ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות סלולר (כרגיל)

פורום צפון אמריקה
    5
    9
    2751
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ושוב אנחנו בפינה הקבועה - התייעצות סלולרי וטלפונים

אנחנו נוסעים רק לארבעה ימים לניו יורק. שני ההורים ומשאירים את הילדים בבית.

בגלל שהילדים (הקטנים) יהיו עם כמה בייביסיטרים, חשוב לי שיהיה מספר טלפון ישראלי ידוע מראש שאיתו יוכלו להתקשר אלינו. אני לא בונה על זה שלכל בייביסיטר יש אפשרות להתקשר לחו"ל בקלות.

גם חשובה לי היכולת להתקשר לישראל

יש לנו שני סימים של TMobile שהשתמשנו בהם בהנאה רבה לפני פחות משנה, כך שהם בתוקף וידוע לי המספר האמריקאי שלהם. לTMobile יש אפשרות לחבילה של 3 דולר ליום כולל שיחות ואינטרנט ללא הגבלה. מאד נוח (שני מכשירים ב-24 דולר). אבל זה לא כולל שיחות לישראל, ולא כולל מספר ישראלי כמובן. הציעו לי כבר פה בפורום ובפרטי סימים אמריקאים אחרים (אבל לא כאלה שנותנים מספר ישראלי, כך שההבדלים זניחים).

מספר הטלפון הישראלי שלי הוא של אורנג'. יש לנו 'דיל' מהעבודה של 4 ש"ח לדקה מחו"ל ללא התייבות. וכמובן שאפשר לעשות חבילות כאלה ואחרות. אבל חבילת

אינטרנט זה 140 ש"ח, וחבילת טלפוניה מתחילה ב-170 ש"ח ל-100 דקות. כלומר אני מתחיל ב-300 ש"ל, למכשיר הראשון בלבד, ולעד 100 דקות (אני מניח ש-100 דקות יספיק לי ל-4 ימים).

מספר הטלפון השני הוא של רמי לוי. אין להם בכלל שירותי נדידה.

במלון יש אינטרנט חינם

חשובה לי אפשרות לתקשרות ביני לבין אישתי, אבל אני לא צופה פה הרבה תקשורת, ובהחלט יתכן ש watsup זה מספיק טוב. לא מדובר על שיחות נפש ארוכות אלא על היכולת לתאם מפגש בצד השני של החנות.

יש הרבה אפשרויות שרצות פה בפורום. רובן תאימות למי שנוסע לתקופה ארוכה ולכן הוצאה של 100 דולר ויותר (לשני מכשירי טלפון למשל) יכולה להיות סבירה בהחלט (אני הוצאתי 120 דולר לשני מכשירים בטיול הקודם). קצת חבל לי להוציא כאלה סכומים ל-4 ימים (למרות שאם צריך אני אוציא אותם כמובן).

עוד דבר שחשוב לי זה שהמכשיר עם המספר הישראלי יעבוד כבר ברגע הנחיתה. ובשאיפה לא לבזבז זמן יקר בארה"ב על התעסקות עם טלפונים.

האפשרויות כמו שאני רואה אותן:

אפשרות 1:

לקנות אחד מהשירותים של סים אמריקאי עם מספר ישראלי. free-sim הוזכרו פה כמה פעמים.

להבנתי אפשרויות כאלה (כולל אינטרנט) מתחילות ב-200 ש"ח או יותר. ובכל מקרה זה נותן לי פתרון למכשיר אחד. מה עם המכשיר השני? אז אני יכול לעשות לו דיל דומה. או להשתמש במכשיר האורנג' לפי 4 ש"ח לדקה.

אפשרות 2:

לקחת את המכשיר הישראלי עם זוג חבילות (300 ש"ח), ולמכשיר השני לשים את הסים של TMobile עם ה-3 דולר ליום. תקשורת בין שני המכשירים תעבוד בעזרת watsup, או אם צריך המכשיר הישראלי מתקשר לאמריקאי בעלות של 2 ש"ח.

עלות כוללת- 350 ש"ח.

לחילופין אפשר freesim + סים מקומי או כל קומבינציה דומה

אפשרות 3:

לקחת רק את הסימים של TMobile, לעשות followme מהמספר הישראלי למספר האמריקאי (חבילות טלפוניה לארה"ב זה עניין של 10 ש"ח להמון המון דקות שיחה). זה גם יאפשר לי שלשני המכשירים יהיה מספר ישראלי. שיחות לישראל אפשר לעשות דרך סקייפ (30 אגורות לדקה). העלות של כל הפתרון זולה יחסית (100 ש"ח). אבל היא קצת גבולית (אם תהיה בעיה בסים? אני עושה את ה followme עןד מהארץ). אפשר בכלל לעשות עקוב אחרי למספר בחו"ל? זה לפי הצתריך שלי לשיחות חו"ל?

