טמפונים לשנה ?? - סין/הודו
-
היי, ראיתי כמה הודעות שאומרות שצריך להביא מהארץ טמפונים ותחבושות לכל הטיול. מישהי יודעת איפה אפשר לקנות יחסית בזול כמות טמפונים לשנה? עשיתי חשבון שאני צריכה בסביבות 20 חבילות טמפונים..... איך בכלל סוחבים את זה? -
טמפונים לשנה ?? - סין/הודו:Reמהניסיון שלי לא צריך לקנות לשנה....טיילתי אמנם רק 3 חודשים בצפון הודו אבל ראיתי שאפשר לקנות בדלהי לדוג` וצ`נדיגר . אני מניחה שבערים גדולות נוספות אפשר למצוא -
אה?איפה שמעת על זה? אני לא משתמש (וסיבותי עמי), אבל לא נתקלתי בשום מקום בגברות שגוררות אחריהן ארגזים. יש בהודו מספיק בתי מרקחת שמוכרים מה שצריך. -
האאאאאאאאעד כמה שאני יודע יש בסין מילארד אנשים בהודו גם כמעט מילארד אז שלא יהיו שם טמפונים??????!!!!!!!!!!!!! םצצות אטום יש להם,אז טמפונים לא? בטח הסוכנת באיסתא אמרה לך את זה.... -
ברוך של עשני אשה:Re -
טמפונים לשנה ?? - סין/הודו:Reאין צורך לקחת כמות לשנה כמובן, אפשר לקנות 4- 5 חבילות ורצוי טמפונים קטנים והיום יש גם עם מוליך טמפונים קטנים ובקשר לאריזה מוציאים אותם מהחבילה הקשיחה ושמים אותם בשקיות אטומות נגד חדירת מים. אני מאמינה שזה יספיק לתקופה של לפחות חצי שנה ואחר כך בטוח תמצאי ב -
tאתם לא חושבים שזה מוזר?שאלה מוזרה... בשאלה שעוסקת בעיניני בנות נטו, רוב המשיבים (אם מחשיבים את התגובה שלי) הם גברים!!!?!?!?!?!?!?!?! -
בגילך אבי,...לא היה לך מה לדאוג ממילא
-
לא זה לא מוזרעדיף להכנס להריון מייד לפני הטיול וכך למנוע את הבעייה -
נרגעתי שגיא נרגעתי,...:Re -
tאתם לא חושבים שזה מוזר?:Reהנה, באתי לעזור לבנים עוד קצת עם המאזן
לשאלתך... כל מי שיודע יכול לתרום, לא חייבים להיות מעורבים אישית. ולשאלה שלה, גם לדעתי אפשר להשיג בהודו כל מה שצריך. יש מן חנויות קטנות כאלה שמוכרות הכל, גם אמצעי הגיינה. -
מה הבעייה???(:קצת צמר גפן (אפשר מתוק), ללפף עם איזולירבנד שחור, והרי לכן הבנות טמפון תוצרת בית סוג ב` עודפים... בהצלחה(: -
זה ספיחיםמהדיון שהיה שנה שעברה ובעקבותיו יש תשובה נפצוצה בדיוק לזה בצד שמאל!!! התפלספויות של בנים ובנות על תשובה שקיימת.... ועכשיו שאלה של בנים- אני מתפלא שאף בן לא שואל אם יש שם קונדומים, אלא אם כן הם רוצים להכניס להריון את כולן.... -
טמפונים לשנה ?? - סין/הודו:Reניתן לקנות טמפונים בהודו בלי מוליך. ואז הכי זול לקנות בבומבי או בדלהי. לא שמעתי על מישהי שהביאה לשנה שלמה, זה תופס המון מקום בתיק. אפשר לבקש שבמשך הטיול ישלחו לך בחבילה. ביי -
מה שיותר משונה...מה שמשונה לי זה שכמעט אף בחורה (חוץ מיעל) לא הגיבה... זה שבנים מגיבים לשרשור הזה זה מובן, אבל למה (כמעט) רק בנים?