half moon או מסיבות full moon
-
אני יודע שזו שאלה מאד אינדיווידואלית אבל בכל זאת אשמח להתייעצות
מאחר ואני מגיע לתאילנד בתחילת ספטמבר, אני מתלבט מאיזה צד של האיים להתחיל (מזרחיים ומערביים). מה שאומר שאם אתחיל במזרחיים אהיה באותו זמן במסיבת פול מון בקופנגן. ואם אתחיל מהאיים המערביים אהיה במסיבת half moon בקופנגן.
ההתלבטות העיקרית שלי היא בכלליות מאיזה צד להתחיל, ללא קשר למסיבה, אך אולי זה גם יכול להוות שיקול לפעול על פיו.
תודה -
half moon או מסיבות full moonלא הייתי במסיבת פול מון אבל כן הייתי במסיבת HALF MOON
ואני יכול לתת לך את הדעה שלי עליה :
המסיבה ממקומת בלב היער כעשרים דקות נסיעה מההאדרין בטנדר, הנסיעה עצמה מטלטלת ומרגישה כאילו בעוד רגע הטנדר מתהפך ועף מהדרך..אבל זאת חלק מהחוויה אני מניח.
מחיר הכניסה נכון למרץ 2012 היה 500 באט לא כולל הנסיעה, וכמובן גם שם יש צבעי גוף והכל..
מסיבה מיוחדת, מלאה באנרגיות, המון אנשים...הפקה די מרשימה תחת השמיים...המון טראנס ואלקטרו ואלכוהול (ועוד דברים שתוכל רק להריח אבל ממליץ שלא לנסות שם).
המון המון המון חבר'ה צעירים...אם שם בתאריכים האלה, ואוהבים לשתות ולרקוד..שווה לבדוק

-
half moon או מסיבות full moonבתחילת ספטמבר אין מסיבת פול מון,ואיןמסיבת חצי ירח,את הפול מון עושים ב19 לספטמבר,ואת המסיבת חצי ירח יש ב13.9 וב27 ,צירפתי לך קישור שתוכל לראות את התאריכים-
http://www.thailandmoonparty.com/
מבחינת המסיבה,בעיני המסיבת חצי ירח יותר איכותית,עושים אותה מחוץ להדרין בתוך יער,יש הסעות מהדרין לשם הלוך חזור,בתקופה הזו גם הפלוס שהמלונות יותר זולים,יש יותר מבחר של מקומות פנוים,פחות צפוף גם בחופים וגם במקומות בילוי,לפול מון גם יש פלוסים,וסך הכול ספטמבר זה לא איזה חודש עמוס במיוחד(יחסית לעונות החזקות),אז יכול להיות נחמד מאוד שם גם,כך או כך אתה תהנה,לשיקולך
-
half moon או מסיבות full moonמורן תודה רבה על התגובות המעשירות,
זה נשאל בהמשך לשאלה הקודמת שלי על ההתלבטות מאיזה צד להתחיל,
ואני עדיין לא יודע אם עדיך לשמור את האיים המזרחיים עם המזג אויר הטוב יותר בעונה זו לסוף או להתחיל איתם. -
half moon או מסיבות full moonראיתי בלינק שבתחילת ספטמבר יש את הblackmoon
גם היא דומה בסגנון למסיבות הhalfmoon ומומלצת למי שלא מחפש את הבלאגן של הפולמון.
-
half moon או מסיבות full moonאם אני לא טועה כתבתי לך או לאדם אחר באחד השירשורים האחרונים בדיוק מה יש בכל המסיבות...
באופן אישי הייתי בכל המסיבות ובכולם נהנתי ואהבתי...
רק תזהר לשתות מבאקט שלא ראית בעיניים מה מזגו לך לתוכו , בספטמבר האחרון הייתי במסיבת האלף מון וחבר שלי שתה מבאט כזה ואת שארית החופשה שלנו בקופנגן הוא בילה בבית החולים מהרעלת אלכוהול...
קנו שתייה רק מבקבוקים שאתם פותחים או לבאקט שאתם רואים מול העיניים מה מוזגים לכם.
-
half moon או מסיבות full moonתודה לעונים
תכלס השאלה עיקרית שכבר שאלתי, אך עדיין לא אספתי מספיק מידע בנושא היא מבחינת חלוקת הזמן (שלושה שבועות)- לעבור מצ'אנג מיי לאיים המערביים או למזרחיים?
כלומר, עם איזה קבוצת איים להתחיל ועם איזה לקנח, בהתאם לעונה זו של השנה (ספטמבר)?
זה השאלה העיקרית המסיבה זה רק בונוס
-
half moon או מסיבות full moonמבחינת המזג אויר זה לא כזה קריטי איפה תתחיל,וזה גם ככה הרבה עיניין של מזל,אבל ככל שמיתקרבים לאוקטובר המזג אויר פחות נוח בקופנגן,אז אולי יהיה לך עדיף להתחיל שם,אבל שוב פעם,זה הרבה עיניין של מזל,ואי אפשר לנבא כלום מראש.
לרן-המסיבת בלק מון פחות טובה מהמסיבת חצי ירח,אבל עדיין שווה ביקור
-
half moon או מסיבות full moonאני באמת חושב שבתקופת ספטמבר, הso called "קלישאה" של לתכנן את הטיול בלי להתחשב בתחזיות הוא באמת נכון.
בספטמבר לפני שנתיים יצא לי לתפוס 5 ימי שמש בקופנגן ו4 ימי גשם מלאים בריילי(=4 ימי שמש אחריהם)
בספטמבר בשנה שעברה יצא לי לתפוס 4 ימים די גשומים בקוסמוי, ו6 ימי שמש באיזור קראבי.
-
אכן התלבטות קשהאז מניסיון העבר שלכם אני מבין שאין חוקים לגביי איפה ירד גשם ואיפה תזרח השמש יותר.
האמתי אני בראש של להתחיל בפוקט וקופיפי וריילי ולהשאיר את קוסמוי וקופנגן לסוף.
לא יודע אם זה אידאלי, תכלס אין לי שום שיקול מלבד מזג האויר עם מה להתחיל, ככה שמקווה שהמזל ישחק לצידי.
-
half moon או מסיבות full moonיצא לי להיות 3 פעמים בתאילנד והשנה חוזר פעם רביעית מנסיון שלי ולדעתי האישית אין בכלל מה להשוות FULL MOON להאלף מון פול מון בהרבה יותר שווה הבדל של שמיים וארץ...ממליץ לך לתכנן את הטיול לפי הפול מון ...בפול מון ב19 לספטמבר אני שם

-
half moon או מסיבות full moonאוי הפול מון... אולי אני קצת זקנה כדי להחוות פה דיעה אבל - מאות שיכורים (ועשרות מסוממים) בני 20 צבועים על החוף. ארנקים גנובים, נעליים אבודות ובקיצור באלאגן שלא אחזור אליו שנית

-
half moon או מסיבות full moonללכת עם ארנק למסיבת פול מון זה לצאת תייר.....חחח
thethailife - אפשר לדעת כמה זה היום מוגדר זקנה ??? שנדע איפה אנחנו עומדים בסקלה...
-
half moon או מסיבות full moonבגוף 30, בנשמה קצת יותר. בשמחה או בצער אני מודה שאני לא מה"צעירים ברוחם"

-
half moon או מסיבות full moonגיל זה רק מספר..
אני 28 ומרגיש כמו בן 20

-
אוי - כמה שלא בא לי שוב על גיל 20גדול עלי לחזור לשם עכשיו. מעייף. ל12-13 אני מוכנה בכיף...

-
אוי - כמה שלא בא לי שוב על גיל 20מוכן לחזור לכל גיל, כל זה זה הולך אחורה

-
אני מוכן לחזור לכל גיל...העיקר לחזור לתאילנד...חחח