ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות לאתרי סקי למתחילים

פורום סקי וסנובורד
    7
    8
    5841
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • beis
      beis נערך לאחרונה על ידי

מחפשת המלצות לאתרי סקי למתחילים שנה שניה. לא חייבים להיות רק האתרים הזולים. תודה. איילת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולש ותיק
        גולש ותיק נערך לאחרונה על ידי

היי איילת,

אתחיל בגילוי נאות - אני עובד בחברת סקי בשם אסקימוסקי, אבל אנסה לענות לפי מיטב הבנתי.

יגידו לך פה ללכת לשפינדל שבצ'כיה או לבנסקו שבבולגריה. בעוד אתרים האלה מאד זולים, הם כוללים למאטה מ100 ק"מ של מסלולים וחיי הלילה באתרים האלה הם לא הטובים ביותר. כמו כן, לפחות בשפינדל, לא כל כך נעים לטייל בעיירה.

לאיזה אתר כן ללכת? זה תלוי מה את מחפשת. 

אם מאד חשוב לך הסקי ומבחינתך כל יום בסוף היום ללכת ישר לחדר ולנח, כנראה שהייתי ממליץ על צרפת. אין לך מה לחפש בtre vallees שכן זה אתר ענק ואני חושב שקצת בזבוז למתחילים. אבל מקומות כמו שמוני (שהוא קצת יותר יקר) וטין (שהוא קצת יותר זול) מומלצים בחום (למען הסר ספק - אסקימוסקי לא משווקת אתרים אלו).

אם דווקא חשובים לך חיי הלילה הייתי מתמקד באוסטריה. אם אתם חיות מסיבות לכו על סאן אנטון. יש שם מועדון שנקרא הmooserwirt והוא בעיקר לאפרה-סקי. הייתי שם 6 פעמים בשבוע אחד וזה עדיין ששת המסיבות הכי טובות שהייתי בהם Smile אם אתם יותר בקטע של להסתובב בעיירה ולטייל, הייתי ממליץ על מאיירהופן. יש שם גם מסיבות טובות אבל בגלל אופי העיירה והמדרחוב הראשי, יש שם מגוון רחב יותר הכולל בתי קפה, מסעדות ופאבים. מאישגל הייתי מתרחק. אני אישית לא מת על העיירה ולא על האתר עצמו. העיירה מבחינתי פרוסה מידי (יש יותר מידי מרחק ללכת) ומבחינת השלג, מהניסיון שלי, בסוף כל יום השלג במצב מאד ירוד וזה קצת הורס את החופשה (בטח שלמתחילים). אם אתם רוצים משהו קצת יותר פשוט, הייתי ממליץ על פלאכו. זה עיירה פשוטה אבל נחמדה. תנאי הגלישה שם טובים מאד. קחי בחשבון שרצוי שיהיה אוטו כדאי להתנייד בפלאכו. מבחינת מחירים, סאן אנטון יקרה בהרבה ממאירהופן ופלאכו. בין פלאכו למאיירהופן, פלאכו קצת יותר זולה.

לבסוף, הייתי מתרחק מאיטליה. מבחינתי איטליה מתחלקת לשתיים: האתרים הגרועים (כגון לביניו) והאתרים המעולים (כל מה שנמצא סביב הסלה רונדה). בשבילך, הייתי מתרחק גם מהסלה רונדה. בעוד זה אתר מעולה (אחד האתרים שאני הכי אוהב באירופה), הוא יותר מסובך למתחילים. חיי הלילה שם לא מעניינים כל כך. חבל שסתם תוציאו כסף ולא תנצלו את האתר כמו שצריך.

מקווה שעזרתי,

דניאל 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • adilin
          adilin נערך לאחרונה על ידי

סט אנטון ושמוני לא מתאימים למתחילים
          • ayanar
            ayanar נערך לאחרונה על ידי

אני לא חושבת שמאיירהופן מתאים למתחילים...

כתבת שאתם בשבוע שני - תוכלי קצת יותר לפרט? גולשים עצמאית יחסית, מסלולים כחולים בלי בעיות, וכו'?

• adilin
              adilin נערך לאחרונה על ידי

לס ארק

כנראה אתר המתחילים האולטימטיבי

• yifatbi
                yifatbi נערך לאחרונה על ידי

אני ממילצה על סולדן באוסטריה

מסלולי המתחילים של ארוכים ורחבים. האתר מדהים. ויש גם אפרה סקי מגניב.

אני גולשת מתחילה, וממש נהניתי שם.

• gagalits
                  gagalits נערך לאחרונה על ידי

היי איילת. הייתי ממליצה לך להיכנס לSKIBID ולהתחיל לבדוק אתרי גלישה. רשום שם מפרט מדוייק של האתרים, למי מתאים, תנאי לינה, מסלולים, שלג, חיי לילה ובילויים וכו וכו'.. בערך כל מה שתחפשי. לאחר ש'תתארגני' על כמה אתרים שנשמעים לך טוב, חיזרי לפה ובידקי עם המומחים שהיו באתרים האלו איזה מומלץ. בהצלחה.

• K M
                    K M נערך לאחרונה על ידי

שלום,

הנה קישור לאתר הסקי של "למטייל". ניתן למצוא בו מידע רב על אתרי הסקי השונים, כולל מנוע השוואה.

http://ski.lametayel.co.il/

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון