ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיעה בלי תאריך חזרה ידוע..

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1379
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הילה_
      הילה_ נערך לאחרונה על ידי

היי.

דיברתי עכשיו עם שני סוכנים חסרי סבלנות לחלוטין, אז אני מנסה את מזלי פה.

אנחנו 3 שטסות לחודשיים לויאטנם-תאילנד. שתיים חוזרות אחרי חודשיים.

אני רוצה להמשיך ליעד כלשהו אחר במזרח לעוד 2-4 חודשים נוספים, מצד שני אני רוצה לשמור לי את האופציה לחזור איתן במידה ולא יסתדר לי להמשיך.

מישהו כאן יודע מניסיון להגיד לי מה הדרך העדיפה לטיסה בכזה מצב?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .galit.
        .galit. נערך לאחרונה על ידי

פשוט שימי לב שאת קונה כרטיס טיסה עם אפשרות שינוי גמישות. יש כרטיסים עם שינוי ראשון חינם (אבל אם את קונה דרך סוכן מן הסתם תצטרכי לשלם את העמלה גם אם לא תשלמי על השינוי) של המועד, גם אם לא של היעד. אם התוכנית היא להמשיך למדינות נוספות בדרום מזרח אסיה (קמבודיה, בורמה, לאוס), ממילא תצטרכי לחזור לישראל דרך בנקוק, ככה שזה לא אמור להיות מסובך מדי. זה בסך הכל שאלה של כסף.

לסוכנים אין סבלנות כי הם מקבלים ביום הרבה מאד פניות של אנשים שרוצים "רק לברר", ככה שצריך להיות מדוייקים וברורים. תגידי שאת מחפשת כרטיס לעוד חודשיים עם אופציה נוחה וזולה לדחיית מועד החזרה. זהו.

• הילה_
          הילה_ נערך לאחרונה על ידי

תודה!

(נתת לי זווית אחרת להסתכל על חוסר הסבלנות של הסוכנים.. תודה גם על זה;)

אבל במידה ואני דוחה טיסה, הבנתי שאני צריכה מכבר מיד לנקוב בתאריך ויעד מדויק אחר, ובעצם אין אפשרות להמשיך ו"לזרום" בלי להצטרך לבטל כל פעם.. אין דבר כזה כרטיס יותר "פתוח"?

• .galit.
            .galit. נערך לאחרונה על ידי

למיטב ידיעתי את צודקת ובאמת אין אפשרות לכרטיס פתוח "לחלוטין". זה לא כל כך נורא לדעתי, ואני אסביר מיד למה, אבל קודם - מישהו אמר לי פעם שככל שאת מטיילת יותר ככה העולם נעשה גדול יותר. זה נשמע כאילו זה אמור להיות הפוך, אבל מה שקורה זה שמרגע שתגיעי ללאוס תשמעי סיפורים על סין, וכשתהיי בסין תפגשי שם את מי שהרגע חזרו ממונגוליה, ואם תחזרי לארץ ממונגוליה, תוכלי למחוק שלוש מדינות מ"הרשימה", אבל תתווסף לה דרך המשי או מקומות אחרים שבכלל לא העלית בדעתך שאנשים מטיילים בהם, או שאת תרצי לטייל בהם. כך שמהבחינה הזו לא משנה למתי תקבעי את החזרה שלך לארץ כי ממילא לא תספיקי "הכל". ויותר מזה, לא משנה מתי תחזרי לארץ, בארבעים ושמונה השעות האחרונות שלך או שתתגעגעי נורא ותרצי שיגיע כבר מחרתיים, או שלא תצליחי להתמודד עם העובדה שחוזרים לישראל ואם רק היה לך שבוע נוסף. רק שבוע נוסף! למה אין לך שבוע נוסף! Smile ומעבר לכך, ייתכן מאד שתוך כדי טיול יהיה איזשהו אילוץ שיקבע עבורך את תאריך החזרה כך שממילא לא תהיה התלבטות גדולה מדי.

האפשרות היחידה שאני חושבת עליה היא טיסה עם כרטיס חד כיווני ולקנות כרטיס טיסה חזרה לארץ כשכבר יש לך תאריך חזרה משוער. אישית לא הייתי עושה את זה, והעדפתי לדחות את הכרטיס בחודשיים ואחר כך שוב בשלושה ולראות בעלויות השינוי חלק מעלויות הטיול האחרות.

• ענתנת
              ענתנת נערך לאחרונה על ידי

את יכולה להזמין מראש תאריך חזרה הכי מאוחר שאפשר, נדמה לי שנה, ואז להקדים אותו כשאת יודעת שאת כבר רוצה לחזור. קחי בחשבון שאם תתקשרי יומיים מראש אולי לא תצליחי כי יהיה מלא, אז כדאי לתכנן לפחות קצת קדימה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון