מלאס וגאס ליוסמיטי פארק
-
שלום,
מהי הדרך הטובה ביותר להגיע מוגאס ליוסמיטי ? נהיה באזור באמצע ספטמבר והכוונה היא לנסיעה בת יום אחד.
וגם - האם מומלץ ללון קרוב לכניסה המזרחית של היוסמיטי ?
תודה
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקברוכה הבאה לפורום צפון אמריקה !
מומלץ ללון ב-LEE VINING או ב-MAMMOTH LAKES.
זהו המסלול:
כיוון שכעת משתוללת שריפות אדירות ביוסמיטי ואלי, ממליץ לעקוב אחר המצב באמצעי התקשורת.
בינתיים הכניסה המזרחית לפארק פתוחה לכלי רכב.
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקתודה. האם מקומות הלינה שציינת מתאימים גם במסגרת טיול בן יומיים בפארק היוסמיטי ?
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקמה זה יומיים ? שני לילות ? שלושה לילות ? אם תפרטי תאריכים ומה הלאה אחרי יוסמיטי יהיה יותר ברור ונוכל לחוות דיעה.
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקשני לילות. 18+19 בספטמבר. ומשם ממשיכים לסן פרנסיסקו
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקראי: הנסיעה לכניסה המזרחית ביוסמיטי מוגאס אורכת יותר מ-6 שעות, כלומר: עם הפסקות ראויות לאוכל והתרעננות, זה יכול לקחת כ-8 שעות.
על כן, היום הראשון הלך. יש קבינות, מוטלים, לודג'ים יותר פנימה מלי וינינג, אפשר לחפש בגובל או בגוגל מאפס. זה יקדם אתכם עוד קצת לתוך הפארק.
כלומר: 18 בספטמבר - נסיעה למזרח הפארק ולינה.
19 בספטמבר: זה מה שנאשר לכם לבקר בפארק. אם תסתפקו בתצפיות, תוכלו לראות את עיקרי הפארק, לעשות מסלולים רגליים זה כבר סיפור אחר, דרושה שהייה ארוכה יותר, לפחות עוד יום אחד. אז אפשר ללון באחד הישובים שבצד המערבי של הפארק כגון: MARIPOSA.
ובתאריך 20 בספטמבר להמשיך לסן פרנסיסקו.
אם בתאריך 19 בספטמבר תמצאו מקום לינה פנוי בתוך הפארק, אז אפשר לטייל עוד חצי יום בתאריך 20 בספטמבר ואז אחרי הצהריים להמשיך לכיוון סן פרנסיסקו.
-
מלאס וגאס ליוסמיטי פארקתודה רבה