ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עצות בנוגע לתכנון מסלול ...

פורום תאילנד
    5
    7
    1502
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירני86
      שירני86 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

אני ובעלי מתכננים טיול ירח דבש לתאילנד בסוף החודש הקרוב, אנו חוששים שאם לא נסגור את המלונות מראש לא נמצא מלונות טובים ולכן אנו מתכננים מעכשיו...

אני אשמח לשמוע המלצות או הערות

30.7-2.8  נחיתה בבנקוק ומשם נסיעה לפאטייה למלון Royal Cliff Hotels Group

2-4/8  פוקט יומיים כנראה באיביס (אנו לא מעוניינים להישאר בפוקט אלא רק בטיול 7 האיים )

4-11/8 עוברים לקוסומוי לשבוע, יש שני בתי מלונות שאנו מעוניינים להיות בהם מלון 

Q Signature Samui  ומלון נוסף הוא "הארק בר" (קצת שכונה Smile

11-18/8 עוברים לקופנגן , כנראה לקוקו האט או לביישור (אם למישהו יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע)

18-21.8 - בנקוק קניות קניות ועוד קניות ... אין לנו עדיין מלון אבל אנחנו רוצים ליד הקוואסן ובית חב"ד

אשמח להערות!!

שירן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nat34
        nat34 נערך לאחרונה על ידי

בעיני התכנון לא משהו,במיוחד שמדובר על ירח דבש,קודם כל זה מיותר לטוס עד לפוקט בשביל  שתי לילות,סתם טרטור וחבל על הכסף של הטיסה,בשביל פחות מ4-5 לילות לא הייתי טס עד לשם,זה לא אומר שאתם חייבים לישון דווקה שם,אתם יכולים לישון בקופיפי או בריילי ביץ',אני הייתי מוריד את פאטיה בהתחלה(למה להתחיל ירח דבש בפאטיה?)ומוסיף את הזמן הזה לקופיפי,לגבי קוסמוי,לא הייתי הולך על הארק בר לירח דבש,יש את הצאונג גרדן שזה מקום הרבה יותר נחמד,וגם נמצא במיקום טוב,הייתי גם מוריד משם יומיים לטובת מקום אחר(לצד שני של האיים),לגבי קופנגן,שוב פעם,בחרתם שתי מקומות שכונתים,לא מבין למה בירח דבש אתם רוצים להיות בריזורטים שמפוצצים בישראלים קדחנים,אתם לא רוצים קצת אוירה רומנטית?להרגיש שאתם בתאילנד?קצת להיתנתק?זה לא אומר שאתם צריכים להיות באיזה חוף מבודד(למרות שמבחינת יופי,זה באמת מומלץ כי החופים הכי יפים הם החופים המרוחקים יותר)אבל פשוט תקחו ריזורט שיותר מתאים לזוגות,יש למשל את Sarikantang Resort שזה על יד הקוקוהאט,רק ששם יש בדרך כלל פחות בלאגנים,בעיני זה מקום שמתאים הרבה יותר לזוגות,לגבי הפנגן בישור,לא מתים שם על ישראלים,תקחו בחשבון שהיו גם תלונות על גניבות מהכספות בחדרים,את פאטיה אני מציע לכם לעשות רק אם יהיה לכם עודף זמן,לשיקולכם,תעשו חיים ושיהיה במזל טוב

• אייל28נתניה
          אייל28נתניה נערך לאחרונה על ידי

היי שירני 

מה התכנון שלכם לעשות בפאטיה ?

לגבי פוקט אני מצטרף לנט , חבל על הכסף של הטיסה והזמן שלכם...אין למה להגיע לפוקט במיוחד שזה רק ליומיים בחודש אוגוסט ורק בשביל לעשות את טיול 7 האיים , אם ירד גשם גם לא תצאו מהחדר , גם לא תצאו לטיול וסתם יצא שהגעתם לפוקט...

לגבי קוסומי , לכו עם איפה שמרגיש לכם , אם בא לכם מקום של צעירים ומסיבות לכו על ארק בר...

לגבי קופנגן  אני הייתי מחליף את ביי שור לסנריז אם כבר...מקום חביב על הישראלים עם חדרים סבבה ומיקום מעולה על חוף המסיבות או שתשארו עם האופציה של קוקו-האט , אחלה ריזורט עם חוף שקט רק קחו בחשבון שבשביל להגיע למסיבות כל לילה יש טיפוס "תלול" ביציאה מהמלון...

