קו טאו / נאנג יואן
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין שני האיים שציינתי? האם מדובר באותו מקום (נאנג יואן הוא אי קטן בתוך/ חלק מקו- טאו)? או בשני מקומות נפרדים? אני רוצה לתכנן את הטיול ומעוניינת להגיע לאזור למס' ימים.
כמו כן, אשמח לשמוע כל מידע נוסף - מלונות מומלצים/ מחירים, מסעדות (האם יש משהו ישראלי/ כשר באזור), האם יש מה לעשות במקום מבחינת חיי לילה וקניות (פרט לצלילות כמובן)
תודה מראש!
-
קו טאו / נאנג יואןההבדל הוא מאוד פשוט , אם תביטי במפה תוכלי לראות שקו-טאו וקו נאנג יואן הם שני איים נפרדים לחלוטין כמובן בהיותם איים אך המרחק בינהם הוא מאוד קרוב .
קו-נאנג יואן הוא אי קטן שלרוב מגיעים אליו דרך טיול אך ניתן גם לישון שם.
מי שמגיע לשם בעיקר מחפש שקט ועוד שקט כמו כן יש גם נקודת תצפית מאוד יפה ורצועת חוף צרה אך מיוחדת...מעבר לזה אין מה לעשות שם.
בקו-טאו האי השכן מדובר כבר על אי הרבה יותר גדול עם תחבורה , מסעדות ומלונות רבים אבל לא שופע בחיי לילה ורוב העסקים נסגרים שם בלילה בשעה 23:00 פרט ל7/11 , רבים האנשים שמגיעים לקו-טאו על מנת לעשות קורסי צלילה שונים אבל גם מי שמעוניין סתם בטיול שנורקלים סביב האי יוכל למצוא גם את זה.
איזור חוף סרי הוא המתוייר ביותר וניתן למצוא בתי מלונות וגסט האוסים בשלל מחירים אך יש לקחת בחשבון שבכללי המחייה באי יקרה יותר וניתן להשוואות אותה לקופיפי מבחינת מחירים.
החוף באיזור סרי נקי ויפה ולאורכו פזורים ברים ומסעדות שפורסים פופים וספות זולה לשבת ולהנות מהחוף היפה כשברקע מתנגנת לה מוסיקת ציל אווט / לאונג' מגניבה.
מבחינת חיי לילה המקום היחיד שפעיל עד איזור 2 בבוקר הוא המסיבת חוף הקטנה שמתקיימת בבר הלוטוס בחוף סרי אבל אם את מצפה למסיבה בסגנון קופנגן / קופיפי את תתאכזבי כי זה משו בסדר גודל הרבה יותר קטן.
לגבי כשרות , עדיין אין נציגות ישראלית כלשהי עם מסעדה אבל אני מכיר כמה חברה ישראלים שעובדים שם בחברות הצלילה.
לגבי קניות אין ממש "קניון" , בעיקר מגיעים לקו-טאו להרגע אחרי הקרחנה בקופנגן.
לגבי מסעדות אני יכול להמליץ על כמה אבל אני לא יודע מה את אוהבת לאכול...
-
קו טאו / נאנג יואןתודה רבה!! עזרת לי מאוד...
כיצד אני מגיעה מקופנגן לקוטאו? אם אני מעוניינת להגיע ללילה אחד להירגעות כפי שאמרת, האם יש טעם לסחוב מזוודות שלמות (במיוחד אם דרך ההגעה היא באמצעות סירה קטנה )
-
קו טאו / נאנג יואןללילה אחד ממש מיותר להגיע.. לפחות שתי לילות, אם אין זמן אפשר לצאת לטיול יום אחד שיסקר לך בתוכו את שתי המקומות, ההגעה לקוטאו היא דרך נמל "טונג סאלה" שבקופנגאן (כ30 דק נסיעה מ"האד רין" האזור המרכזי)
-
תמונה אחת שווה 1000 מילים -
23:00 ???היינו שבוע בקוטאו עד שבת האחרונה, אני התקשיתי לישון, כל לילה עד לפחות 02:00 מסיבות חוף מוסיקת טכנו/דאנס או איך שקוראים לזה, עוד שניה המיטה היתה זזה מהבאסים והחדר שלנו היה יחסית רחוק, יש בארים פתוחים.
נכון, לא הרבה מסעדות נשארות פתוחות, גם לא מסאג'ים שנסגרים ב 23:00 לערך!
ים של צעירים מכל העולם, יש חנויות מינימרקט פתוחות.
בקיצור, אני לא הייתי בקו טאו לפני, אבל דמיינתי ממה שקראתי בפורום שאני מגיע לכפר צוללים מנומנם - אולי זאת התקופה אבל זה ממש לא !!!
-
23:00 ???שים לב שציינתי שרוב העסקים כגון מסעדות / מסאזים / ועסקים דומים נסגרים ב23:00 , אבל בחוף בעיקר באיזור סרי יש את בר הלוטוס שפועל מידי ערב "במסיבת חוף" עד 2 בבוקר , אבל בשאר חלקי האי פרט לכמה "ברים" ו"מועדונים" האי הולך לישון מוקדם יחסית לשאר המקומות המתויירים בתאילנד...