מעבורת: Couperville > Port Townsend
-
ראיתי שחלקכם ציין שעשה הזמנה מוקדמת לשיט הנ"ל.
אם זה לא היה בסופ"ש או חג, האם זה היה באמת חיוני ?
לפי האתר שלהם בעת ההזמנה משלמים מראש ולאחר מכן יש דמי ביטול ברמות שונות לפי מועד הביטול. אני יודע את התאריך בו ארצה לשוט וזה יהיה בשעות הבוקר, אך לא הייתי רוצה להיות מחויב לשעה המסוימת ולכן הייתי מעדיף שלא להזמין מראש. לכל היותר נמתין למעבורת הבאה - לא כן ? מישהו רואה בעיה ?
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendצביקה שלום
ב-2010 השתמשנו בקו המעבורות הזה בין וידבי איילנד לפורט טאונסנד.
הזמנתי מראש קיבלתי אישור להדפסה ,לא הורידו לי מראש, ושילמתי בכניסה למגרש החניה של מעגן המעבורות
קשה לי להאמין שחוקי התשלום השתנו ? - או שאני לא יודע על השינוי?
לגבי חיוניות הזמנה מראש ,גודל המעבורת העובדת בקו הזה קטנה יותר משמעותית מאשר גודלן של המעבורות העובדות בקוים אחרים שבין דרום מזרח האולימפיק אל איזור סיאטל וצפון סיאטל.
לכן בעונת התיירות בעיקר מומלץ לפחות על פי דעתי להזמין מראש.
המלצתי ללינה בעבר להזמין מראש ונדמה לי שדעתה הייתה חיובית בנידון.
לשיקולך
מוני
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendהאתר של המעבורת וגם העובדים בנמל ציינו שבגדול יש צורך בהזמנה. אני לא עשיתי הזמנה. ניגשתי לעובד בשער הנמל לשאול אם צריך (ביום בו לקחתי את המעבורת) והוא אמר שעל פי העומס הצפוי באותו יום, לא יהיה צורך בהזמנה מראש. כמובן שעשיתי זאת כי לנתי ב- Port Townsand ותכננתי לצאת לדרך מספר שעות קדימה, לאחר השלמת הטיול בפארק אולימפיק. אכן לא היתה בעיה לעלות על המעבורת בזמן שתכננתי. בקיצור, לשיקולכם.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendאני לא לקחתי את המעבורת הזו
אבל במעבורת מפורט אנגלס לויקטוריה
כן היה צריך להזמין מראש גם לחזור והכרטיסים נגמרו באינטרנט שבועיים לפני הזמן
אין חובה להזמין מראש
אתה מחכה לתור שלך לעלות משלם ועולה צריך לקחת בחשבון שמי שמגיע קודם עולה קודם וכמובן שקודם עולים אלו שרכשו את הכרטיסים באינטרנט
זה מה שהיה במעבורת מסיאטל לפורט אנגלס
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendתודה לכל המשיבים.
כפי שתוכלו לראות, לפי האתר של המעבורות, יש מפת עומסים צפויים לפי היום בשבוע ושעת ההפלגה.
אם החיזוי שלהם נכון, אז העומס העיקרי הוא על השיט המפליג ב-10:15 ובכמה מאלה שאינם רלבנטיים עבורי (הם יוצאים אחרי 15:30) ואילו על שאר ההפלגות הרלבנטיות לנו מופיע:
Moderate Congestion: Vessels can fill close to sailing time.
לגבי האם היה שינוי בנוהל ההזמנה, לפי מה שאני קורא, כרגע הנוהל לגבי לקוח מזדמן הוא, שיש תשלום כלשהו מראש:
- No account necessary, simply reserve your desired sailing.
Requirements:
- Pay a deposit toward your vehicle fare to make a reservation.
How to Sign Up:
- No sign up necessary. Click on Make a Reservation.
ולגבי ביצוע שינויים או ביטול ההזמנה, נראה שניתן יהיה לבטל עד שעתיים לפני ההפלגה, כך שנראה לי שאני אבצע הזמנה מראש.
Changing or Cancelling a Reservation
- Reservations must be canceled by 5pm the day prior to travel in order to receive a full refund of the deposit.
- All reservations can be changed or cancelled online up to two hours in advance of your reserved sailing.
- Unlimited changes are permitted up to 5pm the day prior to the reserved sailing. One change is allowed after 5pm but must be made more than two hours in advance of the reserved sailing.
- No changes or cancellations are permitted less than two hours before the reserved sailing.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendאם אינך מזמין מראש, ושוב גם על פי המלצת אותו עובד בשער, הגע לנמל שעה לפני מועד ההפלגה. אגב, ממילא צריך להגיע כחצי שעה לפני ההפלגה גם אם מזמינים מקום.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendאם אינך מזמין מראש, ושוב גם על פי המלצת אותו עובד בשער, הגע לנמל שעה לפני מועד ההפלגה. אגב, ממילא צריך להגיע כחצי שעה לפני ההפלגה גם אם מזמינים מקום.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendביצעתי את ההזמנה ואכן נדרשתי לשלם מראש $8.75 כפקדון. שאר התשלום יגבה בעמדת התשלום ב-Couperville.
אם הייתי יודע שזה הנזק המכסימלי שיכול להיות לי, לא הייתי מטריד אתכם.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendהיי
אנחנו השתמשנו במעבורת של 10:15 ,ובאמת על סמך זה כתבתי מה שכתבתי,כי המעבורת באותו יום היתה בתפוסה מלאה.
מוני
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendהפלגתי פעמיים בקו זה, פעם בכל כיוון ובסופו של דבר לא הזמנתי מעבורת מראש ולא היתה בעיה אולי בגלל שלא הייתי שם בעונה הבוערת, קרי יולי אוגוסט. אבל ברוב הפעמים אני גם לא מזמינה מלונות מראש... למען ההגינות אומר שאני נוסעת לבד ללא ילדיםם ולכן מאוד גמישה בתוכניות. אם ממילא הכל מוזמן אצלך מראש אז הזמן גם מעבורת למען שקט נפשי.
-
מעבורת: Couperville > Port Townsendתודה לינה.
כפי שכתבתי בתגובה אחרת אתמול, כבר הזמנתי הפלגה.
הבעיה שלי היתה קביעת השעה, לא התאריך וזאת מכיון שהנעלם הגדול ביותר הוא מתי ה"נסיכה" תאפשר לנו "לזוז" מהמלון.