פארק החבלים Park Jungle Adventure בגארדה
-
שלום,
אנחנו (זוג + ילדים בני 9, 9, 3) מתכננים טיול לצפון איטליה.
האם פארק החבלים Park Jungle Adventure שווה ביקור.
רק אחד בינינו (בן 9) חובב אתגרים, והשאלה -
האם שאר בני המשפחה יהנו גם מהביקור שם, בלי לעבור מסלול?
האם צריך לשלם בכניסה או רק מי שעושה מסלול?
תודה רבה מראש
-
פארק החבלים Park Jungle Adventure בגארדהרק מי שעושה מסלול משלם.
האחרים פשוט מחכים בסבלנות עד שיסיים (או מעודדים אותו מהקרקע).
יש כמה מסלולים בדרגות קושי עולות אבל לדעתי לבן ה-9 רק הקל יותר (ירוק) רלוונטי. הבא בתור (כחול) היה קשה ומפחיד גם לבת ה-18 שלי.
יש מיני-מסלול בגובה הרצפה שאולי יעניין את בן ה-3.
חוץ מזה יש שם מזנון קטן, ובאופן כללי נעים (מיוער, גבוה וקריר יחסית לאגם) אבל אין אטרקציה מיוחדת נוספת.
בכפר הסמוך (סן זנו) יש מסעדות עם מרפסת נוף ותצפית מדהימה מעל אגם גארדה. נחמד לאכול שם אחרי הפארק.
לשיקולכם...
-
פארק החבלים Park Jungle Adventure בגארדההיינו בפארק חבלים אחר (במולבנו) אז לא יודעת ספציפית, אבל תבדקו מראש את נושא הגובה (של הילד), כי הבת שלי (שהיתה אז בת
היתה מאד גבולית בגובה למסלול הכי קל (1.20 נדמה לי) וחלק מהמעברים היא עשתה ממש בקושי על קצות האצבעות. -
פארק החבלים Park Jungle Adventure בגארדהתודה!
-
פארק החבלים Park Jungle Adventure בגארדההיינו בפארק הזה בשנה שעברה עם ילד בן 9 לא אמיץ במיוחד והיה לו קשה ומפחיד עד שבשלב מסויים (די מוקדם) ביקש להפסיק ולרדת. לעומת זאת הבן של חברים שלנו שהיה בן 8 (נראה הרבה יותר קטן מהבן שלי) סיים את המסלול בקלילות רבה.
אני הייתי על תקן מלווה מהקרקע וצלמת ואני חייבת להודות שזה נראה לי בלתי אפשרי. אבל אני פחדנית גדולה. איפשרו לי להיכנס למתחם מבלי לשלם.
אם ילדייך בני ה-9 הם מהזן האמיץ הם בהחלט יהנו שם. בן ה-3 בהחלט יהנה מפארק החבלים לקטנטנים.