הודו - עוד מקרה רמאות
-
שקרה לי. לא האמנתי שהגעתי לביקור בהודו לשבועיים בלבד, והרמאות רודפת אותי עוד ועוד (ראו הודעה קודמת שלי). מקום התרחשות: בנגלור - קרנטקה. יש לי ידיד הודי שברחתי ממנו ללא ידיעתו ולכן נקלעתי לצרה הזו. אך הוא בפעם הנוספת, מצטייר כמלאך השומר שלי. הסתובב -
מקרה רמאות.... המשךפשוט אסור אסור לסמוך על אף אחד. למי שהגיע לסוף הסיפור הזה, תודה שקראתם. אני מזועזעת מרמאויות שהתיירים חשופים להם. זה ועוד מקרה שתיארתי בכמה הודעות קודם קרו לי תוך שבוע. לבנות שביננו, כשאני מטיילת לבד, אני תולה משרוקית על הצוואר ומתחת לחולצה (כטיפ שקיב -
הודו - עוד מקרה רמאות:Reאיך???????? איך כל הניסים והנפלאות קורים רק לך??? למה לא קוראים פה עוד כאלה הודעות??? smells fishy... -
הודו - עוד מקרה רמאות:Reאני לא מאחלת את זה לאף אחד. אולי זה Smells fishy, אבל זה מה שקרה. אולי כתוב לי על המצח שאני תמימה ושאפשר לרמות אותי. בביקור הקודם בהודו היה לי מקרה אחד של פריצה לחדר אחרי חודש של ביקור. וב-4 חודשים של אחרי, לא היה לי טפו-טפו משהו דומה. כבר גובר הבטחו -
הודו - עוד מקרה רמאות:Rewhat about your friend and the other guy being partners?Why would you carry cash and credit card of your friend?Remember always travel light...good luck and keep us informed. -
הודו - עוד מקרה רמאות:Reטוב.. כל הסיפורים האלה ממש מפחידים אותי -
הרגעי...רמאות יש בכל מקום ותמימות מובילה לזה. אני מאמין, וזה באמת פועל, שמי שעובד בהגיון ושומר על עיניים פקוחות לא יאונה לו רע. גם אם הסיפור הזה לא היה מסתיים בצורה הזו והיא היתה מחליטה להגיע אל הבחור, אם היא היתה מצמידה אליה תייר אחר לא היה קורה כלום. ברגע שמ -
אז איפה החגורה?אז איפה אתה שומר את החגרות כסף? בחדר עדיף? -
עליך!!!!חגורת כסף המציאו כדרך לשמור את הכסף על הגוף!!! בגלל זה זו חגורת כסף ולא ארנק!!! את החגורה חוגרים על המותן (מתחת לבגדים ולא על הבגדים כמו כמה חוכמולוגים), אם זו גרב אז גורבים אותה עם מכנסיים ארוכים ולא קצרים. שומרים בארנק קצת כסף לאותו היום, ע''מ שלא תצט -
לא עדיף במלון בחדר בטרמיל נלא עדיף במלון בחדר בטרמיל נעול. מאשר בשוק בעיר או בים ? כאשר הולכים לטרקים כדי לקחת הכל אליך? -
אין דבר יותר בטוח מאשר עליךחבר`ה אלו באמת שאלות של טירונים!! הטרוולים, הכסף והדרכונים תמיד תמיד עליך.... אחרי שנאמר הכלל אז ברור שיש יוצאים מהכלל: כשנכנסים לים אז משאירים עם חבר טוב על החוף או נעול בכספת בחדר המלון (עדיפות נמוכה מאוד!). במהלך הטרק, אפשר לשים בתיק הסגור!! ולשמור -
בדרום אמריקה עדיף במלון מנסמנסיון מלאה שודדים וכייסים ברחובות -
הודו - עוד מקרה רמאות:Reהשותף שלי קיבל את הטרוול צקס דרך ביטוח, אך המזומן הלך כמובן. זה היה באחד החופים בתאילנד אחרי שנפרדו דרכנו. ידיד שלי איבד את התיק שלו. זה היה לפני הרבה שנים ואני לא יודעת אם הוא קיבל החזר על דבריו, אבל מה שבטוח לא יכול היה לקבל חזרה זה את הסרטים שצילם בטי