קופנגאן + מסיבת פול מון
-
היי,
סגרתי מלון בקופנגן באהד-רין לשבוע (sarikantang resort and spa) בגלל מסיבת הפולמון.
רציתי לדעת האם חוף האד-רין זה מקום שכדאי להישאר בו שבוע?
האם לזוג בירח דבש מומלץ מקום אחר בקופנגאן?
האם יש תחבורה בלילה כאשר יש פולמון?
תודה!
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןהריזורט שבחרתה מתאים מאוד לירח דבש,זה לא בחוף של המסיבות אלה בלילה ביץ'(רבע שעה הליכה משם) כך שלא יהיה לך יותר מדי רעש שם,וגם החוף עצמו נחמד ,הפלוס שזה קרוב במרחק הליכה למרכז העינינים
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןתודה!
אבל האם שווה להיות שם 5 ימים???
האם בליל הפולמון יש תחבורה כל הלילה?
התכנון היה לשהות באזור המסיבה כיומים ואז להמשיך לחוף אחר בקופנגן / קוסמוי
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןאתה לא תוכל לישון באזור המסיבות יומיים כי ברב המקומות (הנורמאלים
)יחייבו אותך לישון שם 5 לילות,כך שתצטרך לעשות את השיקולים שלך אם אתה רוצה להישאר באזור הזה או ללכת על החופים המבודדים יותר,יש תחבורה כל הלילה בזמן של הפול מון,אני במקומך אבל הייתי נישאר בריזורט הזה כי גם זה אחלה ריזורט,וגם מבחינת מיקום זה יותר נוח,לדעתי 5 ימים זה זמן מצוין,לשיקולך,תעשו חיים ושיהיה במזל טוב
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןאם אתם בקטע של מסיבות חוף כל לילה + מסיבות בריכה בכל מיני מקומות אז לא תהיה לכם בעיה להעביר גם מעל לשבוע בקופנגן...
קח בחשבון שיום לאחר הפול מון האי מתרוקן ויש מין תחושת מיצוי לאחר הפול מון כי זו המסיבה הגדולה ביותר של החודש !
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות לתאילנד
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןתודה לאייל ותודה ל NAT34.
זהו שאני לא יודע... מצד אחד זוהי פעם ראשונה בתאילנד ואנחנו רוצים לחוות פולמון אבל מצד שני מעדיפים גם את הרוגע.
אם יש תחבורה למסיבות הפול מון האם יותר כדאי ללון בחוף אחר? אם כן אשמח להמלצות.
5 לילות באותו החוף זה נראה לי המון מה גם שאנחנו רוצים להספיק קו-טאו וקוסמוי...
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןהיי אני אהיה עם חברה שלי בקופנגן עוד שבוע. המלון שרשמתם פה נראה נחמד מאוד.(נכנסתי לאתר עצמו ולבוקינג). השאלה שלי היא מי באמת צודק פה, כי באתר רשום שזה מרחק של 5 דקות הליכה משם, ואתה אמרת רבע שעה. אני מתעקש על זה כי המלון הזה נראה לי פתרון מצוין בשבילנו, רחוק מהמסיבות כדי שלא יהיה רעש בלילה, אבל לנו חשוב שזה יהיה במרחק הליכה סביר (עד 5-10 דקות) למרכז העניינים(מאמס שניצל, קקטוס קלאב וכל אזור חוף סנרייס.)
יש מצב שתוכל לפרט יותר על המלון עצמו? כמו איך החדרים? ואיפה זה הלילה ביץ' הזה שאמרת? זה בהדרין עצמו? כלומר, אם לוקחים את המעבורת מקוסמוי לנמל הד רין, אז איפה המלון? והחוף הזה, לילה ביץ' הוא גם חוף רחצה?אשמח לתשובה. תודה מראש, תום.
