נוסעים לאמריקה מי רוצה ???
-
יום ראשון בתפוח הגדולליאור,
נהנת מכל מילה ותמונה וממשיכה לעקוב,
אחרי פעמים בניו יורק, עדין לא היינו בבראינט פארק.
בספטמבר האחרון, בחנות M&M היה להם מכירה במשקל של סוכריות בטעם מיוחד שהיה ניתן להשיג רק בחנות, וכמובן הטור היה ענקי, חשבנו שאם נבוא למחרת יהיה פחות טור ופחות לחץ - באמת היה, אבל הסוכריות נהאלו גמרו.
ליאורה
-
יום ראשון בתפוח הגדולהי ליאור
אחרי שבוע מטורף שעבר על כוחותינו ( בעצם כל החודש אבל מי סופר..)
השלמתי קריאה.
אהבתי מאד את חלק הטבע שעבר בניו-המפשייר וורמונט. נהניתי מתמונות בוסטון היפה וקיבלתי געגוע לניו יורק.
חושבת פתאום על אמריקה טייק 4
, כי כמו שאמרתי זו התמכרות.אז קודם כל תודה על סיכום מפורט ומושקע ורבקה אם את כאן - תודה על רעיון הרוקים הקנדיים . אולי בשילוב של שייט באלסקה או שזו כבר הגזמה ??

שבת שלום לכולם
איריס
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףשבת שלום חברות וחברים
לטיט יקרה-גם בלי שתי המורות שאיתנו בטיסה קלטתי ישר לפי השאלה שלך שלא הכנת שיעורי בית.תקראי את הסיפור שלי ותגיעי למועד ב (התשובה מצויה בו).ותודה על השיר
איריס,סיגל וליאורה-שמח שאתן נהנות
קמים ליום ראשון קצת מעונן ומחליטים בכל זאת להתחיל אותו בסנטרל פארק.
פארק אהוב עלי ביותר גן עדן לרצים לבעלי כלבים לילדים ולכל מיני טיפוסים קצת שונים
לכל אחד מקום בפארק
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאופניים הפעם לא לקחנו למרות שהפארק אידיאלי לרכיבה) אבל עצרנו לא פעם והקשבנו לנגני המוסיקה הפזורים בו.עצרנו ליד מזרקת בת' סדי למנוחה קלה
לחובבי הטיפוס על סלעים (כמו הצעיר שלנו) זו חגיגה
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאחרי מופע גוספאל חינמי,עברנו לאגם הגדול
השכרנו סירת משוטים למשך שעה
לגן החיות לטירה ולפינת הזכרון לג'ון לנון לא הגענו הפעם
אחרי כ3 שעות עזבנו את הפארק (לא לפני שנהננו מנגנית הנבל)
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאחרי כל כך הרבה טבע צריך הפוגה קלה
צמד החנויות הצמודות של אפל ושוורץ הקרובות לסנטרל פארק
היוו מקום מושלם לשם כך
החנות של אפל זהו חלל ענק המלא שולחנות עם כל הטאבלטים אייפדים ושאר ירקות חדשים דנדשים לרווחת הילדים והמבוגרים.עשרות עובדים עם חולצות כחולות (כמו בנוער העובד) מסתובבים שם כדי לענות על כל שאלה
החנות של שוורץ זהו חלומו של כל ילד.3 קומות מלאות משחקים מכל הסוגים כולל אפשרויות לשחק בהם לפני הקניה.שם נמצא גם הפסנתר הענק הזכור מהסרט ביג
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףעדין מעונן ואפילו מטפטף
לקחנו מטרו לתחנת ספרינג והתחלנו לשוטט באיזור הסוהו
ספרינג פרינס וווסט ברודווי
בנינים יפים מאוד (שופינג בסוהו יהיה ביום אחר) למרות שזה לא יום אידיאלי לצילומים
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףממשיכים לשוטט והנה קאנאל סטריט
נשאבים איתו לתוך צ'יינה טאון
הרבה רעש,צבע והמון פיציפקאס ודוכני אוכל בלי סוף
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאחרי זמן לא ארוך במיוחד די נמאס לנו מהריחות והצפיפות
ואז נזכרתי בהמלצה על מקדש קטן בשם EASTERN STATE BUDDHIST הנמצא ברחוב מוט 64 בין קאנאל ובאיארד.במרכז גיגית קטנה מלאה פתקאות של "מזל בדולר"
הפוגה קלה מהרעש והריחות
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףנשאר לנו עוד מקום קטן ומתוק ברובע הזה לפני שננטוש אותו
CREAM COMPANY CHINATOWN ICE חנות גלידה בטעמים אקזוטים (באיארד 65 בין מוט ואליזבט)
מומלץ !!!!!!!
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאחרי כל ההמולה של צ'איינה טאון צריך לנוח פארק קולומבוס (או קונפוציוס) נמצא ממש ליד בצומת של מלברי ובאיירד.
מקום קורע !!! סינים זקנים מנגנים על כינור,מקהלת סיניות זקנות מין שוק קח-תן
דשא יש ?? אז איתי מצא שני חברה מקומיים למשחק כדורגל ואנחנו רבצנו קצת על הדשא מביטים בטיפוסים האקזוטים
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףברור שלא הכנתי שיעורי בית. אני מעתיקה ממך הכל.
חוצמזה שעכשו חופש גדול.
אז עד מועד ב' אל תשאיר אותי במתח.
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףהשעה 18:00 ויש לנו עוד שעתיים עד לשעה בה הוזמן עבורינו שולחן במסעדה.
התפצלנו לשעתיים של הסתובבות.איתי משום מה גרר אותי שוב ושוב לחנויות המזכרות (כמו זו שבתמונה)
מסעדה: במסגרת ההכנות אשתי קיבלה המלצה על מסעדה יפנית שרק המקומיים מכירים..חודש לפני הנסיעה הזמנו שולחן באמצעות האתר opentable.com.לפי המלצתה של גוני. וזה הזמן להמליץ על האתר של גוני (שם שהדבקתי לה)האתר של גוני
הוא אתר מעולה עם המון המון אינפורמציה.
המסעדה שנבחרה היא GYU-KAKU שעל כרטיס הביקור שלה רשום 34 קופר סקוור.
התחיל מבול ובכתובת הנ"ל אין שום מסעדה.אני כבר איבדתי סבלנות והצעתי לאכול במקדונלנד הצמוד אבל הנוער וזוגתי היו נחושים ואז רטובים ורעבים נכנסנו למסעדה שנמצאת בקופרסקוור 38........
המסעדה GYU-KAKU התגלתה כמקום מגניב ומהנה ביותר ביותר ביותר
שמים במרכז השולחן מין מנגל קטן ומביאים מיני בשרים ומיני רוטבים להכנה עצמית.
מומלץ מומלץ מומלץ
לילה טוב ניו יורק-מחר יום חדש
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףלטיט,שתהיי לי בריאה
לא עשינו אף אחד מהמסלולים של נטע דגני
מה שכן בימים בורמונט ניו המפשייר וניו יורק נעזרנו בהמלצות נקודתיות שלה
פושטאייס ???
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףעוד! בבקשה עוד!
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףניו-יורק, ניו-יורק....
אחרי שקוראים את התיאורים כאן, אי אפשר שלא לזמזם את השיר של אלישיה קיז. אז ליאור וכל מי שהצטרף לטיול, אני מקדיש לכם את השיר
רובי
-
יום שני ב NY פארק,סוהו,צ'יינה והפתעה בסוףאוי לי ואבוי לי ,אני מתעלפת פה!
עוד לא הגעתי לארה"ב ,ניו יורק נראית כמו חלום

שאלה לי , האם לא מקבלים הרגשה של מנת יתר?
הכל בגדול ,הכל יפה ויש הכל מהכל ,זה לא יוצר עומס על המוח?
כמובן מחכה לעודדדד חוויות ותמונות
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..גודדדדדדדדדד מורנינג (כמו שרובין ידידי אומר)
רובי תודה על השיר,אלונה הנה מנה נוספת ואילה אל תתעלפי לי...........מנת יתר טרם ניסיתי.
קצת על שגרת הבוקר שלנו
אני קם בשש יורד בשקט למטה,לוקח קפה מהדוכן המצולם,מיץ תפוזים ומאפה ממסעדת הבית שלנו השוכנת ממש ליד המלון. LE PAIN QUOTIDIEN ספר מצלמה וקדימה מכבי היישר לסנטרל פארק. ויתרנו על ארוחת בוקר במלון (תוספת של 10 דולר לאדם) לילדים הייתי קונה פירות בדלי הסמוך ואשתי הייתה לוקחת משהו גם ממסעדת הבית
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..עולים על המטרו המצויינת (יתרון נוסף של מלון סליסברי הוא תחנת מטרו צמודה למלון) היעד הראשון הוא היוניון סקוור.בימים שני ורביעי מתקיים בו שוק איכרים
הסתובבנו קצת בשוק (לא נפלנו ממנו) ואיתי כהרגלו משך לגינת המשחקים הצמודה
שוב המתכון המנצח: מתקנים נהדרים,מזרקה,פינת ישיבה להורים
תענוג
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..עוזבים את היוניון סקוור הנמצא ברחוב 14 פינת פארק אווניו וצועדים לאורך רחוב 14 עד לצ'לסי מרקט. חוצים כמובן גם את השדרה החמישית,הדרך ארוכה ויפה ומזג אוויר מצויין.שוק האוכל המקורה צ'לסי מרקט נמצא בשדרה ה9 והוא ללא ספק שוק האוכל היפה והטעים ביותר בו ביקרנו