טיול עצמאי לסין
-
שלום
בקיץ אנחנו טסים לטיול עצמאי לסין הכולל שנחאי , שיאן, גווילין ובייג'ינג.
קבלנו הצעות משתי חברות אחת "אגרול" ואחת מ- Wonder Wang ההבדל במחיר משמעותי לטובת החברה סינית.
האם משהו מכיר את חברת Wonder Wang או השתמש בשירותיה בעבר ויכול לתת לנו חוות דעת על טיב השירות ואמינות החברה.
תודה אלי
-
טיול עצמאי לסיןהי
אין לי תשובה אלא שאלה, מכיוון שגם אני מתכננת טיול לסין.
אילו שירותים אתם מזמינים מהחברה הזאת (או מהחברה שתסגרו איתה בפועל)? אתם לוקחים מהם ליווי והדרכה לכל המסלול? לחלקים?
אשמח לדעת על איזה מחירים מדובר.
תודה
-
טיול עצמאי לסיןאני טיילתי באופן עצמאי בסין בגדול לערים כמו בייג'ין ושאנגחאי אין כלכך צורך במדריכים ורכבים ואפשר להסתדר מצויין בתחבורה ציבורית/מוניות כמו כן גם תחבורה למשל בין שאנגחאי לבייג'ין היא נוחה מאוד עם רכבות מהירות שיכולות לעבור את המרחק בכחמש שעות
לגבי החברה אולי שווה לנסות לחפש מידע ברשת בטוח יש אנש/ים שנסעו וכתבו על כך
-
טיול עצמאי לסיןשלש פעמים היינו בסין באופן עצמאי לגמרי להוציא פעם אחת שהשתמשנו בשרותי מדריך ביאנשאו (וגם זה היה מיותר) אפשר לבקר בסין ,בטח בערים הגדולות, באופן עצמאי לחלוטין.אין בקור בסין שונה במהות מכל ארץ מערבית מפותחת ..
-
ל-norha1אני מסכימה איתך שאפשר לחלוטין לטייל בסין לבד, אבל אני קצת מסתייגת מהמשפט שכתבת: "אין בקור בסין שונה במהות מכל ארץ מערבית מפותחת". לדעתי זה דווקא שונה במהות, כיוון שמעט מקומיים יודעים אנגלית ביחס למדינות מערביות, וזה כולל גם חלק מנותני השירות. מעבר לכך, השפה המקומית היא כזאת שקשה להצליח ללמוד משהו ממנה (בשונה מטיול באירופה, שם אפשר ללמוד כמה מילים באיטלקית או צרפתית או מה שצריך).
-
ל-norha1ביקור בסין שונה באופן מהותי מביקור בכל מדינה מערבית אחרת. זה שני עולמות שונים. במה להתחיל? התרבות ששונה בתכלית מהתרבות המערבית, מחסום השפה, שכמעט ולא מאפשר לתקשר כי פשוט לא מדברים שם אנגלית, סטנדרטים של היגיינה, האוכל הכל כך שונה ולא מותאם לחיך מערבי, ובקיצור מה לא.
נכון, אפשר להסתדר בטיול עצמאי, אבל צריך להבין לקראת מה באים.
-
ל-norha1אמנם עדיין לא הייתי בסין אבל אני מתארת לעצמי שהקושי בשפה ביחס לטיול באירופה הוא גם בקריאת שלטים. במדינה אירופית וגם דרום אמריקאית כל עוד הכתב הוא לטיני אנחנו יכולים לקרוא שמות של מקומות עם השלטים, גם אם אנחנו לא דוברים את השפה. זה מאד מקל. מאד מטריד אותי לקראת הנסיעה העובדה שאיפה שאין שלט בעברית אני נשארת קלולס מה כתוב בשלטים.
אנשים חווים את זה בטיולים בארץ.. שם גם רובנו חווים את זה.
-
ענת- לגבי השלטיםיש סימניות שיחסית קל לזהות, למשל זאת של העיר שנגחאי. כשקנינו את כרטיסי האוטובוס מהואנגשאן לשנגחאי, בעלת הגסטהאוס שלנו לא ידעה אנגלית. אנחנו אמרנו שנגחאי, היא אמרה משהו שנשמע דומה בערך, ואז הראתה לנו את הסימניה. גם בלונלי יש את הסימניות בסינית, ואז זיהינו שמדובר על אותו מקום...
גם בנסיעה עצמה ראינו בשלטים את הסימניה והבנו שאנחנו בכיוון הנכון.
אבל זה אכן לא פשוט לעיתים.
-
ענת- לגבי השלטיםנקווה לטוב.
כשהייתי ביוון הודיתי למזלי הטוב שבפיזיקה/מתימטיקה משתמשים באותיות יווניות, וכך קראתי את כל השלטים ללא בעיה.
למה לא משתמשים קצת גם באותיות סיניות?
-
טיול עצמאי לסיןהי,
מבדיקה שערכנו לגבי האפשרויות השונות (טיסה, בתי מלון, הדרכה וכו') נמצא שההפרשים בין ההזמנות האישיות לבין הזמנה דרך החברה הסינית הוא לא משמעותי כמעט. לכן נראה לי שהיתרונות עולים על החסרונות כמו הסעות לכל האתרים, הסעות מנמל התעופה למלון וחזרה, הדרכה וכו'.
בהתחלה לקחנו רק לחלקים ולאחר שקבלנו את ההצעה הראשונה התחלנו להוסיף עוד ערים. ההצעה כוללת שנחאי, שיאן, גווילין וביגיינג - טיסות בתי מלון 4-5 כוכבים, חצי פנסיון , הדרכה וכניסה לאתרים וכמובן הסעות סה"כ 1900 דולר לאדם.
אנחנו עדיין מבררים את העניין לא סגרנו.
אלי
-
טיול עצמאי לסיןאלילסרי הסכום שנקבת לכמה ימיי טיול הוא מתייחס,
כמה טיסות,ואיזה מסלול,
בקיצור מה הוא כולל, תודה מראש על התשובה
-
טיול עצמאי לסיןהסכום 1900 דולר לאדם הוא ל-15 יום. הוא כולל
מדריך ל-10 ימים, 14 לילות בבתי מלון 4-5 כוכבים כולל ארוחת בוקר, כניסות לאתרים, טיסה משנחאי לגווילין ומגווילין לשיאן. רכבת מהירה משיאן לביגיינג. הסעות מנמל התעופה וחזרה.
במידה ואת רוצה ממש פירוט של מה עושים גם בכל יום פשוט תכנסי לאתר שלהם Wonder Wang
-
ל-norha1על טעם ריח וכנראה גם קשיי שפה לא כדאי להתוכח.
אף פעם ואני חוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה של תקשורת עם סיני זה או אחר בערים ביגין, שנחאי ,שנדאו, ננקינג,ינגשאו גוילין ועוד.לא כל סיני יודע אנגלית אבל יש הרבה סיים ותמיד ימצא מישהו שיודע מספיק כדי להבין ולסייע.
-
טיול עצמאי לסיןשלום,
אנחנו עשינו טיול עצמאי לסין ב-2006, היה לנו איש קשר שם שדאג למדריך + נהג צמוד לכל עיר שהגענו אליה (בייג'ינג, שיאן, האנגז'ואו,, גווילין, שנחאי). היה מדהים. והיה גם אמין לגמריי, כל המדריכים חיכו לנו במקום ובזמן.
אין לי שום הערכה אם הוא יקר או לא, כי לא ביקשנו הצעות מתחרות, אם תרצה אנא פנה אלי במייל ואתן לך את כתובת האימייל שלו.