סילבטר ה 31/12 בתאילנד
-
שלום חברים
שאלה חשובה לי מאד.
רציתי לברר איתכם לגבי ראש השנה האזרחית - הסילבסטר בתאילנד- איפה הכי כדאי להיות? צפון? דרום? או בנגקוק?
האמת שהכי נוח מבחינת לוח הזמנים של הטיול שלנו הוא להיות בזמן היסבטר בדרום או בצפון, מה יש לכך להציע?
אנחנו שני זוגות (4 אנשים) צעירים סוף ה20 תחילת ה30
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תדוה
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדחברים זוהי החלטה חשבו מאד להמשך התכנון, בסוף שבוע הזה אנחנו אמורים לסגור את התוכנית כדי להתחיל לברר לגבי טיסות פנים ומלונות,
אז בבקשה יש בכל מקום אפשות לבלות בראשה השנה האזרחית או שיש אזור עדיף לגבי עניין זה??
תודה שוב:)
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדה new year זה יום חג רשמי בתאילנד. והחגיגות הן גם עבור התושבים המקומיים הנוצרים והלא נוצרים,וגם כמובן עבור מיליוני התיירים. זה לא ממש משנה היכן תהיו, כי בכל מקום תהיה חגיגה, לכל מקום והאופי שלו. אם אתם אנשי מועדונים, אז פטאיה ופוקט וכמובן בנגקוק הם המקום. אבל לדעתי בערב שכזה מקומות כמו אלו הופכים להיות פקק תנועה אחד גדול ונחיל אנושי שלא נגמר. וכבר חוויתי 3-4 אירועים המוניים בתאילנד (כולל ערב השנה החדשה) ועם כל הכבוד, הצפיפות והדוחק בכל מקום הופכים את האירועים לבלתי נסבלים. אני בכייף הייתי הולך על איזה מלון טוב על החוף,כל חוף,לא משנה איפה....
יוצא בערב לאיזה מסעדה טובה על החוף,ובמליון אחוז שברדיוס של 100 מטר תהיה איזה הופעה/מסיבה/זיקוקים וכו'....
עכשיו רק נשאר לכם למצוא מלונות פנוים ל31.12 והכל יהיה בסדר
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדלדעתי באיים... נראה לי הכי כיף לצעירים, המון מסיבות וכו
מעבר לזה- ממליצה לכם לבדוק מה מצב המקומות בטיסות/מלונות.. בסילבסטר הכל מפוצץ והמחירים עולים ועולים
אני ובעלי נהיה בסילבסטר בפוקט בפטונג ביץ', סגרנו לפני כ-3 חודשים ועכשיו אני רואה שבקושי נשארו מלונות במחירים הגיוניים
בהצלחה
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדהתאילנדים אוהבים לחגוג וכל סיבה היא סיבה לחגיגה ובפרט בשנה החדשה, בכל מקום שתהיו יהיו חגיגות.
לדעתי, בצפון הכי פחות ועדיף לחגוג בבנגקוק, פטאיה, קוסמוי או קופנגאן.
ראשית תבדוק זמינות של טיסות ולאחר מיכן מלונות ורק לאחר שתיבדקו תחליטו היכן לחגוג.
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדאיפה שתהיו יהיה אקשן וחגיגות , זה פשוט בלאגן אחד גדול ,פאטיה הכי משוגע ,פוקט באותה רמה אחר כך סמוי ופאנגן ,בנקוק ובסוף צאנג מאי וקו צאנג .
הכל יותר יקר מיליון איש מחירים בשמים בקיצר פיצוץ , התאילנדים רק מחפשים סיבה למסיבה .
-
סילבטר ה 31/12 בתאילנדאם אתם אוהבים מסיבות נראה שגולת הכותרת היא הפול מון בקו פהנגן.
כפי שכבר נאמר כאן אל תתכננו לפני שתוודאו שאתם משיגים חדר במלון וטיסות.
אולי נתראה במסיבה...