מגואה לאיי אנדמן
-
אני טס לגואה ורציתי לדעת אם יש אפשרות לטוס מגואה לאיי אנדמן מה העלות +מה צריך ויזה וכ''ו -
מגואה לאיי אנדמן:Re1. אפשר לקחת טיסה מגואה לכלכתה ואז טיסת המשך לאנדמן. 2. רכבת לכלכתה ואז טיסת המשך לאנדמן. בשום פנים ואופן לא ממליצה לעלות לספינה - ביזבוז זמן וחוויה איומה. -
מגואה לאיי אנדמן:Reאי אפשר ישירות מגואה ישר לאיי אנדמן האם צריך ויזה כרי להכנס לשם? -
מגואה לאיי אנדמן:Reמה קורה שם לאחר הצונמי מישהו היה שם איזה אי יותר מומלץ -
מגואה לאיי אנדמן:Re1. אי אפשר לטוס מגואה ישירות לאנדמן - כי אין טיסות ישירות. 2. צריך פרמיט כדי לטייל באנדמן, הפרמיט תקף לחודש, והם מאוד נוקשים לגביו. לפני שלוש שנים הפלגתי לאנדמן (חוויה איומה ביותר שעדיף, אבל ממש עדיף לעבור אותה בטיסה קצרה במקום במסע של ארבעה ימים בספינה -
מגואה לאיי אנדמן:Reאני ממליצה על האי הבלוק - לפי מה שהבנתי הוא לא נפגע משמעותית בצונמי, ויש בו הכל מהכל. אי קטן, יש בו 7 חופים (חוף מספר 1 חוף מספ` 2 וכו`),כאשר כל חוף שונה מבחינת הנוף, וגובה הגלים, יש לגונה קטנה ומקסימה בחוף 7 וי גם גלים לגלישה, יש אוקיינוס פתוח ויש איי -
עלות הטיסה לאיים??יש יודע? -
מגואה לאיי אנדמן:Reיש מקום באיים שאפשר לקנות אוכל (לצמחונית כמוני קשה לאכול דגים) הפרמיט של אנדמן זה לא ויזה של תאילנד? -
מגואה לאיי אנדמן:Reלמיטב זכרוני עלות טיסה מכלכתה לאנדאמן 200$ לכיוון . אפשרות זולה היא שיט של 3-4 ימים . למגיעים בטיסה , מקבלים אשרת שהייה בשדה''ת . למגיעים בשיט יש להכין אישור מראש בכלכתה או מאדרס . איי אנדאמן שייכים להודו , לכן האשרה לתאילנד לא תופסת שם . -
מגואה לאיי אנדמן:Reמה זה ''הפרמיט'' ?. אז מה שאני מבין הדרך הכי קצרה להגיע לאנדמןמגואה זה מגואה טיסה לכלתה ומשם לאנדמן איפה אני נוחת באנדמן ואיפה אני יושן שם -
תודה סיימון
-
מגואה לאיי אנדמן:Reכמה עולה בערך טיסה מגואה ללכלתה -
מגואה לאיי אנדמן:Reכמה עולה השייט לשם? -
מגואה לאיי אנדמן:Reנבון ללפני שנה , שיט על הסיפון מכלכתה לאנדאמן עלה בסביבות 1500 רופי שזה 150 שקלים . אולי למישהו יש מידע עדכני יותר .