סנרייז הוטל

לגבי בנגקוק , אם בא לכם לישון בתוך הקוואסן ממליץ לכם לישון במלון ה-D&D 2 

שהוא ממוקם בצמוד למקדולנס בתוך מעין פסאג' כזה עם דרגנוע שמוביל למלון...המחירים בו סבבה , ויש בריכה על הגג רק קחו בחשבון שרועש שם כל לילה עד 2-3 בבוקר...

dang and dorn

• moga11
            moga11 נערך לאחרונה על ידי

מצטרף לחברי אריק ואייל ואומר שהתכנון לקוי ביותר.

מהכרותי את פאטיה בכלל לא בטוח שזה מקום שמתאים לירח דבש.

מציע אם כבר אתם לוקחים סיכון מז"א בפוקט אז להוסיף 3 ימים ובסה"כ

5 ימים עם אפשרות לקופיפי.

קוסמוי  6 ימים דווקא הארק באר יכול להתאים חוף נהדר מוזיקה כל הזמן

מסיבות כל לילה חדרים ברמה טובה , לא באתם להשתעמם אני מקווה.

קופנגאן 6 ימים לא מכיר מספיק בתי מלון אך מציע  לקחת מלון טוב בחוף טוב.

מלון טוב בקואסן בעצם ברחוב המקביל ליד בית חב"ד נקרא ווילה צ'אה צ'אה.

• שירני86

שלום לכולם

תודה על התשובות וההערות שלכם.

המחשבה על פאטייה עלתה רק בימים האחרונים והסיבה היתה המלונות שם יפים ובמחירים סבירים.. ואם אפשר לטייל בעוד מקום למה לא... זאת החשיבה.

אך אם כולם פה אחד אומרים שפטייה זה לא מקום לירח דבש אז הבנתי....

לגבי שני לילות בפוקט - כל הנושא של האיים המערביים מהווה בשבילי בעיה..

אני חייבת לנסות להגיע לקופיפי אך אם אני אשאר בפוקט מעל שני לילות ויהיו גשמים הדבר היחיד שאני אוכל לעשות זה להיות בחדר... (זה מה שקרה לי בעבר)

לגבי קופנגן אני הייתי בעבר בקוקו האט ולא הרגיש לי המוני במיוחד ... הוא מרוחק מהמסיבות יש לו חוף ים פרטי ושלל פינוקים למיטב זכרוני...

• שמעון מפטיה
                שמעון מפטיה נערך לאחרונה על ידי

שלום שירני. לפני 10 שנים הייתי גם ממליץ לכם לא להגיע לפאטיה לירח דבש , אך היות ופאטיה השתנתה בשנים האחרונות והמגמה התיירותית היא לקדם תיירות של זוגות ומשפחות ע'י הוספה של אטרקציות וקניונים וכן ניקוי וריכוז של מקומות חיי הלילה ,כיום ישנם גם הרבה זוגות ומשפחות שמגיעים לפאטיה והמספרים גם עולים בהתמדה .

פאטיה כיום מתאימה לכולם והכל תלוי במה שרוצים לעשות ולחוות בפאטיה וכן באיזה אזור לשהות במהלך החופשה .

מי שלא מעוניין להתרכז בחיי הלילה ולראות 'בחורות עובדות' בפאטיה אז שישהה באזורים שונים מהמרכז של הבילויים , אפשר לשהות בצפון פאטיה באזור נקלואה או בג'ומטיאן בי'ץ או בפטמראק היל שזה החופים המקבילים דרומה לחוף אטיה עצמו , הרויאל כליף שציינת נמצא בפטמראק היל וזה מלון מפורסם [5 כוכבים] ומתאים לזוגות וכן הסביבה שלו.

באופן טבעי יהיו גם ברים רגילים בכל מקום בפאטיה גם בג'ומטיאן ובנקלואה אבל לא בכמות שתפריע לכם ,אותו דבר יש גם בפוקט וגם בקוסמוי וכן באזורים מסויימים בבנקוק [הכוונה להימצאות ברים מקומיים ולא למרכז כמו הוולקין סטריט] ,.

אני רק מעדכן במצב הנוכחי כיום במה שקורה בפאטיה וברור שהסטיגמה של פעם עדיין מצוייה אצל מי ששהה בפאטיה לפני כמה שנים , בכל מקרה תעשו מה שטוב לכם ותהנו מהחופשה וירח הדבש שלכם כמה שיותר ...

טיול נעים ומהנה.

• שירני86

שמעון תודה רבה על העצה!!! Smile

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון