ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד ביולי עם בני 7 ו-11

פורום טיולי משפחות
    5
    6
    1531
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Nela
      Nela נערך לאחרונה על ידי

שלום! הזמנתי כרטיסים להולנד - 11 ימים מלאים + חצי יום. כאן מתחילה הבעיה. יש המון המון חומר וזה הצליח לבלבל אותי. השאלות העיקריות כרגע - האם לעשות טיול כוכב או להתקדם או גם וגם? האם לשכור בית/דירה ולשלב עם כפר נופש? בקיצור - HELP!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Hila3215211
        Hila3215211 נערך לאחרונה על ידי

זה תלוי בכם....שנה שעברה היינו בהולנד 13 יום ולנו רק בלינת כוכב בצימר ולא בכפר נופש, תלוי מה את מחפשת לכם ולילדים, תלוי מה אתם כמשפחה אוהבים כפעילויות

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

שלום,

זה כמובן עניין של העדפות וטעמים, אבל מכיוון שכפרי נופש הולכים על שבועות וימים קבועים של כניסה ויציאה (בימים שני וששי), תוכלו לבדוק לפי מועדי הטיסות שרכשתם, לקחת כפר נופש לשבוע (אני ממליצה על דה-אמהוף - יש להם פארק מים מעולה שניתן ואף רצוי לבלות בו יום שלם וגשום, ומיקום נוח), ולהשלים את הימים הנותרים בלינה כפרית בחווה (תמקמו לפי אתרי הביקור המועדפים עליכם) ו/או מלון בלב אמסטרדם (אם אתם בעניין של העיר - שאני אישית מאוד אוהבת ויש בה המון מה לעשות).

• Nela
            Nela נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה לכל מי שענה. שאלה נוספת - אם אני הולכת על טיול כוכב ורוצה לשכור דירה/ בית (כלומר לא ללכת על כפר נופש) באיזה איזור כדאי לעשות זאת?

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו כמה ימים באמסטרדאם (בלי רכב) ואז שבוע בדה-איימהוף ועוד לילה בהאג (אילוצי טיסות). מאד אהבנו את החלוקה בין עיר וכפר. ממליצה. 

מאז חזרנו לכפרי נופש של סנטר פארקס במקומות שונים באירופה כבר פעמיים נוספות בשילוב עם עיר, ותמיד היה שילוב מעולה. מה שטוב בכפר נופש במיוחד במקומות שמזג האויר הוא הפכפך, זה שיש פעילות לימים גשומים ולימים רגועים שלא מתחשק לעשות בהם נסיעות או טיולים. 

• dubyco
                dubyco נערך לאחרונה על ידי

יהיה לא נכון להמליץ על מקום לינה.

הדבר הנכון מבחינתך הוא לסמן במפת גוגל את המקומות שתהיה מעוניין לבקר בהם

ואז לחפש נקודת אמצע.

אני יכול להגיד שבמבט לאחור בטיול שהיינו הייתי יכול לחסוך הרבה קילומרז וזמן על 

הכבישים בתכנון יותר נכון של מיקום.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון