סאמר סקול- עזרה
-
שלום לכולם
מבקשת לקבל המלצות על חברות שמארגנות (או אולי כדאי לארגן לבד?) סאמר סקול כשהכיוון הכללי הוא אנגליה.
נראה כאילו לא קשור לטיול משפחות אבל אוהו קשור ועוד איך... עד שלא נתאפס על נסיעה כזאת לא יכולים לתכנן כלום לקיץ הבא ...

תודות
-
סאמר סקול- עזרההי.
קמפוס לימודים מוציאה כבר 31 שנים ילדים לסאמר סקול באנגליה.
ניתן לומר שאנו החברה היחידה המתמחה בסאמר סקול עם דגש על שיפור האנגלית תוך כדי חוויה לכל החיים.
בנוסף, יש לנו אזור באתר שיכול לעניין אותך, בו הילדים שיצאו דרכנו שנים קודמות חולקים את החווית שלהם. - http://www.summerschool.co.il/siteFiles/1/989/4325.asp
בנוסף, המדריכים מעדכנים אתכם, ההורים מדי יום. ניתן להתרשם משנה שעברה - http://www.summerschool.co.il/siteFiles/1/991/4327.asp
יום טוב,
עמרי
-
סאמר סקול- עזרהגם אני מתענינת בנושא אבל זו לא חכמה לקבל המלצה עצמית -בלי לפגוע בכבוד ובמוניטין של אף אחד
\
-
סאמר סקול- עזרהסאמר סקול - דרך חברת קמפוס. מומלץ!
הבן יצא הקיץ דרכם לאנגליה - למחנה קיץ שלהם בעיר איסטבורן (יש מספר ערים). מאוד מאוד נהנה מהכל. מהחברה - גם הישראלים וגם שאר הילדים ממדינות אחרות, מהטיולים, מהלימודים ובקיצור מהכל.
המחיר יקר , אך נראה לי שלא יקר יותר מחברות אחרות שמוציאות לאנגליה.
האירגון שלהם מעולה. מאוד מסודרים ומדוקדקים בכל דבר. יש מפגש הורים וילדים לפני היציאה למחנה, ושם נמסר כל המידע במלואו, שאלות ותשובות וכו'.
אנחנו התרשמנו לטובה. הילדון עבר חוויה מדהימה, מגבשת מאוד (עד עכשיו החברים הישראלים מהקבוצה בקשר. נפגשים כל פעם בעיר אחרת...).
-
סאמר סקול- עזרהתודה רבה גילץ'
אשמח לחוות דעת נוספות
מירב
-
סאמר סקול- עזרההי מירב,
לפני כמה שנים קצת חקרתי את נושא הסאמר סקול באנגליה עבור קרוב משפחה. בסוף לא יצא מזה כלום, אבל תוך כדי גיבשתי לי כמה תובנות:
- גם אם נעזרים בחברה ישראלית, כמובן שלא להסתפק במידע באתר שלה, אלא להגיע לאתר העצמי של בית הספר עצמו ולהתרשם.
- כמו כן, ל British Council יש רשימה של מוסדות לימוד אנגלית מורשים –כדאי לוודא שבית הספר המדובר מופיע ברשימה.
- מבחינת מיקום, עדיף לבחור בית ספר בדרום אנגליה הנמצא במרחק נסיעה סביר משדה תעופה כדי לא לבזבז זמן יקר (ובהתחשב בגודה שכר הלימוד הוא אכן יקר!) על העברות ביום הראשון והאחרון של התוכנית
- יש הרבה בתי ספר שממוקמת בעירות חוף כמו ברייטון, איסטבורן, בורנמוט' או בעירים אוניברסיטאיות –כלומר בתוך סביבה עירונית. המשמעות שבזמן הפנוי הילדים יכולים להסתובב בעיר ולהינות ממה שיש לה לעציה מבחינת שופינג, בתי קפה, פעילות פנאי וכו'. החסרון - לא תמיד מדובר בקמפוס יעודי של הסאמר סקול ויכול להיות שהמגורים במקום אחד (בתי מגורים רגילים שהוסבו למגורי תלמידים), הלימודים במוקם אחר ופעילות הפנאי באתר שלישי- שווה לבדוק נקודה זו. לעומתם יש תכניות המתקיימות בתוך פנימיות יוקרתיות שהתרוקנו מתלמידיהם בקיץ. היתרון בכך שהכל נמצא באתר אחד שמראש מותאם לצרכי בני נוער: חדרי מגורים, כיתות, בריכה, מתקני ספורט, חדר אוכל וכו' ובדרך כלל מוקף ירוק. מצד שני, אתרים אלה נמצאים כאמור לרוב באזורים כפריים יותר מררוחקים מן העיר ואין לאן לצאת (אלא במסגרת טיול מאורגן של בית הספר). כדאי לתת את הדעת איזה מבין שני הפורמטים יותר מתאים לנער/ה.
- יש הבדלים במתכונת הלימוד בין בתי הספר השונים: יש כאלה שנותנים מעט שעות לימוד אנגלית פרונטלית בכיתה יחסית, כאשר רוב הזמן מוקדש לפעילות חוויתית (ספורט, מוסיקה, טיולים וכו') שאמורה להקנות אנגלית "על הדרך", ויש כאלה ששמים דגש יותר על לימוד אינטנסיבי בכיתה. שוב, כדאי לבחון לעומק ולבחור מה שמתאים.
- בדומה לטיול מאורגן- לבחון את התכנית ולבדוק כמה זמן מוגדר כ"זמן פנוי" (כלומר אין תכנית) או אקסטרה אופציונלית (תשלום נוסף).
בהצלחה
-
סאמר סקול- עזרהג'ני
תודה רבה על כל מה שכתבת
מירב
-
סאמר סקול- עזרהאני גם מבררת לגבי מחנה של סאמר סקול בשביל הבן שלי שהוא בן 15 ויהיה כמעט 16בקיץ. לגילאים כאלה זה נראה לי מתאים אבל אם היה לי ילד בגילאים ממש צעירים אז אולי הייתי מחכה קצת. הנה קישור למחזורי סאמר סקול 2014 כאשר מה שאנחנו כנראה נירשם אליו זה יהיה לאוקספורד באנגליה בתאריכים 20.07-03.08.14 . לפי מה שהתרשמתי יש הרבה שנסעו דרכם וחזרו מאוד מרוצים. אני חייבת להודות שזו הפעם הראשונה שלו בחו"ל בלעדינו אבל זה נראה מסודר ומאורגן מספיק כדי שלא אהיה לחוצה מידי. האמת שלא שמעתי על אף חברה אחרת מקודם אז גם לא עשיתי יותר מידי סקר שוק'. שווה שתבדקי מה הם מציעים ותראי אם יש מחזור שמסתדר מבחינתכם