הזמנת טיסות פנימיות בסין
-
אחרי הפוגה ארוכה חזרתי לעבוד על תכנון הטיול שלנו..
עברתי על כל השרשורים ששאלתי וענו לי פה לפני חודשיים והעתקתי את כל ההמלצות המתאימות לקובץ הטיול. ואז התחלתי לחשוב שוב על הזמנת טיסות הפנים.
ראיתי שכמה פעמים כתבו לי להזמין טיסות מוקדם כי המחירים שלהן רק יעלו.
אבל אני עוקבת ככה פעם בשבוע -שבועיים באתר elong ודווקא רואה מגמה שונה. אם אני מסתכלת עכשיו על טיסות לאפריל, רוב המחירים הם המחירים המקסימליים שאני רואה, לפעמים רואים הנחות קטנות. למשל טיסה מבייג'ין לצ'נגדו ב 17/4 עולה 1440 (לפני תוספות) ויש 2 טיסות ספציפיות שיש עליהן מקומות ב 1010.
לעומת זאת בין היום ל 11/1 יש הרבה טיסות מתחת ל-1000, אפילו 500 יואן.
אני רואה פערים אפילו גדולים יותר כשאני בודקת טיסות אחרות נניח צ'נגדו - גווילין. בימים הקרובים יש טיסות ב 200-300 יואן, אבל באפריל זה 700-1000.
ועכשיו השאלה, האם לדעתכם/ מנסיונכם המחירים עכשיו נמוכים כי רוצים למלא טיסות בעיקר כי זה חורף ולכן לא מלא, או שגם באפריל יש לי סיכוי טוב להשיג טיסות משמעותית זולות יותר אם אמתין?
בקרוב אני אבוא עם שאלות מעניינות יותר ופחות טכניות כי אני עובדת על תוכניות, אבל רוצה להעלות לעיונכם משהו בשל יותר ממה שיש לי עכשיו.
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןאני בדקתי אפשרות להזמין טיסה פנימית יחד עם הטיסה לסין דרך סוכן נסיעות וראיתי שהמחיר זול יותר
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןטיילתי בסין במאי 2013. יש המון טיסות בתוך סין. ביעדים פופולריים יש לעיתים קרוב לעשר חברות שטסות כמה פעמים ביום. אני גיליתי שככל שהתקרבתי ליום הטיסה מצאתי לרוב מחירים יותר זולים. כלומר, הם מתחילים נגיד ב1400 לעוד 4 חודשים, לאט לאט שהם לא מצליחים למלא את הטיסות הם מורידים ומורידים. הייתי מוצא טיסות ב200-400 יואן גם.
זה מצריך לבדוק את המחירים די הרבה ולהיות טיפה גמיש.
כלומר ריצנו לטוס ליעד פחות מפורסם והיו משיאן רק איזה 3 טיסות ביום. אז זה הימור. אבל נגיד קו כמו בייג'ין שיאן שיש בו מלא טיסות לא צריכה להיות בעיה לחכות. אין שום סיבה לשלם 1400 יואן -
הזמנת טיסות פנימיות בסיןהטיסות לסין הוזמנו כבר כך שזו לא אופציה...
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןאם טיילת במאי זה אומר שה"תופעה" היא לא רק בחורף.
סבבה, אני אמתין בינתיים. אם יהיה מחיר טוב פתאום אני אקנה, לא אחכה למינימום כי באמת אני נוסעת לתקופה קצרה ואין לי הרבה גמישות.
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןאני לא מומחה לסין וכולה רק טיילתי בה, אבל כן, זה היה נראה שבגלל כמות מטורפת של טיסות הם לא מצליחים למלא את הטיסות ומורידים את המחירים עד למחירים מצחיקים כמה ימים לפני הטיסה.
שוב, ליעדים פחות פופולריים עם פחות טיסות אולי לא הייתי מחכה כי המקומות עלולים להגמר -
הזמנת טיסות פנימיות בסיןאתר נוסף לטיסות בסין הינו CTRIP.COM .לפעמים יש מבצעים באתר אחד שאין בשני וכן כדאי לבדוק בשני האתרים במקביל
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןCTRIP לא עובד לי עם הכרום ומאלץ לפתוח בשבילו אקספלורר אז אני בכלל לא בודקת בו.. אבל תודה על התזכורת להציץ גם שם לפעמים.
מבחינת יעדים נראה לי שהטיסות שלי די סטנדרטיות - בייג'ין - צ'נגדו - גווילין - שנזן. מניחה שאלה לא יעדים אקזוטיים שהטיסות אליהן מתמלאות ברמה שכבר אין יותר, נכון?
-
הזמנת טיסות פנימיות בסיןבהחלט יעדים עם המון טיסות כל יום