בודי מאסאג`
-
מישהו עשה בודי מאסאג` בתאילנד? האם זה באמת כמו שזה נשמע? כמה עולה? המלצות? -
בודי מאסאג`:Reשלום אריק כמעט כל מי שנוסע לתאילנד עושה בודי-מסאג`. המקום שנחשב אחד הטובים בתאילנד אם לא הטוב שבהם הוא ה Wat Pho. אני ממליץ לך בעת ביקורך במקום תצטרף לממתינים, בדר''כ אנשי ושות עסקים בהפסקת צהרים, ותעשה מסאג`. אם תאהב בכל תאילנד ניתן לעשות מסאג` אם לא
Wat Pho -
בודי מאסאג`:Reבודי-מסאג` זה תאי-מסאג`? אתה בטוח? -
בודי מאסאג`:Reשלום תומר כך התאילנדים מגדירים אותו Thai Traditional Body Massage -
בודי מאסאג`:Reלא הייתי מציע ללכת ולבקש בודי מסאג` בוואט פו כמעט כמו לבקש בייקון + ביצים בק''ק בני ברק למה שעושים שם הם קוראיםבפירוש!!!! תאי מסאג` בודי מסאג` הוא רחמנא ליצלן מסאג` גוף בגוף - (השם ירחם על נשמות החוטאים) אבל אם תעשה חיפוש בגוגל או תיכנס לאתר שאני מצ
שששששששששששש -
בהחלט כמו שאבי אמר!!!הזהרו לכם..(: -
בשתי עדים יקום דברעדין כדאי שתנסה את המסאג` בואט פו -
בשתי עדים יקום דבר:Reאני ממליץ בכל פה לעשות מסאג` בוואט פו זה נותן קנה מידה לדעת מה זה מסאג` תאילנדי אמיתי עוד כמה מקומות שבהם נהניתי ממסאג` תאילנדי טוב בציאנג מאי - מעל המקדונלד בצומת ליד הבננה לוטי ליד שוק הלילה לא זול אבל מעולה בלאמפאנג - בספא של החברה הצפון מערבית הת -
תיירות מיןשלום אריק, בתאילנד ישנה תעשיית סקס עצומה המכוונת לתיירות חוץ (ובודי מאסאג` בתוכה). מאחורי תעשייה זו עומדת מאפיה ושחיתות. ילדות (וילדים) נמכרים למכוני עיסוי למיניהם ומקומות ''עינוג'' אחרים. חלקם נחטפים מכפרים מרוחקים או נמכרים ע''י משפחותיהם העניות. רובם -
אריק זה לא אריקטוב...יש פה עוד אריק אחד וטובים השניים מהאחד. אבל אני נוסע שוב להודו-נפאל-טיבט-סין לשנה ויותר ולא לתאילנד, שם כבר הייתי. ורק אומר לתאי שכל הנתונים מצביעים על כך שרק 5% בערך מתעשיית המין בתאילנד (וגם בארצות מזרח אחרות) היא לתיירות, וכל היתר לתצרוכת פנים. -
בודי מאסאג`:Reשלא תעשה את הטעות שאני עשיתי.... אלא אם כן זה מה שאתה מחפש בודי מסאג` זה בית זונות!!!! היא כביכול עושה מסאג` בפועל המטרה היא מין אני הייתי תמים וחשבתי שזה מסאג`... אז תזהר!!!! -
חלבשתו חלב ילדים במקום בבוקר בצהרים ובערב זה יעזר לכם להתגבר על כל הגועל נפש הזה פוי -
סיפורו של מסאז`...למען הסר ספק- בודי מסאז` פירושו בעברית תרמילאית תקנית ''פינוק מטריף של שעה מעלמת חן תאילנדית המתבצע בעירום מלא ללא מגע ידני...'' לדעתי זה מספיק ברור. מי שלא מספיק לו מוזמן לקרא את סיפור של ברנש שחווה זאת בעצמו לפני 4 שנים. פרק 3, ''השרוט'', מפרט את חווי
קאו סאן אקספרס