טיסה מצ׳אנג מאי לקוסמוי
-
אני מתכננת לטוס מצ׳אנג מאי לקוסמוי ב14 לדצמבר...בעקבות כל הטיפים הבנתי שככל שמזמינים יותר מוקדם זה יוצא יותר זול..הטיסות שמצאתי באתרים באינטרנט ממש לא זולות(200 דולר ויותר)..השאלה אם כדאי לחכות ולהזמין שם? או לחזור לבנגקוק עם רכבת ולטוס מבנגקוק לקוסמוי? תודה רבה לעונים
-
טיסה מצ׳אנג מאי לקוסמויחג שמח
יש לך אפשרות לטוס באייר אסיה לבנגקוק (בדקתי בתאריך הנל מחיר הטיסה מתחיל ב1500 באט לפני תוספות)
מבנגקוק לקחת טיסה לסורטאני (כולל העברה למעבורת) מחיר מתחיל ב1600 באט .
מבחינת שעות טיסה ושילוב שתי טיסות יחד אם תצאי בטיסה הראשונה בבוקר מצאנג מאי תוכלי עם טיפת מזל לתפוס את הטיסה שיוצאת לסורטאני ב1030.
-
יש כמה אפשרויות ,כנסי בבקשה :דרך 1 :
הטיסה הישירה שכבר בדקת עם bangkok air - בממוצע 8600 באט .
דרך 2:
רכבת לילה לבנגקוק / אוטובוס לילה לבנגקוק (אם את רוצה המלצה על אוטובוס עם כסאות עם מסאז' -חברה די אמינה וטובה -נסעתי איתה מס' פעמים - אז קוראים לה nakon chai air ) ואז טיסת המשך לקוסמוי - הייתי ממליץ דווקא עם nok air - אמנם טיסה+אוטובוס+מעבורת אבל חוסך כסף אם את לא בעניין לחסוך אז bangkok air .
דרך 3 : טיסה עם nok air מצ'אנג מאי לבנגקוק - לינה ליד השדה תעופה
ואז למחרת טיסת בוקר עם העברות לקוסמוי של nok air - סה"כ בערך יעללה בממוצע 5500 באט -חיסכון של 3200 באט ויש לך סוג של לילה בבנגקוק ליד השדה תעופה

הכל שאלה של עד כמה את מוכנה להתפשר על נוחות לעומת מחיר כי מבחינת מחיר ראית שאפשר לחסוך גם אם זה דרך טיסות חלופיות.....אשמח לעזור ...
נ.ב - מניסיון עשיתי את הדרך מבנגקוק לקוסמוי דרך Nok air וממש אהבתי את השירות שלהם . טיסה ל nakon si tamarat ===> אוטובוס של שעה וחצי למזח ==>ספינה מהירה למזח בקוסמוי - הכל כלול במחיר הטיסה עד למזח של קוסמוי . פשוט חיברתי לך באפשרות 2/3 את הדרך הגעה לבנגקוק .
למידע נוסף את יכולה להסתכל גם באתר של Nokair ולראות את המחירים המדוייקים לתאריכים שאת רוצה .מקווה שעזרתי .
-
תודה רבה לשניכםחשבתי על האופציה הזאת..תגידו לי מה אתם אומרים.
טיסה של אייר אסיה מצ'אנג מאי לבנגקוק (הגעה לבנגקוק ב10:50)- 50$
ואז יש טיסה מבנגקוק גם של אייר אסיה ב14:20 ל- "Lipa noi pier" ומשם מעבורת לקוסמוי (הגעה לקוסמוי ב19:30)- 53$.
אני מניחה שזה יהיה יום מתיש וארוך השאלה אם זה שווה את זה? ואם זה נשמע לכם כרעיון טוב?
-
תודה רבה לשניכםלפי מועדי הטיסות של בנגקוק אייר במידה ותקחי את הטיסה הראשונה תגיעי לקוסמוי בסביבות 14-30 בצהרים עוד חצי שעה בערך ליציאה מהטרמינל ומציאת מונית תגיע למלון בסביבות 15-30 בצהרים השאלה ורק את יכולה להחליט אם החיסכון בכמה השעות האלו והטירחה בהגעה בדרך לא ישירה שווה לך בסביבות 150 דולר.
מבחינת ימי טיול נראה לי שזה יום מבוזבז גם עם תטוסי ישירות וגם אם לא.
-
האפשרות של אייר אסיה נשמעת כעיקרון טובהוהכי חסכונית .. השאלה היא לכמה זמן את נוסעת ..ואם לא אכפת לך לבזבז יום בטיסות...
לי לדוגמא ממש לא היה אכפת לבזבז יום בטיסות אם אני נוסע לתקופה יחסית ארוכה
אבל אם זה לתקופה לדוגמא של שבועיים וחצי..אז יום זה משמעותי

-
האפשרות של אייר אסיה נשמעת כעיקרון טובהאין לי בעיה לבזבז יום בטיסות..אני מגיעה לתאילנד אחרי חודש בוויטנאם..ובתאילנד עצמה יש לי חודש וחצי..אז שבועיים אני מקדישה לצפון..ויש לי חודש שלם באיים ואז עוד איזה 3 ימים בבנגקוק וחזרה הביתה.
-
אין בכלל ויכוח -
אין בכלל ויכוחאחרי שראיתי לכמה זמן את נוסעת שווה לדעתי לשרוף יום ולחסוך בסביבות 180 דולר.
-
תודה רבה לכולם!!מעולה תודה רבה לכולם!! שיהיה לכם חג שמח
עזרתם לי מאוד!! -
בכיף , אם את צריכה המלצות נוספות לגבי תאילנד אוויאטנם ( הייתי בה חודש וחצי..) את מוזמנת לפנות בפרטי או ל מייל