אגם גוסאו
-
שלום לכולם
ביום שבת אנחנו טסים למינכן, לטיול של שבוע בחבל זלצבורג . זוג + 2 בנות, 6,9.
קוראת כבר יומיים בפורום ונהנית.
שאלתי - כמה זמן לקחת בחשבון לטיול סביב אגם גוסאו+עליה לרכבל ואכילת שטרודל במסעדה למעלה?
תודה
-
אגם גוסאוכל החבילה כולל רחצה באגם ( אבלהליכה איטית ) לקחה לנו יותר מ 4 שעות
-
אגם גוסאואנחנו עשינו טיול קצר יותר למטה - לא הקפנו את האגם, וגם לא נכנסנו למים - הטמפרטורה שלנו בחוץ כשהיינו שם היתה באזור ה 20 מעלות - כך שאני חושב שהקדשנו לגוסאו משהו באזור השעתיים, אולי קצת יותר.
זה איפשר לנו בנחת להתחיל את היום במגלשות באבטנאו שאנחנו מאוד נהננו מהן - ובלי תורים בכלל - להמשיך דרך גוסאו ולסיים בהאלשטאט היפה.
שאתם אוכלים את השטרודל למעלה - אל תחמיצו את הקייזרשמרן...
לדעתי דווקא זו גולת הכותרת הקינוחית שם...

תהנו!
-
אגם גוסאושמוליק היום היה זהה כניראה התחלנו יותר מוקדם וסיימנו יותר מאוחר.
מסכימה איתך השקייזר...הוא גולת הכותרת שם
-
אגם גוסאותודה על התגובות!
כמובן שהקייזר יככב שם!!
התכנון שלנו הוא בבוקר להיום ב סט. וולפגנג, עליה עם רבת הקיטור להר שפברג
משם להלשטט
ומשם לגוסאו- שזה כבר ייצא לפנות ערב.
האם הרכבל למסעדה בגוסאו והמסעדה- פתוחים בשעות אחר הצהריים המאוחרות?
האם נראה לכם מתאים להגיע לגוסאו לפנות ערב?
תודה רבה
-
אגם גוסאו שיט בסירה חשמליתאנחנו הינו לפני שבועיים ונהנהנו מאוד. לקחנו סירה לחמישה אנשים ,סירת מנוע חשמלית והיה מזה כיף .
סיבוב של שעה עלה 14 יורו באגם ביתולי יפה . מומלץ בחום - לא היו הרבה אנשים באגם וזה היה מיוחד מאוד עם נוף מיוחד מאוד
-
אגם גוסאו שיט בסירה חשמליתהתכנון הוא להגיע לגוסאו בשעות אחר הצהריים . האם הרכבל פתוח שם בשעות אחה"צ?
-
אגם גוסאו שיט בסירה חשמליתלא זוכרת מה השעה המדויקת שאמרה לנו הבחורה שם אבל משהו בסביבות 16:30-17:00 הרכבל ניסגר.
כך שתוכנית לעלות למעלה בשעות אחה"צ המאוחרות/ערב היא בלתי אפשרית ( אלא אם רוצים לעשות זאת ברגל ...)
אפשר להסתפק בלמטה ולטייל סביב האגם. גם שם יש מסעדה אבל אין לי מושג מתי היא ניסגרת
-
אגם גוסאו שיט בסירה חשמליתאני אישית חושב שסנט וולפגנג, האלשטאט וגוסאו ליום אחד זה יותר מידי וגם - כך אני חושב - זה תמהיל קצת פחות נכון לטיול עם ילדים.
המגלשות באבטנאו (איילת - תני קרדיט - היינו שם עם הפתיחה ..
) - גוסאו - האלשטאט נותנים יום נפלא ומאוזן עם נסיעות קצרות מאתר לאתר. אני חושב שאת סנט וולפגנג כדאי לחבר דווקא לסנט גיליגן.
בסנט וולפגנג יש גם אופציות של טיול בעיירה בכרכרה עם סוסים וגם לשכור אופניים.