ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טבליות יוד

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    6
    1131
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zivco09
      zivco09 נערך לאחרונה על ידי

אהלן לכולם תגידו, איפה קונים את הטבליות יוד לטיהור מים, בדקתי גם בסופר פארם וגם בניו פארם והם לא מוכרים את זה, ולאף אחד שם אין מושג איפה כן מוכרים אותם. אז אולי מישהו מנוסה שקנה יודע? ואם כבר, אז כמה לקנות לדעתכם? אני נוסע לחודש בנפאל (לטרק) ועוד חודש ב
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaisk
        shaisk נערך לאחרונה על ידי

טבליות יוד:Re
        טבליות יוד ניתן לקנות בחנויות מטילים למיניהם. בסופר פארם אפשר ליקנות יוד נוזלי (כמו לחיטוי פצעים) בעלות של 1/4 ממחיר הטבליות. עיקרון הפעולה הוא בול אותה דבר. יסבירו לך על המינון בבית המרקחת (או בפורום בריאות). לדעתי מספיק חבילה אחת. תאילנד תקנה מים מבקבו
        • zivco09
          zivco09 נערך לאחרונה על ידי

טבליות יוד- המשך
          תודה רבה על התשובה המהירה- דבר ראשון. תגיד, עשית את זה? טיפטפת טיפות יוד לתוך המים? זה בסדר? סביר? קצת נוגד את ההיגיון שלי, אבל אם זה מה שעושים אז על הכיפאק. אני יודע שאפשר לקנות מים מינרליים, אבל לא רוצה להסתמך על זה, או להתקע בטרק בלי זה. אז אתה אומ
          • tal37
            tal37 נערך לאחרונה על ידי

לי הסבירו כי עם יוד צריך להזהר מכיון שאפשר לקבל הרעלת יוד ולכן לא מוכרים בבתי המרקחת. אני קניתי תכשיר שנקרא ''טהרמים''-כדורים תוססים מיוחדים לטהור מים.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

היי.. השתמשתי ביוד נוזלי שקניתי בסופר בקטמנדו, אני מאמינה שאין בעיה למצוא גם בפוקרה. בסה''כ זה ממש לא נורא ומתרגלים. ניתן לקנות מים מינראליים בטרקים רק שככל שעולים בגובה המחירים נהיים יותר יקרים וזה ממש נהייה טירוף לבקבוק מים.
              • shaisk
                shaisk נערך לאחרונה על ידי

כל חומר כימי שמוסיפים למים יכול לגרום להרעלה - הכל תלוי במינון במתקופת השימוש. לדג` - כידוע לי לא מומלץ להשתמש ביוד רצוף לתקופה של מעל חודש. כדורי המים טהר מים הם כדור כלור וגם הם לאורך זמן יכולים לגרום להרעלה. בעיקרון הכלור נחשב פחות יעיל מהיוד אבל השתמ
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון