תכנון טיול פריז אמסטרדם
-
שלום חברים,
אני מתכנן טיול של 8 ימים פריז-אמסטרדם.
עכשיו מכיוון שזאת פעם ראשונה אני רוצה שתעזרו לי לתכנן את הטיול ויש לי כמה שאלות.
1. מזג אוויר בתחילת פברואר
2.איך להגיע מפריז לאמסטרדם,דרכי הגעה מומלצות?
3. ספרו לי קצת מהחוויות של טיול כזה ?
תודה רבה!!
-
היי, אנחנו מתכננים טיול דומהבסוף פברואר.
את הנסיעה פריז-אמסטרדם הזמנו ברכבת thalys באתר האינטרנט.
שילמנו עבור זוג 70 יורו, בהזמנה מראש במחלקה שנייה, וללא אפשרות ביטול.
הנסיעה אורכת קצת פחות מ-3 וחצי שעות, לטעמי עדיף מאשר טיסה שתיקח זמן דומה כולל הזמני ההתייצבות וההגעה מהשדה לעיר ולהיפך.
-
היי, אנחנו מתכננים טיול דומהתודה על המידע, בדקתי באתר וראיתי שלשניים זה יוצא לנו 100€ . אתה יודע אולי מה ההבדל בין המחלקות? ודבר נוסף שמופנה לכולם- מה האזור המומלץ לשהות בו במלון? אני יזמין דרך בוקינג את המלון אבל אני לא יודע איזה אזור לבחור.... אני מחפש מקום שקרוב לכל חיי הלילה והמסיבות אבל גם אזור טוב שיש מה לראות מה מסביב...
-
היי, אנחנו מתכננים טיול דומהעוד מידע על הרכבת תוכל למצוא בטיפ שנכתב באתר:
למיטב הבנתי במחלקה ראשונה ברכבת יש WIFI חופשי ואוכל. אני לא יודעת לגבי איכות ונוחות המושב.
לא יודעת לעזור לך לגבי מלון באמסטרדם, יש הרבה מידע כאן באתר.
-
היי, אנחנו מתכננים טיול דומהחיי הלילה באמסטרדם נגמרים בסביבות ההשעה 23:20 או 24:00 והתחבורה הציבורית, קרי טראמים מסתיימת בשעה 24:30. לאחר מכן קיימים אוטובוסים של לילה שלוקחים להרבה מקומות ברחבי העיר. ככה שלמיקום אין כל כך השפעה.
-
היי, אנחנו מתכננים טיול דומהמועדונים ומסיבות נסגרים ב00:00? אני רוצה כבר לסגור מלון אבל לא יודע איזה מומלץ שיהיה קרוב....
-
תכנון טיול פריז אמסטרדםלפני שלוש שנים טיילנו בהולנד (כולל אמסטרדם) ופריס, אני מצרף לינק לתיאור הטיול:
גם אנחנו הגענו מאמסטרדם לפריס ברכבת, לדעתי זו הדרך הנוחה והמשתלמת ביותר.
אם יש לכם שאלות ספציפיות נוספות, אתם מוזמנים.
-
תכנון טיול פריז אמסטרדםלא יודע אם תצליח לזכור אבל אנסה בכל זאת...
אחרי שרכשת כרטיסים לרכבת קיבלת אותם למייל וזה הספיק בשביל לעלות עליה? או שיש עוד איזה משהו שצריך להציג?
-
תכנון טיול פריז אמסטרדםתקרא קצת באתר של חברת הרכבת- זה לא מסובך...

כתוב שם שניתן לקבל כרטיסים למייל ולבוא עם ההעתק.
-
תכנון טיול פריז אמסטרדםאחרי שאתה רוכש את הכרטיסים אתה יכול להדפיס אותם בבית, זה מספיק.