ספארי בטנזניה + זנזיבר
-
שלום לכולם,
אני מתחילה לתכנן ירח דבש לאפריקה (זוג בשנות העשרים) ואני מתנצלת מראש אם השאלות שלי כבר נחפרו פה, אבל אני ממש אשמח לעזרתכם.
1. אנחנו מתכננים כנראה לנסוע לשבועיים-שבועיים וחצי, באמצע-סוף מאי.
2. בעלי מעדיף לסגור מהארץ טיול מאורגן גם כי אנחנו לא בקיאים בכלל בסוג טיול שכזה, וגם לא מתאים לו יותר נסיעות באוטובוס מקומיים (סטייל הודו, נפאל וכו').
האם כדאי לסגור משהו דרך חברה מקומית או מהארץ?
אני חוששת להתקע עם קבוצה ישראלית מבוגרת יותר מאיתנו וטיול מידי בורגני. מה אתם ממליצים?
3. גם לגבי הטיסות אשמח להסבר, ובהמשך לסעיף הקודם, האם יש טיולים מאורגנים שלא כוללים טיסות, כלומר, רק ספארי?
3. הבנתי שזמן ממוצע לספארי זה 9 ימים,איך זה עובר והאם משלבים כמה שמורות בספארי אחד?
4. לגבי סוג הטיול, אנחנו לא רוצים להתכלב אבל גם לא לשפוך כסף על לוקסוס בספארי, אפילו קמפינג בחלק מהזמן של הספארי נשמע לי חוויה, איך הייתם ממליצים לנו לתכנן את הספארי? (העדיפות היא "לבזבז" פחות בזמן הספארי והלתפנק יותר בזנזיבר)
4. לאחר חפירה ראשונית באינטרנט נראה לי הגיוני טיול של 9 ימים ספארי ואז שבוע בזנזיבר. אנחנו גם רוצים לצלול (יומיים-שלושה), מה דעתכם? האם תכנון סביר?
ד.א: התקציב שלנו לטיול הוא 30 אלף לזוג, האם לגיטימי לדעתכם או שהטיול יקר יותר?
תודה רבה מראש
ענבל
-
ספארי בטנזניה + זנזיבראישית לי הספיק 5 ימים בספארי, גג 6. יותר מזה זה כבר אוברדוז.
אל תלכו על קבוצה מאורגנת שיוצאת בחבורה מישראל. פשוט תמצאו המלצה על חברת ספארי ומדריך, ותמיד תוכלו לפנות אליה ולארגן רכב של שניכם או להצטרף לרכב שהם מוציאים (4-8 נוסעים). מאזור הספארי שבצפון טנזניה קחו טיסה לזנזיבר, ושם זה ממילא נופש ואין צורך בקבוצה. פשוט מוצאים מלון ואם צריכים טיול צלילה או נסיעה פנימית או טיול תבלינים וכו' מזמינים במקום.