נסיעה מונציה לפירנצה
-
שלום רציתי לשאול האם עדיף לנסוע לפירנצה מונציה ברכבת ואז לשכוררכב או האם לשכור עוד בונציה?אם העדיפות היא ברכבת האם כדאי להזמין כרטיסים לפני?תודה
-
נסיעה מונציה לפירנצהתלוי מה המסלול שלכם.
לא ברור האם מפירנצה אתם ממשיכים הלאה.
בפירנצה עצמה אין צורך ברכב . כמה זמן אתם מתכוונים לשהות בעיר?
ברור שאם התכנון לשהות בפירנצה יותר מיום אחד, כדאי להגיע ברכבת.
ושוב - חשוב לדעת לכמה זמן אתם מתכננים, מכיוון שהשכרה ל 3-4 ימים עולה כמעט כמו 7. ואז כדאי לחשב כמה עולה רכבת, כמה תעלה חניה וכו'.
בשאלתכם חסרים הרבה נתונים בכדי לתת תשובה מדוייקת.
-
נסיעה מונציה לפירנצהאנחנו נוחתים בונציה ונשארים שם שלושה לילות ולכן אין לנו צורך ברכב שם ובפירנצה נהיה 4 לילות ומשם נצא לטייל בטוסקנה.הטיסה שלנו חזרה היא בונציה בשעה 2 בצהריים ובדקתי לגבי רכבות הלוך חזור 116 יורו לשתינו ורכב יעלה לנו כ-600 ש"ח לשלושת הימים בפירנצה.
-
נסיעה מונציה לפירנצהחלוי כמה ימים יש לכם לטיול בטוסקנה.אם רק נסיעה חזרה לונציה תותרו על זה ותסעו ברכבת. קחו בחן שלרכב יש עוד עלויות של דלק , חניות וכבישי אגרה ,
-
נסיעה מונציה לפירנצהעדיין לא הבנתי.
אתה כותב ורכב יעלה לנו כ-600 ש"ח לשלושת הימים בפירנצה.
ומה תעשו עם הרכב ב 3 הימים האלה? הוא יעמוד בחניה?
כמה זמן אתם מתכננים לטייל בטוסקנה?
אם יש לכם כמה ימים - בהחלט כדאי לשכור את הרכב ביום האחרון בפירנצה לטייל איתו בטוסקנה ולהחזיר אותו בוונציה.
בשום מקרה לא כדאי לשכור רכב ולשלם עליו בזמן שהוא חונה.
-
נסיעה מונציה לפירנצהאם אתם מחפשים טיול עירוני אז רכב מיותר לגמרי. אפשר לטייל בקלות באיטליה עם רכבות ואוטובוסים. זה יאפשר לכלם להינות מהנוף במקום להתרכז בכביש ובניווט. תחסכו הרבה כאב ראש של חיפוש חניה במרכזי הערים. מצד שני אם אתם רוצים להגיע לעירות קטנות ולכפרים ולמקומות פחות מתויירים ולטייל גם בטבע רכב עדיף.
דרך אגב אם אתם רוצים לחסוך בעלויות יש מקומות מאוד יפים קרובים יותר לונציה. לא צריך להרחיק לטוסקנה. הייתי שומר את טוסקנה לטיול ארוך יותר של שבוע לפחות.
-
הי, אני רוצה לטייל שבוע באיטליה באזור ונציה. אני אוהבת טבע ולא מתחשק לי לשכור רכב. כתבת שיש מקומות מאוד יפים קרובים יותר לונציה. על מה אתה ממליץ? תודה דורית