יום טיול מחוץ לקלוז'
-
אני מחפשת רעיון לטיול יום מחוץ לקלוז' זה יכול להיות לעיר יפה אחרת או למשהו מעניין. עדיף בתחבורה ציבורית אבל בהחלט אפשר גם משהו עם מונית או לשכור נהג (אנחנו חוששים מנהיגה על קרח ושלג). קראתי על מכרה המלח ולא התלהבתי. הכי מתאים לנו טיול טבע רק שאני חוששת שבמזג אויר הזה זה לא ממש מתאים. תודה
-
יום טיול מחוץ לקלוז'טיול טראק יומי ניתן לעשות לערוץ טורדה היפיפה (לא מכרות המלח), בנוסף ניתן גם להגיע לאגם Tarnita או ל-Belis שזה כבר למעשה שמורת אפוסני.
שלחי לי כתובת דוא"ל ואדאג להעביר לך חומר שיש ברשותי על האזור.
-
יום טיול מחוץ לקלוז'בוקר טוב !
אוסיף עוד 2 אפשרויות לטיול סביב קלוג',בנוסף לאלה של מיקי. המקומות היו בבנק המטרות שהכנו ולמרות שהיה לנו רכב למשך יומיים ,כמעט ולא יצאנו מהעיר ,
מלבד הביקור באתר הספא : סאן גארדן ריזורט. מקווה שתצליחו יותר מאתנו.
1.- Cascada Valul Miresei -מפלים מרשימים באזור פסטורלי.
2- LAGUNA ALBASTRA DIN AGHIRESU - לגונה יפה שנוצרה בעקבות כרייה
באזור .לאחרונה המקום נקנה ע"י יזם מקומי שרוצה לפתח את המקום.
בהצלחה !
-
יום טיול מחוץ לקלוז'מטייל מתמיד וריף האם לדעתכם אלה מסלולים שנין לעשות בחורף? אני לא העזתי בכלל לחשוב על מסלולים בטבע בעונה הזו.
-
יום טיול מחוץ לקלוז'בביקורי בקלוז' היו מס' ימים נאים למדי ואפילו בהירים ואולם היה קר, אני הייתי אומר אפילו קר מאוד.
יחד עם זאת ניתן לטעמי (וגם לטעם כותב החומרים שהעברתי לך) לעשות מסלול הליכה ובלבד שלא צפוי גשם או שלג באותו הזמן.
לא הייתי מרחיק לכת יותר מידי ועושה מסלול קצר וקל, כי בכל זאת חורף עכשיו.
לתכנן נכון גם מבחינת שעות אור יום וחשכה ומובן להתייעץ במקום ובטרם היציאה, עם מישהו מקומי שמכיר ויודע.
-
יום טיול מחוץ לקלוז'שלום לונו !
גם אני ממליץ לך טיול למפל VALUL MIRESEI = הינומת של הכלה , שליד הכפר ראקיצאלה=RACHITELE . כאן
נתן לבקר במפל לאורך כל השנה, כמובן אם אין סופת שלגים ואתם עם ביגוד מתאים לחורף הרומני.
מקלוז עד הכפר ראקיצאלה כ- 80 ק"מ סלולים. ממרכז הכפר יוצאת דרך לא סלולה של כשישה ק"מ למפל ( הדרך מקצרת בין נקודות C ו- D במפה כאן ).
בחורף מי המפל קופאים ונוצר קיר קרח עליו מטפסים חובבי טיפוס על קרח.
הייתי ממליץ לך מועדון במוצא"ש וטיול ביום ראשון כש בטוח הייתם פוגשים את המטפסים, אך גם ביום יפה אחר כדי לבקר שם.
זה כמעט יום טיול שלם אם הולכים מהכפר למפל ברגל .