צ'ק OUT מאוחר
-
היי חברים
רציתי לשאול
בסוף נובמבר אני יושן 2 לילות במלון בבנגקוק
City Lodge Soi 9
ולמחרת יש לי טיסה ב 12 בלילה.
את החדר באותו יום אני צריך לפנות כבר ב 12 בצהריים..
מה הסיכויים שיתנו לי להשאר לפחות עד 8 בערב?
האם אני צריך לסכם זאת מראש עם המלון?
או כשהגיע למלון פשוט להוסיף את התשלום שצריך עבור זה
תודה
-
צ'ק OUT מאוחראני לא יודע לגביי המלון הזה אבל כשאני ישנתי גם במלון ברמה של 3-4 כוכבים בבנגקוק ועשיתי צ'ק אאוט ב 12 נאלצתי לחכות עד הלילה לטיסה, כי לא היה להם מקום לאחסן אותי לעוד כמה שעות.
כך שנראה לי שזה משהו שאתה צריך לבדוק כשיגיע הזמן.
וגם אם לא...אז לא נורא, תסתובב תעשה קצת קניות קטנות, תאכל..ובערב תיסע אל הנמל תעופה

-
צ'ק OUT מאוחרמניסיון אישי, שווה בהחלט להוסיף סכום ולהשאר במלון עד מאוחר (לדעתי זה משהו בסביבות 17:00-18:00), חוסך הרבה כאב ראש ביום של הטיסה.
-
צ'ק OUT מאוחרהמלון הספציפי הזה הוא מלון נוח אך מינימליסטי ביותר, אינטרנט חופשי אך ללא ארוחת בוקר. סוף נובמבר זו עונה עמוסה בתיירים אך רוב הסיכויים שיהיה בו מקום.
במידה וכן, יאשרו לך להשאר בו עד 14:00 ללא תוספת תשלום, וכדי להשאר עד 18:00 - 19:00 יבקשו תוספת של כחצי יום.המיקום שלו מעולה - המלון נמצא בפינה של סוי 9 בדיוק על הכניסה לתחנת הרכבת של NANA (תוכל כמעט להושיט יד מהחדר לכרטיסן...). תוכל לנוח בחדר, להתקלח ולהסתובב עוד בסביבה של סוי 11 התוסס או לקפוץ תוך מספר דקות לכיכר סיאם.
ראה תמונות להתרשמות מהחדרים בו
-
תזמין מראש לילה נוסףעוד 10 דולר ואתה מלך
-
תזמין מראש לילה נוסףבד"כ עד השעה 18-19:00 המלונות נוהגים לגבות תשלום של חצי יום.
כאשר אתה מגיע למלון תגיד שאתה רוצה לצאת מאוחר ותסגור את זה במקום.
-
תזמין מראש לילה נוסףתזמין עוד יום ותצא בשעה 2100 לשדה תעופה אחרי מסאג כמו מלך סין
-
צ'ק OUT מאוחראגב, אפשרי להגיע מהרכבת שם לאזור ה MBK ואזור הקהוואסאן?
עדיף ממוניות נכון?
אגב,יש מלונות לדעתכם יותר טובים במיקום הזה או שזה בסדר?
אחרי הכל זה רק לשים את הראש שני לילות בשביל קניות ומסאגים

-
צ'ק OUT מאוחרהמיקום הוא מעולה לדעתי והמלון הוא מינימליסטי ביותר אך מתאים מאד רק למי שמחפש מקום נקי לשים את הראש ללילה או שניים - בדיוק כפי שהגדרת. יש רבים וטובים יותר אך המחיר בהתאם. למטייל בודד בוא בסדר גמור.
המלון הזה הוא קטנטן וממוקם במרחק של כ-30 מטר מסוי 11 הוא הסוי התוסס והמרכזי באזור, ובמרחק של 3 תחנות ברכבת תגיע ישירות לכניסות של הקניונים הגדולים בכיכר סיאם, וקניון Terminal 21 במרחק של תחנה אחת או הליכה קצרה אליו.
כמו כן מרוכזים באזור זה מירב המלונות בבנגקוק, המסעדות, מקומות הבילוי הנחשבים וחמישה מהמועדונים האטרקטיביים ביותר בבנגקוק כמו ה- Q-Bar, Levels, Bed Club, Bash ועוד.
השימוש ברכבת מאפשר התניידות פשוטה וקלה בכל שעה משעות היום ללא קשר למצב הפקקים והכניסה לקניונים השונים ישירות מהתחנה מאפשר להשאר יבש גם בגשם שוטף.
באזור הקאוסן אין רכבת עילית או תחתית, כך שאי אפשר להגיע לשם ברכבת משום מקום.
-
צ'ק OUT מאוחרלהגיע לקאווסאן כך או כך זה סיפור מהתחת.. רק במונית אפשר להגיע
ומסתבר שהרבה מהנהגי מוניות מלבד העובדה שאין להם מושג באנגלית ועוד יותר למה אתה מתכוון כשאתה אומר קאווסאן , רובם מתעקשים לא להפעיל מונה.. צריך ממש להתעקש.
-
טעיתי! זה המלון הנכון פספסתי את הספרה 1השמות ממש דומים זה המלון
מכירים?
City Lodge Sukhumvit 19 Hotel
-
טעיתי! זה המלון הנכון פספסתי את הספרה 1הייתי בו בנובמבר האחרון.
אל תקח את הקומה האחרונה מכיוון שהמרפסת שלו מקיפה את כל המלון והיא משותפת לכל החדרים,קצת מוזר אבל זוהי עובדה.
המלון קצת מיושן,לובי לא קיים והמחיר לא כלל ארוחת בוקר.
בסך הכל הייתי מרוצה כח בחדר למרות המראה המיושן יש למעשה הכל,טלויזיה מזגן כספת ומרפסת שפונה לצומת הראשית. החדר די בסדר.
ה"פלוס" העיקרי הוא המיקום!פצצה!חצי דקה הליכה מקניון "טרמינל 21" 4 דקות הליכה ממוקד הבילוי "סוי קאובוי" ו5 דקות ברגל מדיסקוטק "אינסומניה בנגקוק".
גם אני לקחתי צ'ק אאוט מאוחר עד 19:00 בהתחלה רצו 700 באט אבל הסכימו לקבל 500 בסוף.
-
טעיתי! זה המלון הנכון פספסתי את הספרה 1ישנם שני מלונות תחת אותו השם באזור זה, האחד בסוי 9 והשני בסוי 19.
שניהם במיקום "פצצה" כפי שכתב איתן.
המלון שבסוי 9 הוא הרבה יותר קטן ואינטימי, ונמצא צמוד לסוי 11
המלון שבסוי 19 יותר גדול ומעט יותר מיושן מאחיו הקטן.איתן, יצא לך לאכול ב- El Gaucho הצמוד? טעים אבל יקר...
-
אמיראני זוכר שאמרת לי שבדיוק היית שם בפתיחה של המסעדה והבעלים הוא ישראלי,נכון?.
נכנסתי אליה ,איך לא-היא בכניסה למלון..אבל האמת שהמחירים היו ממש יקרים גם יחסית לארץ,חוץ מזה שבתאילנד אני משתדל לאכול רק אוכל תאילנדי..

-
אמירנכון מאד איתן, יש לך זיכרון מצוין

ואז גם צילמתי קצת תמונות שבהזדמנות זאת יעזרו גם לארז (השואל הנוכחי) להתרשם מהמלון שבחר, והמסעדה הנמצאת מתחתיו.
-
אמירתודה על העזרה חברים

אגב.. שאלה שמעניינת אותי
אם היית חוזר לבנגקוק שוב והיית צריך לבחור מלון באזור
היית חוזר למלון זה? או שהולך על משהו אחר
-
אמיריתכן מאוד שכן,לי הוא התאים.