ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו לבני 60 ????

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    16
    2045
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לטיילים אנחנו זוג 56-60 שרוצים לטייל 18-20 יום בהודו מאמצע/סוף יולי (אילוצי עבודה). לפני כ 15 שנים היינו בטיול מאורגן בהודו, ורוצים לחזור על החוויה - אבל לבד. רופא המשפחה המליץ להימנע מגבהים - לכן לאדאק נופלת. חשבנו על דלהי-רישיקש והסביבה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sarasd
        sarasd נערך לאחרונה על ידי

הודו לבני 60 ????:Re
        מאיזה חברה אתם לוקחים רכב ונהג בדלהי?
        • פנינה מרקו
          פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם, לא הייתי מציעה לוותר על דרמסלה, גם אם אינכם לוקחים קורסים. אני הייתי שם (ואני פחות או יותר בגילכם), כבר פעמיים ואף פעם לא לקחתי קורסים (למעט שיעור יוגה אחד). לדרמסלה יש המון מה להציע מלבד קורסים ובנוסף לכך העובדה שזה בדיוק הזמן בשבילה. רישיקש ב
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

פנינה שלום האם יש לך מידע על מפגש 3 הנהרות מה שקרוי גנגו טרי אני יודעת שעולים אליו מהרידואר תודה שולה
            • heretric
              heretric נערך לאחרונה על ידי

זה נסיעה באוטובוס של בערך 12 שעות. אני לא יודע כמה זמן יקח לכם להגיע לשם ברכב. יש בגאנגוטרי מקדש שלא שווה להגיע אליו רק בשבילו (לדעתי) זו נקודה של עליה לרגל. משם אפשר לעשות טרק רגלי של 3 ימים. נראה לי שעוד חודש פנינה תתן לכם אחלה של תשובה בנושא 🙂 ערן
              • פנינה מרקו

נכון ערן
                בעוד פחות מחודש. עוד שבועיים אני נוסעת, ואהיה בגנגוטרי, לא ברור לי בדיוק מתי, אבל במהלך הטיול שלי. עוד לא החלטתי על מסלול, או אפילו על התחלת מסלול, נראה לי שאתחיל בקורבט - בשמורת הטיגריסים, משום שהעונה שם מסתיימת באמצע יוני. אני יודעת שחם שם מאוד, ונראה א
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

דרך סוכנות הנסיעות בארץ
                  הרכב הוזמן דרך סוכנות הנסיעות בארץ. הרכב יחכה לנו בשדה התעופה, ויהיה צמוד כל עוד נרצה בו.
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

יהיה דומה מדי לטיול הקודם
                    המסלול שהצעת יהיה דומה מדי לטיול המאורגן. בו היינו באגרה (טאג-מאהל, המבצר האדום ועוד שני מקדשים), היינו גם במקדש הזהב ועוד מקדשים באמריצ`ר (ואני זוכר שהיה חם בטירוף) ולמיטב זכרוני היינו גם בשימלה (זה המקום שאין רכב והמזוודות נישאו ע''י סבלים??). את ה
                    • אריק הישן
                      אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

גנגוטרי
                      כמה מילים: זה לא מפגש של 3 נהרות אלא 1 מתוך 4 מקורות של הגנגס הגדול. כול המקורות הללו מאד קדושים ומקודשים והרבה עולי רגל הינדים מגיעים לשם בתקופת העליה לרגל שנקראת yatra. אשר לטרק: עד לגנגוטרי הגעתי באוטובוס ושם לנתי לילה אחד. למחרת בבקר עולים עד למה שמכ
                      • אריק הישן
                        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

כמה מילים: אני הייתי מתייעץ עם רופאים של מטיילים, כמו כאן באתר או במרפאות המתאימות ולא הייתי מסתפק ברופא המשפחה. למירב ידיעתי אין קשר בין גיל למחלות גבהים וגם צעירים יכולים ללקות בה. אני מניח שהוראת הרופא שלכם קשורה בעוד מחלות אחרות שלכם, אחרת אין סיבה (פ
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

יהיה דומה מדי לטיול הקודם:Re
                          אני בגילכם פלוס מינוס והייתי בהודו כמה פעמים לבד לגמרי, ללא תחושה של מיגבלות גיל מכיוון שגם בגיל עשרים שלושים לא נראה לי שהייתי עושה טרקים. שאלה של אישיות. בנסיעה הראשונה ללדאק, בג`יפ ממנאלי, למרות שלשה ימי קלימטיזציה, חטפתי מחלת גבהים רצינית. לא נעים. א
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

עלות רכב+נהג
                            עדיין לא קיבלתי תשובה סופית מסוכן הנסיעות - אבל לפי דבריו העלות היא כ 1200 דולר ל 18 יום. עדיין לא קיבלתי תשובה האם כולל דלק - כנראה שלא. האם כולל את כל הוצאותיו של הנהג (לינה ואוכל) כנראה שכן. ועד כמה שעות עבודה/נהיגה ליום.
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

אכן יש סיבה רפואית
                              המידע על סמך הכרותו של רופא המשפחה את אשתי. ולכן לדאק/קשמיר לא באות בחשבון.
                              • mamahemo
                                mamahemo נערך לאחרונה על ידי

עלות רכב+נהג:Re
                                שלום דוד, אני ממש בגילכם וחזרתי לא מזמן מהודו (פעם שניה). מדאראמסאלה נסעתי לקשמיר, תחשבו על האופציה הזאת. עונת התיירות מתחילה עכשיו ולמרות האזהרות אין בעיה לטייל שם. לגבי נהג עם רכב - לקחנו מדלהי לרג`יסטאן 10 ימים ועלה רק 400 $ ,יצרנו קשר ישיר דרך האינטרנ
                                • פנינה מרקו

לדעתי המחיר שהוצע לך מוגזם ביותר. התעריפים הם כ-4 רופי לקילומטר וזה כולל הכל, גם את הדלק וגם את הוצאותיו של הנהג. כשלוקחים לתקופה ארוכה נהוג לקבוע תעריף יומי. לדעתי מקסימום 50 דולר ליום וזה כולל הכל. אל תזמינו מהארץ, סעו לשם ועברו בין סוכנויות הנסיעות, הם
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

הסכום שאמרו לנו הוא 2500 רופי ליום, אבדוק עוד פעם האם כולל דלק. מעדיף להזמין מהארץ ולחסוך זמן ובלבול מוח ולדעת שיש אל מי לבוא בטענות במידה ותהיינה בעיות, (ההבדל במחיר לא נראה לי מהותי)
                                    • 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון