MBK בנגקוק - מחשבים ניידים
-
יש חנויות ספציפיות מומלצות לקניית מחשב נייד?
-
MBK בנגקוק - מחשבים ניידיםמומלץ לרכוש בפאנטיפ פלאזה או בfortune town r.
בקניון mbk לא מוכרים מחשבים.
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדמתי תבינו שהמחירים בישראל בכל נושא המיחשוב זולים גם יחסית לתאילנד.
כמו כן הסיפור הזה עם המקלדת שכבר קניתם מחשב נייד בכמה אלפי שקלים ובסוף תדביקו עליה מדבקות?

מציע לכם בהחלט לקנות בארץ מחשב נייד.
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדmeninblack - מכבד את מה שאתה אומר וברוב המקרים גם צודק אך מהנסיון האישי שלי , אפשר גם לחסוך והמון !!!
באחת הנסיעות שלי רכשתי זיכרון למחשב בעלות של 50 שקל ליחידה שבאותה זמן בארץ נמכרה במעל 300 שקל לאותו הדבר אחד לאחד ברשת מחשבים מאוד זולה בארץ...
אז נכון שאין אחריות על הרכיב אך עדיין אם ההפרש הוא כל כך משמעותי אין בכלל מה לחשוב

ולכן לדעתי כל מקרה לגופו...
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות למזרח
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדתודה, כמובן שאני משווה מחירים לפני שקונה..
בכל אופן, את רוב הניידים שלי קניתי בחו"ל, ומעולם לא נזקקתי למדבקות. כך שזה לא אישיו בשבילי.
תודה בכל אופן

-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדמומלץ כל עוד מדובר על קנייה של מוצר אלקטרוני ללכת לפנטיק פלאזה.
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות למזרח
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדמבלי להתייחס אם זו קנייה כדאית או ההפרש משתלם - מציע למי שמתעניין במחשבים לבקר גם ב-Fortune Town שהוא אחד הטובים בתחום. הקניון נמצא לא הרחק בצומת הרחובות Rachada Pisek ו-Rama 9.
ניתן להגיע אליו ברכבת התחתית תחנת Rama 9 (או בתאילנדית - Pra Ram 9) הנמצאת שתי תחנות מצומת סוקהומויט/אסוק.
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדאמיר , נשמח לשמוע מה יש לקניון להציע...
ספר קצת חוויות מהמקום...
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות למזרח
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדforthun town זה כמו פנטיפ פלאזה הוא יותר קטן ושקט. המחירים בערך אותו דבר, אם זה יותר נוח להגיע אז אפשר גם שם.
מוכרים שם לפטופים, פלאפונים , מחשבים. זה די דומה
פנטיפ אולי טיפה יותר זול כי זה 5-6 קומות ופורצ׳ן זה רק 2. אז פחות חנויות.
פלאפונים כדאי לקנות ב mbk -
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדה- Fortune Town מוגדר כ-IT Mall שמתמקד בעיקר בחנויות למחשבים ובאביזריו השונים וכן באביזרי קצה שונים. האוירה בו היא שונה לחלוטין מכל קניון אחר בככר סיאם למשל והוא איננו "המוני" כדוגמת ה-Pantip.
אני מאד נהנה להסתובב שם בנחת, לבחון את המוצרים השונים, לשמוע ולהקשיב למוכרים המסבירים לי בנחת, מבלי להרגיש שהם מנסים "לדחוף" לי דברים שאינני זקוק להם.
כמו כן, התחושה שלי היא של מקצועיות, ופחות של סוכני שיווק ומכירות.
בגלל היותו של הקניון שקט יותר, לכולם יש זמן רגוע יותר - הן מצד המוכר והן מצד הקונה.
למוכר יש זמן להסביר יותר בנחת מבלי לחשוש להפסיד עוד קונה פוטנציאלי ולקונה יש זמן לבחון מספר הצעות, בלי לחץ, ומבלי להיות חשוף לתחושה של שוק או חשוף למוכרים אנרגטיים של מוצר מסוים או להצעות לקניית דיסקים מזוייפים לאלפים...
על מנת שלא אובן לא נכון, גם ב-Pantip Plaza ניתן למצוא חנויות מקצועיות טובות, ואנשים מקצועיים ואיכותיים אך חנויות אלו נמצאות בדרך כלל בקומות הגבוהות נחבאות ונסתרות מן העין. לכן גם קשה לכוון אליהן באופן ספציפי.
כמו כן תוכלו למצוא ב-Fortune Town חנויות למצלמות ולאביזריהן, וכמובן מסעדות ודוכני אוכל שונים.
שעות הפתיחה: 10:00 - 22:00 יום יום
-
אני לא הייתי קונה מחשב נייד בתאילנדתודה על המידע !
בפעם הבאה בטוח אקפוץ לבקר שם...
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות למזרח
-
עוד קצת פרטים נוספיםFortune Town – קניון אלקטרוניקה נוסף, הדומה לפאנטיפ פלאזה ויש הטוענים כי עולה עליו. האווירה במקום נעימה יותר ומגוון המוצרים דומה. ניתן לקנות כאן כל מוצר מחשוב ואלקטרוניקה, בייחוד מחשבים ניידים, מצלמות וטלפונים סלולריים. באם חשקה נפשכם בתוכנה, רק הגידו את שמה ותוך 10 דקות היא תחכה לכם צרובה... מרכז האלקטרוניקה נמצא בקומות 3 ו-4 של הקניון והטלפונים הסלולריים בקומה השניה. בנוסף, נמצא במקום סניף של רשת Tesco Lotus. כמובן שגם קומת מזון לא נפקדת מהמקום עם אוכל תאי וסיני טרי וזול.
מיקום: בפינת הרחובות Ratchadapisek ורמה ה-9. צמוד לתחנת הרכבת MRT (התחתית) Phra Ram 9.
שעות פתיחה: מידי יום 10:00-22:00.
אתר אינטרנט: www.itmall.co.th
-
עוד קצת פרטים נוספיםאני אישית מעדיף ,אוהב ונהנה יותר ב"פאנטיפ פלאז'ה"האווירה שם יותר חיה ותוססת,ב "פורטון"" משום מה שררה אווירת נכאים.
ב"פאנטיפ" יש המון חיקויים והם אומרים את זה במפורש אם משהו לא מקורי.
אני וחברי רכשנו שם לא פעם כל מיני גאדג'טים,מחשב נייד מקורי וטלפונים מקוריים.
עד עכשיו טפו טפו טפו...הכל עובד כראוי.

אגב,גם שם יש קומת אוכל סבירה לחלוטין!