכמה בפומפיי? האם כדאי לבקר בפומפיי בדרך מנפולי לסורנטו או עדיף לצאת מסורנטו לביקור בפומפיי? אשמח לקבל על רעיון ועצה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • miray
        miray נערך לאחרונה על ידי

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

המרחקים באמת אינם גדולים - אנחנו לנו בקרבת סורנטו ויצאנו משם לפומפיי בבוקר, בהמשך היום עלינו לווזוב - בפומפיי היה חם גם בספטמבר, רוב השטח אינו מקורה ולכן כדאי להגיע מוקדם בבוקר.

הטיפוס על הווזוב די קצר, אם אין ראות טובה גם לא שוהים זמן רב למעלה.

אני ממליצה בחום על ביקור במוזיאון הארכאולוגי בנאפולי, שבו מוצגים רוב הממצאים שנמצאו בפומפיי - החל מכלי אוכל, מכשירים רפואיים כולל כלי ניתוח ועד יצירות אמנות - פסלים, תמונות, פסיפסים - כך אפשר להתרשם מאורח החיים של אנשי פומפיי.

מירה

• yaelqes
          yaelqes נערך לאחרונה על ידי

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

לפי דברייך הבנתי שניתן לעשות את פומפיי ווזוב ביום אחד. אכן כך? האם כדאי ללון בנפולי לילה אחד או שניים (נוחתים ברומא ומיד נוסעים לנפולי ודרומה) או שעדיף לנסוע ישר לסורנטו ולעשות את נפולי, פומפיי ווזוב, מסורנטו?

• dalyou
            dalyou נערך לאחרונה על ידי

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

היי, גם אנחנו ביקרנו בפומפיי והר הגעש באותו היום. לנו בעיר ( לדעתי עיירה...) ליד סורנטו vico equense ( במלון המקסים מגה מרה) וכאמור יצאנו מהמלון לאתרים הנ"ל.  היינו שבוע במלון משם יצאנו לסיורים וטיולים ( טיולי כוכב) . מקום מקסים ומלא שמחת חיים

• miray
              miray נערך לאחרונה על ידי

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

אם תכננתם לבלות בנאפולי יותר מיום אחד, כדאי ללון שם לילה או שניים. היום הראשון הוא יום של טיסה ואחריה נסיעה לא קצרה, ולא בטוח שיישאר לכם הרבה זמן לטייל בעיר באותו יום.

הלינה ב-ויקו אקוונזה או בסורנטו מאפשרת טיולי כוכב לכל אזור מפרץ נאפולי/אמלפי.

אנחנו הגענו לנאפולי בעיקר לביקור במוזיאון הארכאולוגי ומשום כך נסענו ברכבת מהתחנה הסמוכה לוויקו אקוונזה, ומשם במטרו למוזיאון.

מירה

• bsayar
                bsayar נערך לאחרונה על ידי

נפולי, הר וזוביו ופומפיי

יצא לי במקרה לצלם את הווזוב מלמעלה בדרך למארסיי (אני לא בטוח שזה לא האתנה, אבל אני בטוח שהתמונה צולמה מעל איטליה).

France 001.jpg
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון