ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שמירת מפות מגוגל מאפ

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    3905
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dafna589
      dafna589 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב 

יש לי שאלה טכנית: מישהו יכול להסביר לי, איך שומרים מפה בגוגל מאפ, עם המסלול שבחרתי, ומעבירים לקובץ וורד (או אחר)? אני רוצה להדפיס לנו את המסלול, וחשבתי שיהיה נחמד לשלב מפות בתכנון. 

תודה no

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shemer_t
        shemer_t נערך לאחרונה על ידי

שמירת מפות מגוגל מאפ

אם הבנתי נכון, פחות מעניין אותך לשמור את המפה (או מסלול) בגוגל מאפס, אלא להוסיף עותק שלה למסמך (וורד).

אם אכן כך, יש לך שתי אפשרויות:

1. ליצור תמונה מהמסך שלך. האפשרות הכי מהירה ונוחה (בהנחה שיש לך מע' הפעלה ווינדוס 7) היא להשתמש בכלי החיתוך (snipping tool) המובנה במערכת (לחצי על "התחל" ואז תיקיית "עזרים"). בוחרים את חלקה של המפה שרוצים, זה עושה העתקה אוטומטית לכלי החיתוך.  אח"כ עוברים לקובץ הוורד ועושים פשוט הדבקה.  לחילופין ניתן לשמור את המפה בתור קובץ תמונה (JPG).

2. בשלב ראשון, ליצור מסמך PDF, אני משתמש בתוכנת CUTEPDF שיוצרת מדפסת וירטואלית. כששולחים להדפסה ובוחרים במדפסת CUTEPDF, נפתח חלון חדש שמבקש לשמור את הדף ה"מודפס" לקובץ PDF על פי בחירתך.

לאחר מכן הולכים לוורד, "הוסף", "אובייקט" ו"צור אובייקט מקובץ PDF. בוחרים את הקובץ הרלוונטי והוא ייכנס למסמך.

אם התכוונת לשמירה בגוגל מפות, אז המקום ללכת אליו הוא "המקומות שלי", שם ניתן לשמור מפות אישיות.

• shemer_t
          shemer_t נערך לאחרונה על ידי

שמירת מפות מגוגל מאפ
          • dafna589
            dafna589 נערך לאחרונה על ידי

שמירת מפות מגוגל מאפ

תודה רבה

• matan888
              matan888 נערך לאחרונה על ידי

שמירת מפות מגוגל מאפ - יש בעיה חדשה

אם הכוונה היא לשמור מפה אופליין או לשמור נקודות על המפה ולראות אותם אח"כ בעזרת מכשיר כלשהו (טאבלט/סלולרי וכו') כדי לדעת שיש בעיה חדשה עם המקומות שלי (my places)

בימים אלה גוגל משיקה ממשק חדש לאפליקצית המפות בו אין את האופציה המקומות שלי וככל הנראה גם האופציה של מפות אופליין נעלמה. 

כדאי לקחת את זה בחשבון ואם יש לכם מפות שמורות להעביר אותן לפורמט אחר או לחילופין לא לעדכן את האפליקציה...

• צביקה
                צביקה נערך לאחרונה על ידי

הגרסה החדשה היא רק בשלב ביתא

בגרסה הרגילה המבצעית - הכל עדין כרגיל.

הגרסה החדשה נמצאת בשלב ביתא (אני משתתף בניסוי שלה) וככל שאני יודע, היא טרם הושקה.

כמו כל גרסת ביתא, עדין אין בה את כל התכונות שתהיינה בגרסה כשתשוחרר רשמית ובודאי יש בה לא מעט בעיות. בין השאר לא כל מה שסימנתם במפה בגרסה העכשוית מיוצא למפה של גרסת הביתא.

כמו-כן יש הבדלים בין הגרסה לכרום לגרסה לאקספלורר. בזו של אקפלורר חסרות תכונות שיש בגרסת הכרום.

בקיצור, מי שצריך מפה עכשיו - כדאי לו להמשיך להשתמש בגרסה המבצעית העכשוית ולא בגרסת הביתא.

דוגמאות - בצילומי המסך המצורפים.

Betta Maps Engine Lite.jpgCurrent Google Maps.jpg
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון