מה כדאי להביא מארה"ב?
-
זהו, או טו טו שבוע אחרון לטיול. השארנו בסוף כמה ימים ספייר לשופינג ואני תוהה - מה כדאי להביא לישראל בשנת 2013? בהתחשב במספר המזוודות המצומצם, מחפשת פריטים קלי משקל ונפח, שיהיו מתנות נחמדות ולא יקרות לאהובינו בציון, ואולי גם כאלו שישמשו אותנו בישראל.
הבנתי שטלפונים וכאלו זה כבר לא שוס, כי המחירים בישראל ירדו.
מה אתם מביאים מטיולים מארה"ב? המלצות למתנות לכל הגילאים יתקבלו בברכה.
ועל הדרך - מה קורה אם חורגים במשקל בטיסת דלתא? יש קנס? יש גבולות חריגה סבירים שאפשר לשחק איתם? יש טיפים לעניין?
תודה!
-
מה כדאי להביא מארה"ב?מה זה טלפונים לא שוס? בעיניי זה השוס הכי אחלה. אם תוכלי להביא IPHONE 5 מהחדשים שנמכרים עכשיו, תקבלי הרבה נשיקות. רק שכמובן יהיה סיםפרי.
כשאת מתכוונת לטלפונים, העלות היא של מאות רבות של דולרים אלא אם את מדברת על משומשים.
אני לא יודעת למי המתנות, אבל השוס הכי אצלנו לבני נוער זה מוצרים של אברקרומבי. בעיקר האפטר שייב שלהם לבנים. הצלחה מ ס ח ר ר ת. אני מניחה שיש כבר אופנת חורף. אז סווצ'ר, טישרט שלהם. תמיד שווה.
אם יש לך מידות נעליים, אז וואנס או אולסטאר. הפערים מול הארץ גדולים. נעלי התעמלות: הבן שלי צריך נעל כדורסל/כדורגל/ספורט חדשה כל חודשיים בגלל המידה והשחיקה. באדידס יש כל הזמן מבצעים של שני זוגות ב-40 דולר באאוטלטים.
בשמים, גם אם אין הבדל משמעותי במחיר, להביא את המותג שהמשפחה משתמשת בו זו תמיד אחלה מתנה.
-
מה כדאי להביא מארה"ב?משחקי קונסולה. ( sp3&4 wii xbox נינטינדו ועוד...)
נעלי ריצה ( מיזנו נייק סוקואני ועוד...) לפחות חצי מחיר מהארץ
ציוד ריצה (שעון דופק ציוד וביגוד ספורט )
סרטים קלאסים בעיקר של דיסני שיצאו במהדורת בלו ראיי
וכמובן גאג׳טים סמרטפון iPod iPad במקרים האלו הארנק הוא הגבול
מחזק את ההמלצה של גלית לנוער, נעלי אול סטאר וונאס
רוני
-
מה כדאי להביא מארה"ב?אצלי האחייניות ביקשו תיק או בושם או משהו אחר של להקת one directions
-
מה כדאי להביא מארה"ב?מוצרי קוסמטיקה
בשמים
גאדג'טים כמו CHROMECAST,
טלפונים סלולרים יותר זולים בכמה מאות שח בדרכ. ה iphone 5s זול בהרבה ממה שמוכרים בארץ (אפשר להביא ולמכור בארץ ולעשות כסף טוב... המכס זה עניין שלכם)
כפי שכתבו - נעליים - הרבה יותר זול מהארץ (באם אתם אוהבים מותגים)
בכלל זה סיילים מדהימים על אופנת הסתיו שמתחילה אצלנו בפועל בקרוב ,
ואפשר גם למצוא בגרושים ביגוד קייץ שעכשיו ב CLEARANCE סופי
תחפושות - אפשר למצוא בזול בגלל הלואוין. וזה ימתין לפורים שלנו.
אנחנו תמיד מביאים סוגי שוקולדים וסוכריות שאין בארץ
ותמיד תוכלו "לרכוש " הזכות לשלוח מזוודה נוספת לבטן המטוס
-
מה כדאי להביא מארה"ב?אלא אם פספסתי משהו, הChromecast הזה הוא סתם קקמייקה. אמנם הממשק נוח ואינטואיטיבי והחיבור קל, אבל מה זה שווה אם כל מה שהוא יודע לעשות זה לנגן מיו-טיוב (איכות לא מדהימה) נטפליקס ושירים שנקנו בגוגל סטור? כל טלוויזיה חכמה עושה את זה Built-in. אמנם הוא זול מאוד (35 דולר + מס. אם תקנו בבסט ביי לא תצטרכו אפילו לשלם משלוחה לגוגל) אבל אותי הוא ממש איכזב.
נעלי ספורט ובגדים למיניהם זה משהו שאפשר להביא עוד ועוד ממנו (בהנחה שאתם מכירים את מידותיהם הטובות של אלה שיקבלו את המתנות) - רק הארנק עצר אותנו...
ממתקים? לא אוהב את נגזרי הבוטנים של האמריקאים, כל אחד וטעמו.
טלפונים - אחרי שגוגל הפסיקו את מכירת הנקסוס 4, רק האייפון 5 שווה מאמץ, בהנחה שיש לכם רצון לשלם מחיר מופרז על מכשיר שנופל לדתי מכל אנדרואיד.
אפשר למצוא נקסוס 4 בחנויות האלק' במרכז מנהטן, אני אישית נמנע מלקנות בחנויות הללו, תמיד יש לי הרגשה שאני משלם שם מס אשכנזים.
קוסמטיקה, כפי שנאמר - זולה מאוד, בעיקר כל התכשירים שמתיימרים להוריד 20 שנים מעור הפנים של הנשים.
משחקי קונסולות - יש מסחר מפותח בדיסקים משומשים (מה שנקרא Pre-owned) בחנויות של Gamestop וגם ב-Best buy. אפשר למצוא לעיתים מציאות במחיר ממש זול.
-
מה כדאי להביא מארה"ב?אני משתמש בזה:
1. להזרים YOU TUBE לקטנה מה IPAD. רואים מצויין.
אמנם יש לי SMART TV, אבל השימוש דרך ה IPAD יותר נוח
2. NETFLIX. עם הכרומקסט קיבלתי 3 חודשים חינם של נטפליקס.. ויש דרכים די פשוטות לעקוף את חסימת הארצות של נטפליקס.
המוצר נחמד.
אפשר גם לגלוש על גבי הטלויזיה , וזה נחמד גם כן.
-
מה כדאי להביא מארה"ב?דברים קטנים שאני אוהבת להביא / לקבל מארה"ב - ושאין להשיג בארץ (סתם שטויות שעולות לי לראש ) - שקיות זיפלוק Zip-Lock - חולה עליהן, בכל הגדלים... דפים למייבש כביסה של חברת bounce , מוצרי קוסמטיקה זולים וטובים של חברות כמו Oil of Olay , מוצרים של Kiehl's ולהיפוכונדרים - כדורים וויטמינים שונים ומשונים שאין בארץ.....
וגם מסטיקים וסוכריות חמוצות מחברות שלא משווקות בארץ.וכמובן - חולצות מותגים שאפשר למצוא ב - 10-15 דולר (טומי, פולו, נאוטיקה וכו'....).
שופינג נעים

שירלי
-
מה כדאי להביא מארה"ב?תודה לכולם! אייפונים ומוצרי אפל לא כל כך בא לנו, וממה שהשווינו מחירים לגבי טלפונים אחרים לא ראינו הבדלים של מאות דולרים. עדיף לנו קצת לקנות בארץ עם אחריות מקומית, או אפילו סתם לחסוך זמן קניות פה, אם מדובר בכמה עשרות דולרים.
בינתיים נכנסתי לחנות דולר סטור וקנינו מתנות ושטויות לחברים של הילדים וכאלו. למזלי אצלנו עוד אין דרישה למותגים, ואנחנו עדיין רחוקים מגיל אפטרשייב
נעלי ספורט ונעלי הליכה קנינו כבר כמה וכמה זוגות, וגם מזוודה של בגדי קיץ שקניתי לי בקלירנסים (באמת בגרושים - עד מחירים של 2-3 דולרים לפריט. שום דבר לא עלה יותר משבעה דולר, אז מילאתי מזוודה...אנחנו לנים בפלאטסברג הערב, כדי לעשות מחר סבב אדירונדאקס נוסף ומקוצר (אומרים ששם השלכת כבר בשיא), ומשם ליומיים של שופינג באיזור ניו יורק...
טיפים לגבי משקל יתר בדלתא? של המזוודות כמובן
לנסות להגניב קילו שניים עודפים למזוודה זו או אחרת? או מראש לקחת מזוודה חמישית ולחלק בין כולן? -
מה כדאי להביא מארה"ב?לגבי משקל עודף, אצלנו לעולם לא שקלו את הטרולים ותיקי הגב, כך שאת הדברים הכבדים העמסנו עליהם...
אנחנו תמיד עולים למטוס עם טרול + תיק גב לכל אחד.
-
מה כדאי להביא מארה"ב?ענת-
קודם כל,מחכה לך עבודת דיווח בפורום לכשתחזרו
.אנחנו חזרנו עם דלתא-נזהרנו ממשקל עודף ונחלצנו מזה ע'י העלאת טרולים למטוס.
כל נוסע רשאי לעלות למטוס עם טרולי במידות שמופיעות באתר (המזוודה הקטנה בסט של מזוודות)-לא שקלו לנו את הטרולים והכנסתי בהם את הדברים הכי כבדים.
אין בעיה לעלות עם טרולי,תיק גב ושקיות.
הדיילים בטיסה שלנו היו רובם ישראלים וזה היה כיף מאוד.
הטיסה שלנו היתה משובחת ונהדרת!
טיסה ישירה?
קניות-יומיים אחרי שחזרנו כבר חשתי אכזבה שלא קנינו מספיק...
כמה שתיקנו -ואתם נוסעים לא פעם ראשונה אז את יודעת-אפשר לקנות עוד !!!
אנחנו התלהבנו למשל מ m&m טעמים שאין בארץ (לכו לחנות אפילו אם יקר שם לקנות,חוויה מוזיאונית צבעונית מדהימה),
בניו יורק בר'ח 34 יש old navy כייפי והמון רשתות של מותגים יותר או פחות,זה הרחוב לקניות בניו יורק.
אם יש לך שאלות נקודתיות על ניו יורק-שאלי
תהנו
סיגל
-
may east מה הכוונה "לרכוש" הזכות לשלוח מזודהנוספת? איך? או הכוונה לשלם על אקסטרה מזוודה?
-
may east מה הכוונה "לרכוש" הזכות לשלוח מזודהלשלם על מזוודה נוספת.
בדרך כלל 100$
-
מה כדאי להביא מארה"ב?תודה על המידע הנוסף! אין לנו טרולים אבל יש לנו צ'ימידנים. קניתי היום עוד שלושה כאלו בוולמארט ($10 האחד). אני מקווה שצ'ימידן יחשב לנו כטרולי בעלייה למטוס (אם הוא לא יהיה מלא מדי אפשר לכווצ'ץ' קצת?) זה צ'ימידנים של $10, לא משהו מאד מאסיבי.
מכירה את התחושה של "חבל שלא הבאנו". בזבזנו היום עוד $500 בוולמארט בגלל זה... ויש לי הרגשה שנוסיף עוד קניות מחר.
אל תשאלו איזה לחץ. אני עם הפרעת הקשב שלי, עד לפני שעה הסתובבתי בתחושה שאנחנו טסים בשישי בערב, ושיש לנו עוד שלושה לילות (חוץ מהערב) ועוד ארבעה ימים מלאים. פתאום נפל האסימון שהטיסה היא ביום חמישי ולא ביום שישי! אמא! עוד שני לילות וזהו!