ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    יום טיול מחוץ לבנגקוק

    פורום תאילנד
    2
    3
    1403
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oritg17
      oritg17 נערך לאחרונה על ידי

      שלום,

      אם היה לכם יום אחד פנוי לנסוע מחוץ לבנגקוק, הייתם נוסעים לשוק הצף ולקנצ'נבורי או לסיור באיותאיה?

      אשמח לקבל עצות.

      ירון

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולן שרמן
        גולן שרמן נערך לאחרונה על ידי

        יום טיול מחוץ לבנגקוק

        היי ירון,

         

        ראשית, מציע לך להוריד את קנצ'נבורי מסדר היום כי הנסיעה לשם אורכת שעתיים לכל כיוון ואם תרצה לבקר בשמורת שבעת המפלים (גולת הכותרת של האזור) זה יוסיף עוד 45 דקות לכל כיוון ובסך הכל תגיע ל-5.5 שעות נסיעה ביום אחד. לא ריאלי.

         

        מבין השוק הצף או איוטאיה זה מאוד תלוי מה אתה אוהב. אם אתה בענייני היסטוריה, ארכיאולוגיה ובודהיזם, אז ביקור באיוטאיה + בארמון הקיץ של המלך הוא ביקור מהמם. אפשר לעשות את זה עצמאית באוטובוס או ברכבת או ביום טיול מאורגן שבדרך כלל מבוצע בשיט לכיוון אחד ואוטובוס לכיוון השני. 

         

        השוק הצף הוא מאוד ססגוני ויאפשר לך לחוות קצת את אחד מסממני התרבות החזקים של העם התאי. השוק ממוסחר מאוד, אך יחד עם זאת מהנה מאוד, ססגוני מאוד ומצטלם מעולה. אני נהנה שם כל פעם מחדש. קח בחשבון שטיול מאורגן לשוק הצף יוצא מוקדם בבוקר ועד הצהריים אתה חזרה בבנגקוק, כך שיישאר לך עוד חצי יום לפעילויות נוספות.

         

        בסופי שבוע (שישי עד ראשון) אפשר לקחת יום טיול לשוק הצף באמפאווה שכולל מספר אטרקציות נוספות ונמשך יום שלם.

         

        מקווה שקצת עשיתי לך סדר. מבקרים בפעם הראשונה בדרך כלל יבחרו באופציית השוק הצף. לא בטוח שזו הבחירה הנכונה...

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • oritg17
          oritg17 נערך לאחרונה על ידי

          יום טיול מחוץ לבנגקוק

           גולן אתה צודק. אנחנו גם רוצים להיות יותר מבנגקוק כי יש מה לראות.

          קראתי על השוק בדמנאן סדואק שהוא יותר לתיירים. מראש ויתרנו על שמורת ארואן כי נהיה בלואנג פרבנג במפלים מאוד יפים - kuang si falls. יש לנו גם טיול 4 ימים מצ'אנג ראי לצ'אנג מאי כך שבאמת אפשר לוותר על קנצ'נבורי.

          ראיתי שיש שוק צף בבנגקוק - wat sai floating market, מכיר? אתה יודע אם הוא מתקיים גם באמצע השבוע ואיך מגיעים אליו?

          תודה על עזרתך

          ירון

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×