התיעצות
-
~~ שלום אנו מגיעים לבנקוק בתאריך 18.4 לירח דבש ל-3 שבועות שנינו לא הינו בכלל בתאילנד או בסוג טיול כזה רציתי לשאל מס' שאלות :
אנחנו נוסעים לצפון ל4 ימים לטיול של טנאה ועוד יום אומגות ושוקלים להוסיף שם עוד יום אחד ..מה חושבים על זה או שמיותר ?
משם לקוסמוי 5 ימים
וקופנגן 4 ימים בערך יש שם מה לעשות ? ?
ובסוף בנקוק 4 ימים .. \
הרבה ממליצים לנסוע לפוקט וקופייפ גם אבל נראה לי מיותר עוד טיסה וכל הזמן לנדוד בין מלונות מצד שני זה ממש יפה ממה שהבנתי וחבל לוותר כבר לא יודעים מה לעשות
תודה רבה
-
התיעצותהיי,קודם כל תקחו בחשבון שאתם מגיעים באחד החודשים הכי חמים של השנה,לגבי מה ששאלת,כמובן שעדיף להוסיף לפחות עוד שתי לילות מעבר לטיול של טאנה,חוץ מזה למה בעצם אתם רוצים לעשות את הטיול של טאנה בירח דבש?אתם מודעים לזה שזה טיול המוני מאוד שבדרך כלל יוצאים אליו קבוצות של מעל 100 איש?(ולכו תדעו על איזה אנשים תיפלו?)הגיפים ישנים(והישיבה בהם צפופה)מוזיקה מזרחית כל הדרך,נהגים סטלנים(שיודעים קצת קללות ועברית ושירים של אל המעיין),אם זה מושך אותכם להיות באוירה כזו בירח דבש אז תלכו על זה,אני במקומכם הייתי יוצא לטיולי יום שיוצאים מצאנג מאי,אבל את האמת שבתקופה הזו אישית הייתי מוותר בכלל על הצפון ומקדיש את רב הזמן לאיים,על כל מיקרה אם אתם משלבים גם את הצפון אז מציע לכם להיות אחרי זה רק בצד אחד של האיים ,ואז זה תכלו להקדיש לצפון שבוע ואחרי זה אחרי זה 10 יום לאיים(כל אי חמש ימים)ושאר הזמן בנקוק (לא מציע לכם להישאר יותר מדי זמן בבנקוק בתקופה הזו,כמו שרשמתי בהתחלה זה אחד החודשים הכי חמים של השנה כך שחוץ מלהיות במקומות ממוזגים זה די סיוט להיסתובב בחוץ),לגבי קופנגן,רב הישראלים תקועים להם בהדרין אז הם חושבים שזה אי קטן שאין מה לעשות בו,אבל דווקה זה אי די גדול,ואפשר לעשות שם טיולים יפים(גם עם רכב וגם עם סירה)תעשו חיים ושיהיה במזל טוב

-
התיעצותצפון - בהחלט הייתי מוסיפה עוד יום, כך תוכלו לטייל קצת בצ'אנג מאי עצמה, ללכת לשוק לילה לעשות איזה מסג' טוב אחריי הטיול ג'יפים והאומגות ולראות קצת את הסביבה.
בקשר לאיים - יש ה מ ו ן מקומות יפים ומדהימים בתאילנד אי אפשר לראות ולהספיק את כולם. אתם הולכים לצד אחד של האים לקוסומוי וקופנגן, שניהם איים יפייפים, עם המון מה לראות ומה לעשות אין שום צורך לטרטר את עצמכם גם לצד השני: זה עוד טיסה, עוד הוצאה כספית וסתם תרדפו אחריי הזמן.
בפעם הבאה שתבואו לתאילנד לכו לצד השני של פוקט וקופיפי....
אתם בירח דבש לא במירוץ למיליון - אני בדעה של "תפסת מרובה לא תפסת" מרוב התרוצצויות לא מצליחים להנות משום מקום
-
התיעצותנכון צודקת .. תודה רבה.
-
התיעצותהיי, היינו בירח דבש ביוני ולאחר לבטים רבים ועם לא מעט חששות סגרתי עם טאנה על הטיול ג'יפים. היה כיף אדיר!!! המסלול מתוכנן ככה שיודעים בדיוק לאן ומתי הולכים, מדריכים מעולים ומצחיקים, מצרפים אנשים בג'יפ לפי הגיון (היו בטיול ילדים אחרי צבא ששמו אותם יחד ב2 ג'יפים למשל) אותנו שמו עם משפחה, לא היו קללות ולא מוזיקה מזרחית. מאוד כיבדו אותנו ולא עישנו באוטו. נהננו מכל רגע.
לקחנו יומיים נוספים מצ'אנג מאי ויום אחד הלכנו לגני המלכה והקדשנו למקום המהמם הזה יום שלם (8 שעות בתוך הגנים). ויום נוסף היינו באומגות ובהופעה של קופים, וטיול טרקטורונים (הכל באותו איזור ומידע והזמנה במלון טאנה).
לגבי האיים לנו היה יותר זמן והספקנו את 2 הצדדים אבל התכנון שלכם נראה סבבה ואני חושבת שכן שווה לעבור בקופנגן אהבתי מאוד את האוירה בו. אם יש שאלות או לבטים- בכיף