מלון קו לנטה
-
שלום לכל חברי הפורום ותודה גדולה למשיבים...
משפחה 2 ילדים מחפשת המלצה למלון טוב באי קו לנטה האם מישהו היה , מכיר ויכול להמליץ...
שוב תודה...
-
מלון קו לנטההאם אף אחד לא ביקר בקו לנטה? גם בחיפוש שעשיתי לא מצאתי מידע רב...אשמח לשמוע המלצות מאנשים שביקרו באי...
התקציב הוא עד 120 דולר לכולנו
תודה רבה...
-
מלון קו לנטהאי שפחות מוכר לקהל הישראלי. אם תחפשי באתרים בינלאומיים ודאי תמצאי מידע רב יותר, בסופו של דבר צרכים של משפחה נורבגית או צרפתית הם די דומים לצרכים של משפחה ישראלית....
http://www.tripadvisor.com/Hotels-g303905-Ko_Lanta_Krabi_Pro vince-Hotels.html
-
מלון קו לנטהכיוון שלא יהיו תשובות רבות על קו לאנטה, אציין כי בחודש הבא אהיה במלון Pilanta Spa Resort שממוקם ליד חוף Klong Dao.
כנסו ובידקו אם מיקומו ורמתו מתאימים לכם. -
מלון קו לנטההיינו במלון Layana Resort and Spa לפני מספר שנים למספר לילות
מלון יפה, נקי ומפנק.
-
מלון קו לנטהההיצע בקו לנטה ממש גדול.
גם חוות הדעת שניתן לסמוך עליהן רבות.
אני הזמנתי ב- 4 מקומות שונים במקביל ולאט לאט סיננתי ונשארתי עם מלון אחד.
כנסו לטריפאדוויזר, כנסו לבוקינג / אגודה ותבדקו לפי האזורים וההמלצות את מה שמתאים לכם.
-
מלון קו לנטהתודה לכל המשיבים... כמובן שנכנסתי לtrip adviser וחיפשתי מלונות עפ המלצת הגולשים, וקראתי ביקורות ולצערי לא הצלחתי למצוא משהו מתאים...
מלון layana נראה סופר טוב אבל מחירו גבוה ומדיניות המלון - ללא ילדים בכלל!
נדב הרגיל - האם תוכל לאמר מדוע בחרת במלון הספציפי הזה, בחוף הזה? האם נמצא בחוף long beach בקו לנטה?
שוב תודה רבה...
-
יוביזגם אני, כשחיפשתי מלון בקו לאנטה, לא מצאתי הרבה המלצות מלבד מס' המלצות חברים על מלונות יקרים מידי לטעמי (Pimalai Resort and Spa, Crown Lanta Resort & Spa). לכן, כמו רבים אחרים, נעזרתי באתר Trip Advisor למציאת מלון שנראה טוב ובמחיר הוגן לטעמי.
החוף בו המלון שלי ממוקם נקרא Klong Dao (אם כי המלון נמצא ליד החוף ולא על החוף), צפונית לחוף Long Beach.