שגרירות סין-דחוף...
-
האם מישהו יודע בוודאות האם שגרירות סין בת''א פתוחה בימי ראשון וניתן להוציא ויזות? חוץ מזה האם אין קונסוליה בירושלים שגם בה ניתן להוציא ויזה? המון תודה מראש... -
שגרירות סין-דחוף...:Reאהלן, לא זוכרת אם פתוח ראשון אבל מס` הטלפון שם הוא: 03-5467277 בכל מקרה תחפשי בפורום בעמודים קודמים השאלה הזו נשאלה כאן לרוב. לא ידוע לי על שגרירות בירושלים. תאלצי להגיע למרכז.. בהנאה! -
שגרירות סין-דחוף...:Reבדר''כ שגרירויות לא עובדות בימי ראשון, אבל אולי סין?! -
לא מצאתי בפורום על יום ראשואולי מישהו בכ''ז יודע מניסיון - זה מאוד חשוב לנו! תודה -
לא מצאתי בפורום על יום ראשו:Reלינק לגבי ימי קבלת הקהל לצערי לפי מה שכתוב שם סגור ביום ראשון אבל בכל אופן כדאי לנסות בכל מקרה : אם אתם לחוצים בזמן ניתן לקבל את הויזה באותו היום ( 250-300 ש''ח) אבל צריך להגיע לפני 09:30 הכתובת לקבלת הויזות היא : בן יהודה 219 ולא כמו שכתוב
http://www.travelchinaguide.com/embassy/israel.htm -
תודה רבה!חסכתם לי נסיעה לת''א סתם -
רגע, אם אנחנו כבר בעניניהשגרירות - מאחר והיום לא נסענו, ונוכל לסוע רק ביום שלישי או רביעי, זה משאיר לנו טווח בטחון מאוד מצומצם לגבי הוצאת ויזה רגילה (ללא תשלום נוסף) - כי יום העבודה הרביעי מיום שלישי הוא יום שני הבא ואנחנו טסים בשישי הבא. האם זה מצדיק לדעתכם הוצאה דחופה או שהם ע -
רגע, אם אנחנו כבר בעניני:Reהוצאתי בשבוע שעבר ויזה לסין, ביום ראשון השגרירות סגורה, לוקח 4 ימי עבודה עד שאת מקבלת ויזה. מחיר לכניסה אחת 100 ש''ח ול-2 כניסות 150 ש''ח, תבואי עם תמונת פספורט+דרכון, התשלום בעת קבלת הדרכון חזרה. השגרירות פתוחה מ-9 בבוקר כמו שרשום בטיפים. שעות קבלת ד -
רגע, אם אנחנו כבר בעניני:Reדרך אגב שגרירות סין לא עונה לטלפון שלה, ואני חושבת שאם תגשי לשם ביום שלישי/רביעי ביום שני כבר תהיה לך ויזה -
ניתן גם דרך סוכנות נסיעותאם כי זה יעלה יותר, אבל יחסוך התרוצצויות