אתר eDreams
-
למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? הכרטיסים אצלם די בזול....
-
אתר eDreamsחברים שלי התנסו באתר הזה והם די ממליצים. צריך רק לקחת בחשבון שהמחיר הסופי הוא מעט יותר גבוה. הם אפילו מציינים זאת בהערה שלמחיר יתווסף סוג של עמלה שבמקרה של החברים שלנו הגיע לכ 40 יורו לכרטיס.
-
אתר eDreamsאז הכרטיס מתייקר משמעותית...
תודה
-
אתר eDreamsבשנה שעברה רכשתי אצלם כרטיסים של לופטהנזה. המחיר ההתחלתי והסופי היו זהים לחלוטים, ובערך החצי ממה שהיה באתר של לופטהנזה. את הכרטיס האלקטרוני קיבלתי אחרי מספר שניות. לא היו כל בעיות בהמשך. ממליץ.
-
אתר eDreamsתודה
-
אתר eDreamsבדקתי את הנושא:
בעת רכישה של כרטיסי טיסה (של לופטנזה), הציעו מחיר קצת נמוך יותר מכל האתרים האחרים.
לאחר הקלדת כל הפרטים ובדף התשלום כ-15 יורו לכיוון/
כך שהעסקה יקרה יותר מכל האתרים האחרים.
בעקבות חוסר השקיפות , אני לא אזמין באתר זה גם אם יהיה זול יותר.
Payment fees and taxes per way€ 14.67 x 2€ 29.33 -
אתר eDreamsמאד ממליץ על אתר expedia , ששם המחיר תחרותי וההזמנה ישירות מול מחשבי חברת התעופה כולל בחירת מקומות ישיבה במהלך ההזמנה.
בהזמנה מאתר expedia לחברות כמו AUSTRIAN, AIR BERLIN, ולופטנזה, מקבלים מחיר מעט זול יותר מאתרי החברה.
-
אתר eDreamsרק לשים לב שב-expedia ( ולדעתי גם ב-eDreams ), הכרטיסים מוזלים והם אינם ברי ביטול או שינוי.
קנית>הגעת>טסת זה המוטו(אין לי כלום נגד השיטה, אני למעשה טס כך בדרך כלל) . אולם כלמשוואה אחרת בניסיון לשנות מועד, שם נוסע וכיוב', לא יצלח ויביא להפסד כספי.
-
אתר eDreamsאכן צריך לקרוא בעיון את תנאי הביטול והשינוי.(מתסכל שהם מופיעים אחרי הקלדת הפרטים).
הכרטיסים הזולים בד"כ לא ברי ביטול/שינוי גם ישירות בחברות התעופה.
מניסיון שלי לא היה שוני בין הכרטיסים הזולים באתר AUSTRIAN לבין expedia.
נראה לי שנושא זה השתנה בזמן האחרון ב-expedia,מצוין באתר שהם לא מחמירים את תנאי הביטול והשינוי ולא גובים עמלה כמו באתרים אחרים.
מבדיקה שלי לכרטיסים של לופטנזה, התקבלו אותם תנאי ביטול שינוי (120$) כמו באתר חברת התעופה,נראה לי שפרטי תנאי הביטול המוצגים בחלון טקסטואלי מגיעים ישירות ממחשבי חברת התעופה. (בדומה למקומות הישיבה).