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןתראה משה , יש לך אופציה אחרת והיא לישון בקוסמוי או בקו-טאו ולהגיע בערב המסיבה בספיד בואט שיוצא כל שעה , יש רק לקחת בחשבון שהרבה אומרים שזה לא הכי בטוח כי מעמיסים אנשים על הסירה והיו מקרים של תאונות בין סירות...
בגדול 5 ימים בקופנגן לדעתי זה הזמן המקסימלי להיות אבל זו דעתי בכל אופן , יש לי חבר שבחר לישון שם חודש שלם וזה ניראה לי יותר מדי....
בברכה ,
אייל goeast
טיסות זולות לתאילנד
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןאין מצב שזה 5 דקות הליכה,יש עלייה לא קלה שצריך לעבור בשביל להגיע לחוף של המסיבות לכן לאנשים בכושר טוב זה יקח עשר דקות,ולבן אדם בכושר רגיל רבע שעה,יש לך אופציה לישון בצד של הסאן סאט שזה יותר קרוב במרחק הליכה לחוף של המסיבות,ויותר נוח להגיע,אבל החוף שם הרבה פחות נחמד,ובעיני עדיף לישון בהרבה בלילה ביץ',הריזורט עצמו נחמד מאוד,ומאוד מתאים לזוגות,לגבי מה ששאלתה בסוף,שאתה יורד במעבורת היא תוריד אותך בצד של הסאן סאט,ומשם זה זה מרחק הליכה קצר לריזורט,תשאל שם וכבר יכוונו אותך,רק תזמין מקום מראש,כי זה מקום מבוקש מאוד
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןהיי,
נראה לי שהמלון יחסית באזור המסיבות, להלן מפה של כל המלונות בהאד רין.
אלו מלונות שהכי קרובים לאזור המסיבות מתוך אתר
http://www.fullmoonpartykohphangan.com/accommodation/haadrin nok.htm
אני עדין לא יודע אם אני רוצה לבלות 5 ימים באזור זה.
האם יש אזורים מומלצים יותר מאזור האד רין? ושהם לא נידחים מידי?
אין לי בעיה לקחת מונית של 40-60 דקות מרחק לאזור המסיבות באותו הלילה השאלה האם יש חופים מומלצים יותר מהאד רין?
הבנתי שהאד רין זה כל ההמולה ובדרך כלל יש שם חברה של אחרי צבא ובכלל צעירים ולא בא לי להרגיש במסיבת תיכון 5 ימים... במיוחד שזה ירח דבש.. אני מחפש להתרחק מההמולה אבל עדין להיות קרוב יחסית לפאבים מסעדות וכו'.
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןהיי משה ,
אפתור לך את הדילמה ,
יש מלון שנקרא starlight resort מלון מאוד יפה נמצא ברצועת חוף שלא נופלת ממהדרין אם לא יותר יפה , החוף נקרא טונג יאן פאי , הוא במרחק 15 דקות נסיעה בטוקטוק מההדרין , הוא לא יקר והוא מומלץ מאוד , סה"כ קופנגן זה אי קטן ככה שתוכל להגיע לכל מקום מכל מקום בזמן קצר.
לגבי ההסעות , הם קיימות לא רק בלילה של הפול מון אלא כל הזמן גם מטעם המלון.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת.
