שאלות לטירוני איזי ג'ט
-
1. שעושים צ'ק אין דרך הרשת מקבלים מקומות ישיבה? (לא הזמנתי מראש ). כמה זמן לפני הטיסה אפשר לעשות זאת? ואם לא היכן מקבלים מקומות ישיבה ?
2. בוסטר לילד בן 7.5 אפשר לשלוח למטוס ( שלא על חשבון מזוודה ) או שלא?
3. מזוודות. הזמנתי מזוודה אחת של 20 קילו.
בנוסף לכך אנחנו 3 , הבנתי שמותר להביא טרולי. יש הגבלה על מידות ומישקל? איך זה עובד?תודה לכל העונים
-
שאלות לטירוני איזי ג'טצ'ק אין באינטרנט עושים החל מ-30 יום לפני הטיסה. מקבלים מקומות (שהם קובעים) . כדאי להכנס כמה שיותר מוקדם, כי אז מקבלים מקומות טובים וביחד.
לטרולי יש הגבלת מידות ואין הגבלת משקל. טרולי קטן הם מבטיחים להעלות לקבינה. טרולי גדול יותר הם יכולים לשלוח לבטן המטוס (ללא תשלום).
http://www.easyjet.com/ru/sitecore/content/Global%20Sites/Un ited%20Kingdom/Home/planning/baggage
-
שאלות לטירוני איזי ג'טהמשך התשובה.
אין בעיה לשלוח בוסטר לא כולל מזוודה.
בנוגע לטרולי , במידה והגעת עם טרולי במידה גדולה , זכותם לשלוח אותו לבטן המטוס, אז רצוי שלא יהיו שם ציוד שאתן צריכים לטיסה, טרול במידה היותר קטנה עולה לרוב ללא בעיות למטוס.
-
שאלות לטירוני איזי ג'טהיי איילת,אם אני לא טועה, בוסטר הוא קטן יחסית ולא המושב הגדול של פעוט, הוא ייכנס בקלות למזוודה, במידה ולא יאפשרו למסור בנפרד.מצרפת לך כמה דברים שריכזתי:
אשכול עם כל המידע על נוהלי המטען באיזיג'ט. כדאי להתעמק.אין הגבלת משקל על הטרולי הנלווה לכל אחד מכם (רק הגבלת מידה בס"מ)
מדיניות איזיג'ט בנוגע לילדים וכבודה נלווית.
רוב הנוסעים בוחרים לקבל הקצאת מקומות בזמן הצ'ק אין, חודש לפני הטיסה, ללא תשלום .כדאי להזדרז ברגע שאפשרי (תקבלי התראה במייל - חודש לפני מועד הטיסה)
חשוב להדפיס את האישור שמקבלים אחרי שלב הצ'ק אין - ולהציגו בטיסת ההלוך וטיסת החזור. אי הצגת אישור זה עלול להיות כרוך בקנס כספי גבוה..
(יכול להיות שניתן להציג את האישור דרך הסמרטפון.. תבדקי)
לשירות הלקוחות - מספר טלפון ישראלי בתעריף מקומי של שיחה רגילה בישראל
עם נציג דובר אנגלית 037630561תיהנו
-
שאלות לטירוני איזי ג'טואת יכולה תמורת 4 € לאדם (לפחות בטיסה האחרונה שלי איתם לפני פחות משנה) לקבוע מראש את מיקום הישיבה
או בסכום יותר גבוה ,גם לקבל מושבים מועדפים (רגליים וכו)
תעשי את החשבון שלך, בהתאם לסדרי העדיפות שלך.
-
שאלות לטירוני איזי ג'טמה זאת אומרת מקבלים הקצאת מקומות? עשיתי צ'ק אין לפני יומיים והוצע לי תמורת סכום סמלי בין 4 ל- 15 יורו לשריין מקומות. לפני שנתיים לא שילמתי וכמו דבילית עמדתי שעה בתור כדי לתפוס מקומות ביחד. לא בטוחה שעדיין האופציה הזאת קיימת בכלל כי כאמור ברגע שעושים צ'ק אין מועברים לדף עם מקומות ישיבה ומתבקשים לבחור. האמת? 8 יורו שווה לגמרי בשביל לא לעמוד בתור העצבני הזה.
-
שאלות לטירוני איזי ג'טבמהלך הצק אין און ליין שניתן כאמור לבצע חודש מראש ,מאפשרים לבחור הושבה בתשלום או להמשיך ללא בחירה. אם המשכת ללא בחירה המחשב יקצה לך מושב באופן אוטומטי ובחינם וכשתדפיסי את הבורדינג פאס תראי באיזה מושב את יושבת.
אם יש לך מזוודות זה לא יקצר לך את התור בצק אין בשדה התעופה.גם אם שילמת וגם אם לא....תעמדי שעה בתור אחרי אלו שלא ביצעו צק אין אונליין ומתווכחים על ההושבה כדי למסור בדלפק את המזוודות שלך.
ג׳מוס
-
שאלות לטירוני איזי ג'טתודה על התשובות, ידעתי שזה המקום לשאלה הזאת

עשיתי הערב צ'ק אין לטיסה הלוך (עוד חודש בדיוק ישששש ) דילגתי על התשלום וקיבלתי 3 מושבים צמודים בשורה ה 17. חסכון נאה של 24 יורו.
וענת שטסה איתי קיבלה את השורה לפני (למרות שזאת הזמנה ניפרדת ) אז אפשר יהיה לנייד את הילדים

-
שאלות לטירוני איזי ג'ט
מעולה!ואל תשכחי צ'ק אין לטיסת החזור, אם לא מתאפשר גם לעשות מעכשיו..
-
שאלות לטירוני איזי ג'טהי ayeletback
מאוד מבקשת לספר לי בעוד חודש איך היה עם בוסטר
-
שאלות לטירוני איזי ג'טמישל מבטיחה לדווח
-
מחדדת שאלת בוסטרלמישהו קרה שעשו לו בעיות עם בוסטר בנוסף למזוודה? אם כן, באיזה גילאים?
באתר של איזיג'ט ההנחיה מעורפלת
For every infant (even if on your lap) or young child you can take up to two of the following items free of charge: pushchair, baby buggy, travel cot, back carrier, car seat etc
אז מה זה "ילד צעיר"? עד איזה גיל? מנסיוני הם בכוונה לא אומרים. נתון לשיקול דעת. לפני שנה לקחתי בוסטר גב אני חושבת ולא היתה בעיה, אבל הבן שלי כבר גדל בשנה מאז.
ומכאן השאלה, קרה למישהו שעשו לו בעיות?
-
מחדדת שאלת בוסטרענת לא שאני קובעת אבל ההגיון שלי אומר שאם מאפשרים CAR SEAT אז זה רלבנטי לכל ילד שהחוק מחייב אותו לשבת על CAR SEAT
כי מה ההגיון לאפשר לילד בן 5 ולא בן 6? הרי שניהם זקוקים למושב ע"פ החוק
נחיה וניראה
-
שאלות לטירוני איזי ג'טיש לי גם שאלה קטנה
אני חייבת לבצע הצק אין און ליין כאמור חודש מראש לטיסות הלוך ושוב.
ואם אני עשיתי שופינג בחו"ל ומחליטה להוסיף עוד מזוודה נוספת רק לכיוון אחד.
זה אפשרי להוסיף את המזוודה לאחר ביצוע צ'ק אין באינטרנט ?
אם לבצע צ'ק אין באינטרנט בחו"ל איך להדפיס את הניירת ?
בקיצור הסתבכתי עם השופינג
תודה רבה
-
מחדדת שאלת בוסטרבאירופה יש מדינות שמחייבות בוסטר עד גיל 12 וגיל 12 הוא לחלוטין לא גיל של small child. אז לא בטוח שההגיון שלך נכון.
להבנתי זה נתון לשיקול הדעת של צוות הקרקע, ואני בונה על זה שבארץ יהיו נחמדים (או שאצליח לארוז את הבוסטר בתוך המזוודה בהלוך) ושם לכל היותר אשאיר את הבוסטר אם נאכל אותה.
-
שאלות לטירוני איזי ג'טד"ש מהשכנה משורה 19