טרק מנאלי-לה
-
הייתי רוצה לדעת מספר פרטים על הטרק הזה וכמו כן טמפ` באזור , איזה ציוד כדאי לקחת לטרק הזה. -
טרק מנאלי-לה:Reיש הרבה פרטים בהיסטוריה של הפורום זה טרק ארוך כ 4 שבועות, קשה, 20 ק''מ ביום, חוצה גבהים מעל 5000, טמפ` קרה בלילה וחמה ביום בהחלט אתגרי ויש להיערך אליו בהתאם -
טרק מנאלי-לה:Reבלילה קר מאוד- צריך בגדים חמים - פליס כובע וכו` אוהל מקבלים מהסוכנות שיוצאים איתה ואפשר להשכיר גם שק''ש לא צריך ציוד מעבר לזה כי הסוכנות מארגנת את האוכל -
תיקון לתמוזהטרק הוא רק 20 יום -
טרק מנאלי-לה:Reטיפ קטן מנסיון אישי: כדאי לצאת מלה באופן עצמאי ללמיורו, שם בעצם מתחיל המסלול, ולהמתין שתגיע שיירה של מטרקים והסוסים שלהם מכיוון דארצ`ה (הצד של מנאלי). כיוון שרוב נהגי הסוסים (הורסמנים) באזור הם הינדים מאזור דארצ`ה ולא לאדקים, הם לרוב חוזרים הביתה מלמיורו -
טרק מנאלי-לה:Reתודה ינאי מה שלא הצלחתי להבין בדיוק , הרי הטרק עצמו מתחיל ממנאלי אז איפה אני אמורה בדיוק לתפוס את ההורסמנים -
טרק מנאלי-לה:Reאז ככה- הטרק לה-מנאלי הוא למעשה בין דארצ`ה ללמיורו. לעניות דעתי רוב מי שעושה את הטרק מטייל בכיוון מדארצ`ה ללמיורו, דהיינו מדרום לצפון. לכן, רוב סוכנויות הטיולים שמארגנות את הטרק נמצאות במנאלי (כמובן שיש גם בלה) והם מוציאות מטיילים מכיוון דרום לכיוון צפון. -
טרק מנאלי-לה:Reאבל אני הבנתי שכן יש סןכניות שמוציאות טטרק ודואגות לאוהל ומזון -
טרק מנאלי-לה:Reכן בהחלט יש סוכנויות שמארגנות, אני דיברתי על האפשרות היותר נחמדה ויותר זולה של לצאת באירגון עצמאי. -
טרק מנאלי-לה:Reבטוח שזה יותר זול אבל נראה לי די מסובך לארגן- צריך כמות של בנזין (או איזה חומר שזה) וכמות של אוכל- כי אין הרבה מקומות לקנות בדרך, ולתקשר עם ההורסמנים בטח גם לא פשוט... טרק עם סוכנות עולה 15-20$ לאדם תלוי במספר המשתתפים, יקר אבל אחלה טרק. הם הכינו לנו או -
טרק מנאלי-לה:Reהיי תודה על האינפו, אתר יכול לספר לי איך היה? אני ממש מתלבטת כי חלק אומרים לי כי זה ממש קשה וחלק אומרים שזה מדהים ואני ממש מתלבטת. -
טרק מנאלי-לה:Reזה קשה כמו כל טרק, וגם עולים לגובה שהאויר בו דליל, אבל אני לא חושב שאת צריכה לפחד, במיוחד אם יש לך קצת נסיון בטיולים (גם בארץ). טיילה איתנו מישהי שממש הייתה לא בכושר וחסרת נסיון. בימים הראשונים היה לה מאוד קשה והיא שקלה לפרוש באמצע (אפשר אחרי 10 ימים) אב -
טרק מנאלי-לה:Reכמה אנשים מומלץ לכזה טרק? -
טרק מנאלי-לה:Reסליחה על החוצפה..... אבל יש לך אולי במקרה מסנג`ר כי יש לי מליון שאלות בערך -
טרק מנאלי-לה:Reben_weinfeld @hotmail .com