בברכה,
סהר
גרין האוס
-
קופנגאן + מסיבת פול מוןקופנגן זה לא אי קטן בכלל,והנסיעה אל החוף הזה לפחות 30-40 דקות,הכבישים בקופנגן די דפוקים כך שגם הדרך לשם לא הכי נעימה,למרות שיש נופים יפים מאוד בדרך,דרך אגב אישית לא ישנתי בריזורט הזה,אבל מקריאה קצרה ראיתי שהביקורות עליו דווקה לא חיוביות במיוחד,לא יודע מה התקציב שלך,אבל הנה שתי מקומות מומלצים-
http://www.sawadee.com/hotel/kohphangan/santhiya/ (אצל חלק מהסוכנים יש דיל של לילה שלישי חינם)
http://www.sawadee.com/hotel/kohphangan/panviman/
-
דרך אגבאם אתה לא רוצה יותר מדי חברה צעירים והרבה ישראלים,מה מושך אותך לאירוע של הפול מון?זה סך הכול חוף שהולכים בחמש דקות הליכה,ויהיו שם עשרות אלפי איש,כך שמדובר על צפיפות אדירה,ולא בטוח שתהנה שם,אם הייתה הולך בתקופה יותר רגועה,אז הייתה יכול גם להנות ב sarikantang כי בדרך כלל יש שם בעיקר זוגות ואין הרבה בלאגנים של צעירים,אבל אני מאמין שבתקופה של הפול מון גם שם עלול להיות לכם רעש של ישראלים,לשיקולכם
-
מלון בקופנגאן + פול מוןהיי,
NAT34 המלונות שנתת לי בכלל לא באזור של מסיבת הפול מון...
למרות שאני לא אוהב את הצפיפות ואת ההמולה של מסיבות כאלה אני רוצה לחוות חוויה של מסיבה כזו.
פשוט לא בא לי להיות 5 ימים באותו אזור ויש על המלון שלקחתי מינימום של 5 לילות בגלל הפול מון...
-
מלון בקופנגאן + פול מוןבהודעה הקודמת רשמתה שאין לך בעיה לנסוע 40-60 דקות בגלל זה צירפתי לך את השתי מקומות האלה(זה 40 דקות נסיעה פחות או יותר),אם לא בא לך להיות 5 ימים באותו חוף אז תיהיה חייב לקחת מלון שמרוחק מהדרין,או שתתפשר על מקום לא משהו שלא דורש 5 לילות,לדעתי אבל אתה עושה טעות,מציע לך להישאר בריזורט הזה בלילה ביץ',תקח יום אחד טיול עם סירה לכל החופים היפים שיש בקופנגן,ויום אחד תעשה טיול עם רכב מסביב לאי(תקח נהג עם אוטו או שתעשה טיול מאורגן),זה שאתה יושן בלילה ביץ' זה לא אומר שאתה צריך להיות תקוע שם כל הזמן,מציע לך גם ללכת לקראת השקיעה למקום שניקרא אמסטרדם בר,יש שם שקיעות מאוד יפות,ואוירת שנטי כזו,יש טנדרים שיוצאים מהדרין לשם,חוץ מזה אם תרצה בכל זאת לקחת ריזורט יותר רחוק מהדרין אבל שלא יהיה מבודד מדי,אז אתה יכול ללכת על המקום הזה(ממוקם בסביבות רבע שעה נסיעה מהדרין)-
http://www.sawadee.com/hotel/kohphangan/chantaramas/
-
מסכים NAT34התשובה שקיבלת מושלמת.
המלון שבחרת מלכתחילה הוא לא מרכז ההמולה. הוא קצת מרוחק ומאפשר להליכה קצרה להגיע למרכז העינינים.
ואתה לא חייב לשבת על הישבן חמישה ימים. יום שייט ל 2 האיים. יום טיול מאורגן או עצמאי עם אופנוע לאתרים באי - מפלים, מקדש הסיני, שנורקלים בחופים מרוחקים.. בקיצור לא חסר מה לעשות ..
-
לסיכום..אוקי אז אני ישאיר את המלון בלילה ביץ'
האם המלון טוב? ז"א תמורה טובה למחיר?
אשמח לקבל הצעות לטיולים ב-5 ימים שאני שם.
תודה רבה!!!
-
לסיכום..אני כבר אמרתי לך שבעיני זה אחלה ריזורט(במיוחד בשביל זוגות),לגבי אטרקציות בקופנגן -
http://www.phangan.co.il/2011-08-09-22-02-45/2011-10-14-08-5 3-40