מסלול 5 ימים בפירנאים
-
היי מבקש המלצות על מסלול לטיול בן 5 ימים בפירנאיים, היום הראשון יתחיל בפארק אורדסה ולאחריו עוד 4 ימים שבהם אני מבקש המלתות לאן לטייל כולל המלצות על מלונות.
אנחנו זוג + ילדה בת 12
תודה בני
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםלא ברור לי האם אתה מגיע ביום הראשון לאורדסה או מטייל מהבוקר. מאין אתה מגיע.
אני שואלת כי בפארק הזה הטיול ארוך וגם אם הולכים רק בקטע המפלים הראשון המסלול ברובו לא קל . מטפסים בעליה די תלולה. אח"כ אל האשדות המסלול כמעט שטוח..
קרא בסיפור הטיול שלנו. שהיה לפני כחודש. המסלולים עכשיו כנראה פתוחים. אתם צעירם ואם בכושר אז מהירים יותר.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3787667/srch-#ms g_3787667
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםשלום בני,
בהמשך למה שחנה כתבה. לאן אתם ממשיכים לאחר אורדסה? לברצלונה/קוסטה ברווה?
בכל מקרה, ב4-5 ימים הייתי מקדישה חלק לאורדסה וחלק לאייגס טורטס ואגם מאוריצי +עמק אראן. בחלק של אורדסה מומלץ גם לטייל בערוץ אניסקלו . טיול בשני האתרים -לפחות יום (תלוי איזה מסלול עושים ואיך נוסעים).
גם הנסיעה מאזור שמורת אורדסה לאזור עמק אראן די ארוכה.
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי
אנחנו נגיע לאורדסה כנראה בשעות הבוקר המאוחרות לחאר לינת לילנ לא רחוק מטרמפ
שאלתי היא לאחר שנעשה טיול ישמשך כנראה כל היום באורדסה מה ההמלצות לעוד 4 ימים ושלא נבזבז את מירב הזמן על נסיעות.
תודה
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי נירית תודה רבה על תגובתך,
אנחנו מגיעים לבצלנו ב 15.8 בערב וניסע עד לקרבת טרמפ ללינת ליליה, למחרת אנחנו מתכננים לנסוע לפרק אורדסה ולבלות את כל היום שם, ושאלתי מה את היית ממליצה לשאר 4 הימים בפירנאים ואולי גם קצת לצרפת (לורגדס?) ב 20.8 בשעות הערב אנחנו צריכים לחזור לפורט אונטורה כשעה וחצי מברצלנוה ברוסטה בראוה.
אשמח לייעוץ.
בני
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי ח.ג
לשלאלתך אנחנו זוג + ילדה ואני חושב שנרצה לעשות הליכות רגליות אבל לא ממש נעדיף לעשות הליכות ארכות מאוד ומתישות .
תודה
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםב15.8 אתם נוחתים בברצלונה (באיזו שעה?)
שוכרים רכב
ומתכננים להגיע לטרמפ?
ב20.8 בערב רוצים כבר להיות בפורט אוונטורה?
כלומר יש לכם בדיוק 4.5 ימים לטיול בפירנאים?
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי יונית תודה על תגובתך,
ב 15.8 נוחתים ב 7.30 בערב והתכנית זה לשכור רכב ולהגיע למלון Teradets לא רחוק מטרמפ, ב 20.8 בשעות הערב אנחנו אמורים להגיע לפורט אוונטורה זה אומר שיש לנו 5 ימים כולל ה 20.8 בפירנאים
תודה בני
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםאנסה לעזור לך אבל צריכה להבין איפה זה פורט אוונטורה
חשבתי שאתם חוזרים לברצלונה.
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםשכחתי להוסיף שאם תאיית בלועזית אמצא על המפה.
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי חנה
פורט אוונטורה נמצא כשעה וחצי נסיעה מברצלונה לאורך החוף לא רחוק מטרגונה
Port Aventura, Salou, Spain
https://maps.google.com/maps?q=Port+Aventura,+Salou,+Spain&a mp;a mp;hl=iw&ll=41.138072,1.2006&spn=0.227279,0.528374&a mp;a mp;sll=41.05036,1.073914&sspn=0.113791,0.264187&oq=s alou+port+aventu&hq=Port+Aventura,+Salou,+Spain&t=m& amp; amp;z=12
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםביקשת "המלצות לעוד 4 ימים ושלא נבזבז את מירב הזמן על נסיעות". אבל בעצם אתם מתחילים את הטיול בנסיעה בשעה מאוחרת (מניחה שייקח לכם כמעט 3 שעות להגיע למלון) ולמחרת יש לכם עוד נסיעה של בערך 3 שעות עד טורלה.
במסגרת הזמן שיש לכם, לו זה היה הטיול שלי, הייתי בוחרת אחת משתי האפשרויות:
1. לנה ב 15/8במקום יותר קרוב לשדה התעופה ולא מתחילה נסיעה ארוכה בערב, וביום השני של הטיול -16/8 - נוסעת בנחת דרך מספר אתרים עד אזור אינסה-טורלה, לנה שם 2 לילות. ביום השלישי 17/8 הייתי מטיילת בעמק אורדסה, אולי קניון אניסקלו לפי ההספק. ביום הרביעי-18/8 הייתי נוסעת לכיוון VIELHA או PONT DE SUERT , גם שם לנה שני לילות, וביום החמישי 19/8 מטיילת באזור השמורה ועמק אראן. ב20/8 חוזרת לכיוון פורט אוונטורה זה יום נסיעה ארוך, אבל אפשרי.
--או---
2. מתמקדת באזור אחד ומטיילת בנחת ממנו. למשל, מאזור VIELHA אפשר לטייל בעמק אראן, להגיח לצרפת, בשמורת אייגס טורטס על שני צידיה.
קחו בחשבון שאוגוסט עלול להיות חםםם...
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםנירית המון תודה,
ב 16.8 נסיעה דרך מספר אתרים עד אינסה-טורלה איזה אתרים למשל בדרך כדאי לראות?
האם את חושבת שכדאי להזמין את מלונות מראש או פשוט לראות איך הטיול מתקדם בהתאם לזה להזמין כבר משם?
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםנירית,
באיזה מלון היית ממליצה להתאכסן בלילה הראשון? ושלא היה קרוב מדי לברצלונה
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםבגלל שאתם נוסעים עם ילדה ובאוגוסט-הייתי מזמינה לינות מראש.
האתר הכי אטרקטיבי לדעתי הוא montserrat. שווה מאד לטייל בו אן בדרך לפירנאים או בחזרה. אישית, הייתי לנה באזור, מטיילת שם ואז נוסעת לכיוון שמורת אורדסה. על פי הזמן, כדאי לטייל ב castillo de loarre, Mallos de Riglos. או בעדיפות שנייה alquezar (עיירה במקום מרשים) או barbastro. כדאי לבדוק בויה מישלן את הדרכים הנופיות ולנסוע בהן.
אין לי המלצות ספציפיות למלונות, אבל אם תבדוק בבוקינג ובאתר למטייל תמצא חוות דעת רבות על מלונות.
-
מסלול 5 ימים בפירנאיםהיי חנה
הייתי שמח לשמוע ממך גם את המלצתך למסלול בין חמישה ימים שמתחיל ב15.8 בערב בברצלונה ומסתיים ב 20.8 ב Port Aventura
תודה רבה