אפשרות 4:

לקחת את שני הסימים של TMobile + מכשיר נוסף שבו יהיה הסים של אורנג' ללא חבילה (ותוך ניטרול הגלישה). המכשיר הישראלי פתוח ל SMS (חינם), האמריקאים ל watsup (חינם), ואם צריך אותי מחייגים למספר הישראלי (כאמור 4 ש"ח לדקה)

ואני יכול לצלצל חזרה דרך skype או כל פתרון אחר. ואם חלילה יש בעיה, עדיין הסים הישראלי עובד, ומקסימום נעשה חבילה באורנג' מחו"ל. חסרון הוא זה שצריך מכשיר טלפון נוסף (לסחוב בכיס, לטעון בערב)

עלות משוערת - 100-150

כשאני מסתכל על כל מה שכתבתי אני שואל את עצמי אם אני לא סתם מסרבל את עצמי. הפתרון הכי פשוט - המספר הישראלי שלי עם חבילות (300 ש"ח), סים מקומי למכשיר השני וזהו (אפשרות 2). למה לשבור את הראש בשביל לחסוך 200 ש"ח.

אם יש למישהו תובנות מעניינות אשמח לשמוע.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ריקי 5
        ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

התייעצות סלולר (כרגיל)

שלחתי לך הודעה בפרטי

• יערי
          יערי נערך לאחרונה על ידי

התייעצות סלולר (כרגיל)

אנשים טובים ...

אתה כ"כ טרוד ומשקיע אנרגיות בגיחה ל 4 ימים ... אני מציע שתזמין ישר גם חופשה זוגית ליום שאחרי ... surprise

ולעינייננו ...

ידידנו may east הציע לך במחווה של רצון טוב sim כתשורה, ראה הודעה מספר 9 בשרשור המצורף (לא שמת לב?)

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3869526#msg_3869 526

אם תאריכי נסיעתך עד 22/12 ... יש לך ממני 2 sim ים של free sim (עלי...)

http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-387 0110/srch-#msg_3870110

והדבר הפשוט ביותר ... שקט מהבית ... חחחחח   (סתם, גם אצל אישתי זה לא היה "עובר" !)

לסיכום, איך שלא "תסובב" את זה ... העלות +/-100$ ... תוסיף את זה לחשבון העלות הכללי ... וצא לדרך ...

תשקיע את האנרגיות בהזמנות המוצרים באינטרנט (פחות 100$) ... blush

נסיעה טובה ...

• אנשיםטובים

התייעצות סלולר (כרגיל)

ריקי - תודה

יערי - תודה גם לך. ראיתי גם את ההצעה שלך וגם את ההצעה של מאי איסט.

אני נוסע בפברואר כך שההצעה שלך לא רלוונטית.

ההצעה של מאי איסט גם לא עוזרת לי. הבעיה היא לא הסימים או תוכנית אמריקאית, אלא מספר ישראלי.

אתה צודק שאני משקיע הרבה אנרגיה בשטות הזו. וכמו שכתבת בהחלט יתכן שעדיף להניח שיעלה 100 דולר וזהו.

בדיון "האם אנחנו קמצנים" בזמנו (אני מניח שאתה זוכר אותו) עלתה הסוגיה של "אם אפשר לחסוך כסף אז למה לא". אז אני מוכן להשקיע שעתיים בלחשוב על איך לחסוך 100 דולר.

אני לא מוכן לנסוע לאילת כדי לקבל ממישהו סימים, אפילו בחינם. הזמן ונדלק יעלו לי יותר מ-100 דולר.

חבל לי לבזבז בטיול שעתיים כדי לחסוך 100 דולר, אבל לצערי הזמן שלי פה בארץ שווה פחות מ-50 דולר שעה.

• צביקה
              צביקה נערך לאחרונה על ידי

התייעצות סלולר (כרגיל)

ראשית, הזמן המצומצם שיש לך בחו"ל, מכתיב שלא לבזבז זמן על פרוצדורות או רכש מול ספק שם. במקרה שלך זמן >= כסף.

ומה כל כך "קדוש" במספר הישראלי ?

אם כבר יש לך טלפונים אמריקאים ניידים ברי תוקף, שמספריהם ידועים, תן את מספריהם ואת מספר הטלפון של המלון לשמרטפיות ולבני המשפחה. כיום עלות שיחה רגילה מהארץ למספר בחו"ל זה כבר ענין זול ביותר.

לדוגמא, אצל 013Netvision ניתן תמורת 6.90 ש"ח לחודש להוציא שיחות לארה"ב בעלות של 0.29 ש"ח לנייח ובתוספת של 1.22 ש"ח לנייד. בתום החודש תוכל לבטל את התוכנית והחיוב החודשי, אם אין לך צורך בו יותר.

יש תוכניות דומות גם אצל האחרות.

לגבי שיחות ארצה מחו"ל, אם הטלפון הביתי שלך הוא של בזק ואם יהיה עימך בחו"ל סמארטפון, או אייפד, התקן בהם בחינם את Bphone של בזק עם שיוך למספר הטלפוני הביתי שלך ואז בכל מקום שבו יהיה לך WiFi תוכל בדרך כלל לבצע שיחות לארץ, כאילו חויגו מהטלפון הבייתי שלך ובתעריפי שיחה מקומית בארץ. כתבתי "בדרך כלל", כי נתקלתי במקרים (אמנם בודדים), שבהם זה לא עבד.

• אנשיםטובים

התייעצות סלולר (כרגיל)

תודה

לגבי קדושת המספר הישראלי:

אני לא יכול לדרוש או לצפות מהגננת בגן הילדים שתתקשר אלי למספר אמריקאי, ולא מהילדה בת ה-16.

ויש כלכך הרבה אנשים שאחרים על העזרה בטיול הזה, שזה לא ריאלי מצידי לבקש את זה מכולם, וגם לא לממן לכל אחד 10-20 ש"ח כאלה. זה לבד סכום לא זניח.

ולגבי BPhone - אכן השתמשתי בה בעבר. אבל כמו שכתבת התוכנה לא עובדת מרשת סלולרית. אז אם נמצאים במקום שיש wireless סבבה. אבל אחרת היא לא עובדת. לפי חוקי מרפי אומנם 90% מניו יורק מכוסה ברשת, אבל אני כמובן אהיה בעשרה אחוז האחרים.

וגם לא ברור לי אם אני יכול להתקשר לעצמי (כלומר לטלפון הבייתי שלי). אני אבדוק

• may east
                  may east נערך לאחרונה על ידי

התייעצות סלולר (כרגיל)

1. מספר ישראלי. יש כל כך הרבה פתרונות פשוטים.

יש את 015. עלות שיחה לארהב הי לנייד 16 אגורות לדקה.

נניח שיש לך מספר אמריקאי, כל מה שאתה צריך לעשות, זה במכשיר שלך להגדיר FOLLOW ME למספר האמריקאי עם קידומת של 015.

מעכשיו כל מי שמתקשר למספר הרגיל שלך, מגיע לנייד האמריקאי. מה יכול להיות יותר פשוט מזה ? לא צריך לחלק מספרים חדשים וכו.

והעלות לך ? ממש זניחה ! אפילו תדבר 100 דקות בארבעה ימים יעלה לך 16 שח וזהו.

2. הסימים של טי-מובייל שלך - לא מכיר את התוכניות שלהם, אבל לא מאמין שבתוכנית פריפייד של תשלום לפי ימי שימוש יחזיקו לך מספר טלפון פעיל במשך שנה. יש לזה גם מגבלה.

3. לגבי bphone - יכול רק מ WIFI ולא מסלולר, אבל יש להשיג אפליקציות ש "עובדות" על התוכנות הללו.

ובלי קשר, באם יש לך ולאשתך שני סמרטפונים... אז מה שעושים מאוד פשוט- -

במכשיר הראשון שנניח עליו קנית חבילה עם גלישה אתה מגדיר HOT SPOT, ואז המכשיר השני מתחבר עליו ב WIFI.. והופ.. אין בעיה להשתמש ב BPHONE.

בסים של h2o אין בעיה לעשות hot spot (ניסיתי באנדרואיד ועובד בלי בעיה)

אקיצר - סים אחד של h2o עם חבילה של 50$ תסגור לך את כל הפינות של הגלישה וגם השיחות לישראל.

סים שני תוכל לקחת חבילת יותר זולות.

ובקשר "לנסוע" לקבל סים חינם וכו.

אז לא כתבתי בפוסט הקודם.. אבל גם הבול, עלי. תקבל בדואר.

רק תבחר at&t או h2o

• יערי
                    יערי נערך לאחרונה על ידי

התייעצות סלולר (כרגיל)

כמו תמיד ... אהבתי ... blush

לגבי סעיף 3 - אפשר הסבר ... דוגמא ... קישור ...

תודה

• אנשיםטובים

התייעצות סלולר (כרגיל)

תודה על הטיפים והעצות.

קודם כל - התנצלות על כך שלא חזרתי קודם. אנחנו בלי אינטרנט כבר 4 ימים. היום סוף סוף הגעתי לאינטרנט Smile

לגבי 015 - זה בדיוק היה הרעיון שלי. לא ממש משנה עם זה 015, 018, או כל אחד אחר, בעלות של 10-20 ש"ח יש לי כמה שיחות לארה"ב שאני צריך.

משום מה מוכר היה לי ש 015 פשטו רגל. אבל כנראה שאני טועה...

המספרים של TMobile - כעקרון נראה לי שהם עדיין חיים ועובדים, אבל אני עןד אברר.

באמת באמת תודה על ההצעה לסימים. אני עוד עשוי לפנות עליך בהמשך.

הטריק של ה HotSpot מצא חן בעיניי! ננסה אותו בערב בבית לראות שהוא עובד. רעיון מאד יפה.

אין לי ספק ש BPhone זו האופציה הכי זולה. אבל אני מניח שסקייפ לא יהיה יקר בהרבה.

טוב, השבוע אנחנו בעינייני מחלות לצערי, אבל אני מקווה ששבוע הבא נתחיל להתקדם בנושא.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון